Copa del Rey (Купата на Краля)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Copa del Rey (Купата на Краля)
По е вероятно Иисус да възкръсне втори път, отколкото да изхвърлят Варса.

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Хета бая взеха да се огъват. Като поведоха си помислих, че всичко е ясно, но може да завърже интрижка.

Родриго Морено  

- barca4ever
- Контакти:
Колегата Лос Че, сигурно го е предръвил 3 пъти от тоя обрат   

Айде честито и ни чакайте за 1/2 финалите 

Айде честито и ни чакайте за 1/2 финалите

[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
						BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011
- Udoji90
- Контакти:
Абе, за колегата не знам, ама аз щях да преобърна всичко в стаята.  То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не).
 То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не).  Обаче се радвам, че Хетафе си го получиха, щото при 2 гола аванс в общия резултат да започнеш да бавиш още от преди 10-тата минута, си е чиста селяния. Иначе откъм голови възможности обобщено в двата мача далеч не смятам, че заслужаваха да отпаднат, дори напротив. При всички положения вчера създадоха повече ситуации, отколкото ние създадохме преди седмица.
 Обаче се радвам, че Хетафе си го получиха, щото при 2 гола аванс в общия резултат да започнеш да бавиш още от преди 10-тата минута, си е чиста селяния. Иначе откъм голови възможности обобщено в двата мача далеч не смятам, че заслужаваха да отпаднат, дори напротив. При всички положения вчера създадоха повече ситуации, отколкото ние създадохме преди седмица. 

То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не).
 То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не).  Обаче се радвам, че Хетафе си го получиха, щото при 2 гола аванс в общия резултат да започнеш да бавиш още от преди 10-тата минута, си е чиста селяния. Иначе откъм голови възможности обобщено в двата мача далеч не смятам, че заслужаваха да отпаднат, дори напротив. При всички положения вчера създадоха повече ситуации, отколкото ние създадохме преди седмица.
 Обаче се радвам, че Хетафе си го получиха, щото при 2 гола аванс в общия резултат да започнеш да бавиш още от преди 10-тата минута, си е чиста селяния. Иначе откъм голови възможности обобщено в двата мача далеч не смятам, че заслужаваха да отпаднат, дори напротив. При всички положения вчера създадоха повече ситуации, отколкото ние създадохме преди седмица. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
						- JackPackage
- Контакти:
Udoji90 написа:Абе, за колегата не знам, ама аз щях да преобърна всичко в стаята.То е ясно, че с тази победа нищо не постигаме. С нашия късмет току-виж пак се паднем с Барселона на полуфинал и се наложи да ги срещем 3 пъти за 1 месец (от които я вземем някой Х, я не).
Нормално, аз съм бил в Хетафе (предградието), така че такова поведение не ме учудва, там са си селяни

Тоя негера им Джене си вади 2 ЧК за 3 дни, след като и с нас си извади на Метрополитано уикенда

Ако ще продължават някои отцепници, то нека това да са жирондинците

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Абе, не знам, по принцип си бяха симпатяги. Особено по времето, когато за една бройка не отстраниха Байерн за ЛЕ, като и тогава в последните минути изядоха дървото. И изобщо е имало периоди, в които играха приятен футбол, ама сега са някаква испанска версия на УБА или Стоук.  (Не, че в първия мач ние не ги наритахме дори повече, отколкото те нас - един наш недостатък вече втори пореден сезон е доста твърдата ни игра и голям брой картони.) В края на миналия сезон чак предпочитах Севиля да ги преборят за 7-мото място и ЛЕ (така и стана), при положение, че в последните години андалусците ни се водят за един от основните конкуренти. Иначе и Леганес по същата логика би трябвало да са селяни, ама май не съм ги виждал да правят чак такива номерца.
 (Не, че в първия мач ние не ги наритахме дори повече, отколкото те нас - един наш недостатък вече втори пореден сезон е доста твърдата ни игра и голям брой картони.) В края на миналия сезон чак предпочитах Севиля да ги преборят за 7-мото място и ЛЕ (така и стана), при положение, че в последните години андалусците ни се водят за един от основните конкуренти. Иначе и Леганес по същата логика би трябвало да са селяни, ама май не съм ги виждал да правят чак такива номерца.  Джене наистина много се "прояви" да го изгонят в 2 поредни мача, обаче иначе си е бая стабилен според мен. И вчера вторият му картон сякаш беше пресилен.
 Джене наистина много се "прояви" да го изгонят в 2 поредни мача, обаче иначе си е бая стабилен според мен. И вчера вторият му картон сякаш беше пресилен.  Ама то това за нашите не е предимство напоследък. Вече 2 сезона подред при Марселино не помня да сме играли сносно с 11 на 10 в някой мач (до вчера).
 Ама то това за нашите не е предимство напоследък. Вече 2 сезона подред при Марселино не помня да сме играли сносно с 11 на 10 в някой мач (до вчера). 

(Не, че в първия мач ние не ги наритахме дори повече, отколкото те нас - един наш недостатък вече втори пореден сезон е доста твърдата ни игра и голям брой картони.) В края на миналия сезон чак предпочитах Севиля да ги преборят за 7-мото място и ЛЕ (така и стана), при положение, че в последните години андалусците ни се водят за един от основните конкуренти. Иначе и Леганес по същата логика би трябвало да са селяни, ама май не съм ги виждал да правят чак такива номерца.
 (Не, че в първия мач ние не ги наритахме дори повече, отколкото те нас - един наш недостатък вече втори пореден сезон е доста твърдата ни игра и голям брой картони.) В края на миналия сезон чак предпочитах Севиля да ги преборят за 7-мото място и ЛЕ (така и стана), при положение, че в последните години андалусците ни се водят за един от основните конкуренти. Иначе и Леганес по същата логика би трябвало да са селяни, ама май не съм ги виждал да правят чак такива номерца.  Джене наистина много се "прояви" да го изгонят в 2 поредни мача, обаче иначе си е бая стабилен според мен. И вчера вторият му картон сякаш беше пресилен.
 Джене наистина много се "прояви" да го изгонят в 2 поредни мача, обаче иначе си е бая стабилен според мен. И вчера вторият му картон сякаш беше пресилен.  Ама то това за нашите не е предимство напоследък. Вече 2 сезона подред при Марселино не помня да сме играли сносно с 11 на 10 в някой мач (до вчера).
 Ама то това за нашите не е предимство напоследък. Вече 2 сезона подред при Марселино не помня да сме играли сносно с 11 на 10 в някой мач (до вчера). 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
						- JackPackage
- Контакти:
Extracts from ref's report from VAL v GET last night: "On final whistle Bruno & Diakaby grabbed each other by throat & traded punches... Damian Suarez elbowed Valencia coach & told officials they'd shit themselves... Valencia coach shouted at Getafe bench "take that fuckers"

Силен коментар

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]