Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Казаха и че разговори с Божинов се водят, както и с Кристиан Димитров.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Kotooshu написа:mikata написа:Божинов след две седмици става на 33г.
На 33г. Христос е бил разпънат на кръста !
На 33 БожиГол разпъва мрежи и малки котета !!!
В кръга на шегата, заменяте играч минал през Юнайтед с играч минал през Юве, Сити, Фиорентина, Парма, Спортинг 
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:В кръга на шегата, заменяте играч минал през Юнайтед с играч минал през Юве, Сити, Фиорентина, Парма, Спортинг
Няма шега , това е самата истина
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
ralka_levskarka написа:specter написа:Kotooshu написа:Голямото "синьо" сърце Обертан , сам е искал да си тръгне . Прав му път , истинските мъже не бягат от трудностите или поне не се "крият" от една дузпа .
Аз дълбоко се съмнявам Обертан сам да е поискал да си ходи. Ако в действителност заплатата тука му е дори приблизително до числата, с които се спекулира в медиите, то от такава заплата и столица на държава в ЕС, която е сравнително близо със самолет до родината му и клуб, с който поне би могъл малко да поиграе в предварителните кръгове на Лига Европа да отиде да се нашие в изпадащия новак в елита Ерзурумспор, който е на майка си в... в Източна Турция, близо до границата със Сирия и Ирак...Съмнявам се и да му предлагат кой знае колко повече пари и по-добри условия от тези в Левски. В тая връзка, не знам тия ташаци откъде ще ги извадят толкова пари за трансфера му, но ако сме се навили на разсрочени плащания ще си има да ги чакаме тия пари доволно време...
Сам. Сега и пратеника в Кипър си го каза. Даже и сам е търсел да си уреди трансфер. Повече нямам какво да кажа.
Със сигурност е било така да знаеш.
terata написа:Със сигурност е било така да знаеш.Обертанката им е казал така и така не взехте Костов вземете мен и те хоп готово, вземи тия 2 мил евро. Точно така е станало да знаеш. Ти кво очакваш да кажат? Че новия собственик няма никво намерение да се бърка в джоба и затова се налага да продаваме де що може да ходи? Наивници... Карай, пипона вече го няма ви трови нервите и оттука тръгваме само напред и нагоре с българчета знаещи какво е Левски, с мъжката секратарка на перукан и Божков собственик! Абе вие верно ли не вдявате кво следва оттук нататък?
Мене ли ме питаш ?
tochavos написа:

tochavos написа:
- ralka_levskarka
- Контакти:
То добре че с Обертан спечелихме купа и завършхвахме по-нагоре от третото място. Като го гледам му е екстра там, където отиде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Толкова много помия в тази тема и това от хора дето са фенове на Левски.
Нищо не се е променило и се радвам,че по-рядко вече влизам в този форум.
Всеки е треньор,собственик,директор.Правят се анализи,коментари.
Има ли човек който със сигурност знае кой
ще бъде новия собственик-НЯМА.Дори Гонгаджиите на Томислав не знаят.
Отбора е на ръба и ако трябва всичко що може да се продаде-да се продаде,но отбора да оцелее.
Аз това искам.
Нищо не се е променило и се радвам,че по-рядко вече влизам в този форум.
Всеки е треньор,собственик,директор.Правят се анализи,коментари.
Има ли човек който със сигурност знае кой
ще бъде новия собственик-НЯМА.Дори Гонгаджиите на Томислав не знаят.
Отбора е на ръба и ако трябва всичко що може да се продаде-да се продаде,но отбора да оцелее.
Аз това искам.
LEVSKI_FOREVER
Kotooshu написа:terata написа:Със сигурност е било така да знаеш.Обертанката им е казал така и така не взехте Костов вземете мен и те хоп готово, вземи тия 2 мил евро. Точно така е станало да знаеш. Ти кво очакваш да кажат? Че новия собственик няма никво намерение да се бърка в джоба и затова се налага да продаваме де що може да ходи? Наивници... Карай, пипона вече го няма ви трови нервите и оттука тръгваме само напред и нагоре с българчета знаещи какво е Левски, с мъжката секратарка на перукан и Божков собственик! Абе вие верно ли не вдявате кво следва оттук нататък?
Мене ли ме питаш ?
Мне, Ралица
zlatan написа:Отбора е на ръба и ако трябва всичко що може да се продаде-да се продаде,но отбора да оцелее.
Аз това искам.
Точно , кратко и ясно и аз за това си мечтая , да оцелеем !
tochavos написа:

tochavos написа: