Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 30 яну 2019 10:54

Готови ли сте за - Българчета, които знаят какво е Левски 8-) :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 яну 2019 10:54

modor написа:Готови ли сте за - Българчета, които знаят какво е Левски 8-) :mrgreen:

Знаят кво е Плаза и 33 те....хой знаят :evil: :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 10:56

modor написа:Готови ли сте за - Българчета, които знаят какво е Левски 8-) :mrgreen:

Започнаха ли да прииждат :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 яну 2019 11:12

Всички да треперят !!! ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 яну 2019 11:14

metodito написа:На първо място отбор се прави с търпение и правилна работа. При нас не са налице.
Идеята не е просто да играят 10 чужденци, а добри играчи. Можеш ли да го разбереш това?

И добър може да е само чужденец, нали? Всичко що фамилията му завършва на "-ов" е менте и шит, така ли?
Сбъркана работа сме. Сбъркани човечета отвсякъде.

Какви са тия крайни мнения? Не, не всеки,дето завършва на ов е менте, но я ми сглоби един Левски от 8 българи? Ама реалистично. Не Серкан и Пацо от Лудогорец, Малинов и Десподов от Тирето и т.н. Такива, дето можем да си ги позволим. Е, няма да успееш. Ето затова е по-добре чужденци. Имаш много по-голям избор и са по-евтини. Тук като се разбере, че ги иска Левски и стават Меси и Роналдо. Един Райнов не пожела да дойде. Сега разбирам и за Димитров от Ботев, че се дърпа. Очаквам един много много слаб пролетен сезон и от лятото Чичо Гошо да е пътник.
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2019 11:19

groti написа:
metodito написа:На първо място отбор се прави с търпение и правилна работа. При нас не са налице.
Идеята не е просто да играят 10 чужденци, а добри играчи. Можеш ли да го разбереш това?

И добър може да е само чужденец, нали? Всичко що фамилията му завършва на "-ов" е менте и шит, така ли?

Какви са тия крайни мнения? Не, не всеки,дето завършва на ов е менте, но я ми сглоби един Левски от 8 българи? Ама реалистично. Не Серкан и Пацо от Лудогорец, Малинов и Десподов от Тирето и т.н. Такива, дето можем да си ги позволим. Е, няма да успееш. Ето затова е по-добре чужденци. Имаш много по-голям избор и са по-евтини. Тук като се разбере, че ги иска Левски и стават Меси и Роналдо. Един Райнов не пожела да дойде. Сега разбирам и за Димитров от Ботев, че се дърпа. Очаквам един много много слаб пролетен сезон и от лятото Чичо Гошо да е пътник.

Ще ти сглоби на някому дедовия. Тоест, със сигурност ще ти сглоби нещо, ама с това "нещо" и третото място ще е мираж. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2019 11:27

JackPackage написа:

Не са виновни те... :roll: Там е работата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 яну 2019 11:29

delqnski47 написа:
JackPackage написа:

Не са виновни те... :roll: Там е работата.

Те не са оттук, и са за малко. Сами не се водят в клуба 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 яну 2019 11:30

Определено вървите към "Бг Левски"
Веселбата при вас напролет тепърва предстои.
За отбор с претенции като вашият, да се говори за менетата тип Райнов, Димитров, Цонев не е сериозно.
И да и аз съм на мненине, че всичко читаво българско е я в Лудогорец, я в чужбина.
Явно ще цъкате "контроли" напролет, след като не се надгражда, а се продава най-добрият ви играч, и гледа да се шитне другият играч с потенциал Костов.
Чичо Гошо винаги си е бил послушник и ще работи с това което му остане.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 яну 2019 11:30

groti написа:

Такива, дето можем да си ги позволим

Чакай сега. Тук няколко човека все питат: "кой, кой". Сега става: "кой, освен". И след това, ние на шикалки ли си играем или се целим във върха. Щом си тръгнал за върха, трябва да си подготвен. Пацо колко време беше свободен и се саморекламираше на "Левски". Взе се Полачек. На какво основание, да питам аз. Единият е национал на страната си, чиято кариера е във възход в последните десетина години и играе в румънския шампион. Другият - пълен анонимник, който подписа веднага. Нали, чукам на дърво, плюя си в пазвата котка да му не минава път, но преди да дойде Костов, ти лично очаквал ли си от него да направи това, което направи за един полусезон? Понеже аз не. Така че недейте с това "Кой, кой?". Дай да видим какво може на терена дадения играч. Името нищо не значи. Други играчи, които в последните месеци можехме да привлечем и които вероятно щяха да ни свършат работа и да дойдат без трансфер са например този Тумбак, Карагарен, Кики. Медиите пишат за евентуални раздели на Лудогорец и "Ботев" с бразилеца и Кайзер. Никой нищо от наша страна... А, не, взехме Михайлов. :lol:

Върни се в “Левски”