Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2019 15:35

alexdb написа:От това което гледам да се случва в клуба за нас сезона е приключил. Ще доиграваме без амбиции. Вероятно ще сме извън квотите за евротурнирите, а на лятос за пореден път почваме да "градим" нов отбор вероятно с нови 10-15 футбалери. Демек и следващият сезон както е традицията при нас в последното десетилетие ще приключи някъде към края на ноември.

Голям праз, нали народът повсеместно е доволен. Важното е, че ще се освободим от от мегазаплатата на гадния чужденец, чийто договор и фиш всички спецове са виждали, като така ще просъществуваме финансово. Ако разкараме и другите гадни чужденци, то ще настане направо финансов рай, като дори очаквам УЕФА да ни награди с приз "Отбор-пример за финансов феърплей" и по тоя повод да ни преведе някоя скромна сумичка покрай някоя шанаджийска програма "Аборигенски футбол в растеж", с която да вдигнем козирка за чудо и приказ. Сетне, с десетките милиони от продажбата на злите чужденци, ще си позволим да откупим ДЮШ треньорите и някой методист на Аякс, Байерн, защо не и на Барселона. И така, до два-три сезона, талантът на сините юнУши ще блесне, а 50 000 мощно ще ги подкрепят от трибуните, като дотогава ещадиото ще е напълно реновирано с удвоен или утроен капацитет покрай далаверите за участие на България на Евро, Световно, Параолимпийско или за каквото там министър Крадлев каза, че ще кандидатстваме дружно със сръбето и Византия. Просто два-три сезона няма да градим, а само ще търпим, ама сетне пък като изградим, охоооооооо!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2019 15:41

сини шампиони написа:Само едно нещо искам да попитам! Повечето казвате, че сега отбора ще е много по-слаб и ще заприличаме на Славия. Дано не се наложи, но ако трябва да избирате кой отбор да подкрепяте, дали евтин във втората половина докато си изчистим задълженията, или напред, но с "тире", кой от вариантите избирате?

И двата варианта са нереални в момента, според мене няма нужда да се изпада в такива ненужни и драматични крайности. Сега това не е здравословно за никого.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 яну 2019 15:50

Той сезона приключи след отпадането за купата, тва не значи, че нетрябва да се играе
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 30 яну 2019 15:52

TristaNNN написа:
сини шампиони написа:Само едно нещо искам да попитам! Повечето казвате, че сега отбора ще е много по-слаб и ще заприличаме на Славия. Дано не се наложи, но ако трябва да избирате кой отбор да подкрепяте, дали евтин във втората половина докато си изчистим задълженията, или напред, но с "тире", кой от вариантите избирате?

И двата варианта са нереални в момента, според мене няма нужда да се изпада в такива ненужни и драматични крайности. Сега това не е здравословно за никого.

Съгласен съм, че са нереални, но аз си вадя заключенията на базата на това, което прочета и е казано от ръководителите. А според тях ние нямаме пари. Така че ако трябва да избирам един от двата варианта предпочитам първия.
И само Левски оле

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2019 15:54

Славизацията продължава
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 15:55

Голямото "синьо" сърце Обертан , сам е искал да си тръгне . Прав му път , истинските мъже не бягат от трудностите или поне не се "крият" от една дузпа .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2019 15:58

Абе Цветкович що седи на 5 метра от нападателя при първия им гол?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 яну 2019 15:59

Някой пишеше тука за ръста на вратарите, като гледам на Кръстев как му помогна, че е 1.90, за да го прехвърлят от границата на пенала...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 30 яну 2019 16:37

сини шампиони написа:
TristaNNN написа:

Съгласен съм, че са нереални, но аз си вадя заключенията на базата на това, което прочета и е казано от ръководителите. А според тях ние нямаме пари. Така че ако трябва да избирам един от двата варианта предпочитам първия.

Абе ние това с нямането на пари и чистенето на дългове го слушаме като оправдание за всеки провал вече сума години, предимно пролетта. Все ги чистим тия дългове и те все толкова си седят, че и се увеличават. :lol:

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 30 яну 2019 16:41

Kotooshu написа:Голямото "синьо" сърце Обертан , сам е искал да си тръгне . Прав му път , истинските мъже не бягат от трудностите или поне не се "крият" от една дузпа .

Аз дълбоко се съмнявам Обертан сам да е поискал да си ходи. Ако в действителност заплатата тука му е дори приблизително до числата, с които се спекулира в медиите, то от такава заплата и столица на държава в ЕС, която е сравнително близо със самолет до родината му и клуб, с който поне би могъл малко да поиграе в предварителните кръгове на Лига Европа да отиде да се нашие в изпадащия новак в елита Ерзурумспор, който е на майка си в... в Източна Турция, близо до границата със Сирия и Ирак... :lol: Съмнявам се и да му предлагат кой знае колко повече пари и по-добри условия от тези в Левски. В тая връзка, не знам тия ташаци откъде ще ги извадят толкова пари за трансфера му, но ако сме се навили на разсрочени плащания ще си има да ги чакаме тия пари доволно време... :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”