Е, ако ще си говорим за нереални трансфери, що да спираме с бг играчи от Луноходец и тирето? Аз викам да вземем Азар, Де Хеа, Дибала, Погба, е такива ще ни паснат.
Пламен Илиев бил свободен. Свободен, ама с прилична трансферна сума, не без пари. Луноходец и Ботев се разделяли с бразилец и някой си Кайзер... нали до преди 2 минути се искаха българи? Сега що сме взели Михайлов, а не някой от тия?
Тумбак? Чичо Венци ли ще взимаме? Карагерен, Кики, Мики и Вики, ще я цъфнем и вържем.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

metodito написа:Карагарен, Кики.
Кажи честно, сериозен ли си
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Закривай .... форума
Такова рязане на вени , не съм виждал
Пълна подкрепа за Стаси
п.п. Мето , спри се бре човек .
Такова рязане на вени , не съм виждал
Пълна подкрепа за Стаси
п.п. Мето , спри се бре човек .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
- JackPackage
- Контакти:
ivan56 написа:metodito написа:Карагарен, Кики.
Кажи честно, сериозен ли си
Тъжното е че е сериозен
Карагерен му е мечта от 3-4 години, дето направи един приличен мач срещу нас на Лаута май
За него Карагерен е нещо средно между Дибала и Азар
Пацо като е бил "свободен", що Лудите платиха 150 или 250 хил еврака за него? Или пак говорим, колкото да не заспим
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
2 млн евра за Обертан - добре е
Ако не беше преподписал щеше да го шитнем за 200К сигурно
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:2 млн евра за Обертан - добре е![]()
Е да, ама тука имаше трима, четирима мрънкачи и една дама, които са му виждали договора за "голямата" заплата и разправяха, как се е развалила обстановката в съблекалнята след подписването на договора.
А 2 евра(ако е истина) са си сериозна сума, откъдето и да ги погледнеш, ама "не ставаше" за Левски, набутаха се турците
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- JackPackage
- Контакти:
ivan56 написа:JackPackage написа:2 млн евра за Обертан - добре е![]()
Е да, ама тука имаше трима, четирима мрънкачи и една дама, които са му виждали договора за "голямата" заплата и разправяха, как се е развалила обстановката в съблекалнята след подписването на договора.
А 2 евра(ако е истина) са си сериозна сума, откъдето и да ги погледнеш, ама "не ставаше" за Левски, набутаха се турците
Е да, то това са същите разбирачи дето искат фамозните ни юношки като Стаската да играят а не някви Обертани
Инфото е от Франс Футбол уж, така че би трябвало да е достоверно - продаваме го за 1 млн по-малко отколкото мегазвездата Кирчо Космонавта, за които тирейци щяха да искат между 6-10 млн евро от Милан, Уест Хям, ПСВ, Андерлехт, Динамо Киев и кой там още отбор, който въобще не го е чувал тоя научен сътрудник на НАСА
Ако вземем 3-4 мил. лв за Обертан направо сме перфектни.
Относно новата политика - смешно е. Преди взимахме най-добрите в България, но на тях вече им е приоритет Лудогорец. Тирето ползва готовите играчи на Литекс, които кретаха няколко години трети-четвърти, докато станат играчи. С юноши няма да стане. Може да се интегрират по 2-3 на година-две, но не и повече.
Мето предлага играчи, които са освободени или не са искани от отборите си в България, ама за него стават в Левски. За мен има 7-8 БГ футболисти, които могат да ни вдигнат нивото, но не можем да вземем никой от тях. Всичко друго е алабалистика
Относно новата политика - смешно е. Преди взимахме най-добрите в България, но на тях вече им е приоритет Лудогорец. Тирето ползва готовите играчи на Литекс, които кретаха няколко години трети-четвърти, докато станат играчи. С юноши няма да стане. Може да се интегрират по 2-3 на година-две, но не и повече.
Мето предлага играчи, които са освободени или не са искани от отборите си в България, ама за него стават в Левски. За мен има 7-8 БГ футболисти, които могат да ни вдигнат нивото, но не можем да вземем никой от тях. Всичко друго е алабалистика
110 години любов!
groti написа:Ако вземем 3-4 мил. лв за Обертан направо сме перфектни.
Левски взима няколко милиона за Обертан, французи обявиха трансферната сума.
https://www.sportal.bg/news.php?news=768334
Поне ще изчистим задълженията за които на санкционират. Намирисва ми, че следващият ще е Кабрал. Сигурно за това чичо ви Гошо ги е викал на конфиденциален разговор. Питам се защо ли смениха сърбина, въпреки постъпката му. И той щеше да се подвизава до лятото, както и пловдивчанина. С тази разлика, че преди играеха с настроение. С тази игра не ги виждам в шестицата.
wilge написа:groti написа:Ако вземем 3-4 мил. лв за Обертан направо сме перфектни.
Левски взима няколко милиона за Обертан, французи обявиха трансферната сума.
https://www.sportal.bg/news.php?news=768334
Поне ще изчистим задълженията за които на санкционират. Намирисва ми, че следващият ще е Кабрал. Сигурно за това чичо ви Гошо ги е викал на конфиденциален разговор. Питам се защо ли смениха сърбина, въпреки постъпката му. И той щеше да се подвизава до лятото, както и пловдивчанина. С тази разлика, че преди играеха с настроение. С тази игра не ги виждам в шестицата.
Кабрал ако го продадат ще съм доволен щом не може да го накарат да преподпише.
Тя тая игра почна при Славишата още. При Чичо Гошо, обаче отборът е още по-отслабен и деградацията ще продължи. Може всякакъв да е Обертана, но е най-класния играч подвизавал се по родните терени в последните години. Като махнат и Кабрал и евентуално Яблонеца сме тотал щета. Не разбирам защо сега Нашименто не е с отбора.
110 години любов!