Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 30 яну 2019 00:43

Тия момченца дето сте ги изброили по-горе на дядо Боре Калашника не могат да му стъпят на малкия пръст :!: Само тоя Мехдито имаше футбол в него, другото са си чисти дърводелци. Панайотов поне компенсираше донякъде с желание и борбеност ... Имам един колега левскар - за него новата, по-добра епоха в Левски започна с продажбата на Прохазка - това му беше най-противния футболист :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 яну 2019 00:43

Кучета, кучета, но Кокала е един.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2019 00:56

Само влязох да хвърля едно око на настроението и останах озадачен от анкетата :lol:
Какво добро виждате? То дори от първото изявление се разбра, че повече няма да се борим за нищо и няма да имаме амбиции, а ще разчитаме на българи, които естествено не стават за нищо. Всяка година положението става все по зле, но не е особено изненадващо де. Аз го прогнозирах още когато беше големия зор да се изгони Батков. Направо си влизаме в обувките на Славия, бавно и постепенно и без обратен път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 30 яну 2019 02:20

NOMER14 написа:
rane написа:
NOMER14 написа:Последно Гарата е първи - само за един единствен сезон 24 мача - 26 гола.
И Гетов за един сезон 30 мача 26 гола.

Първото и най-важно нещо е да се тегли калема в края на сезона, а не малко след преполовяването на средата му. Костов както може да завърши с 30-40 гола(дай Боже), така може и да остане с 20-на гола.
Второ, ако си запознат с историята на клуба в детайли, тогава би трябвало да знаеш, че успешни нападатели с подобни показатели(отбелязани голове спрямо изиграни мачове) има доста в началните години от съществуването на клуба. Например Ц. Генев, Н. Мутафчиев, А. Пешев(Капуй). Капуй има един сезон в който за 13 мача бележи 27 гола и е с огромен принос за първата титла в историята на Левски. Пешев и до днес е в първата 10-ка по отбелязани голове за клуба в шампионат, а коефициента на ефективност му е повече от впечатляващ!

Говоря за А група и модерните времена.
Модерните времена са ПАРОДИЯ на футбол( с изкл. на Лудогорец) ;) Кощунство е да се сравняват с 60, 70, 80,90 и 00 години! Сираков през 1994-а има 30 гола за 28 мача. С подобни пародии на отбори и футболистри като днешните (Септември, Верея, Витоша, Дунав и останалите) голмайстор като него щеше да е средно с по 3 гола на мач.
Костов с такива слаби противници трябва с лекота да задмине 40 гола при подобна бройка мачове.
Сега след като от Левски си тръгва една огромна част от футбола(Обертан) ще е жив късмет, ако Костов доближи 24-25 гола. Дано разбира се ги мине и отбележи 30+, но мен лично ме съмнява.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 яну 2019 08:12

Thsmith написа:Само влязох да хвърля едно око на настроението и останах озадачен от анкетата :lol:
Какво добро виждате? То дори от първото изявление се разбра, че повече няма да се борим за нищо и няма да имаме амбиции, а ще разчитаме на българи, които естествено не стават за нищо. Всяка година положението става все по зле, но не е особено изненадващо де. Аз го прогнозирах още когато беше големия зор да се изгони Батков. Направо си влизаме в обувките на Славия, бавно и постепенно и без обратен път.

Леле, ако форума го имаше при идването на Мъри, тука е щяло да има рязане на вени. Аз от сега да кажа, че ще злорадствам, ако всичко стане, както очаквам (стига тея в офисите да са сериозни) - а именно, да се представяме далеч по-успешно, отколкото с 10 легионера титуляри. Макар че то от загуба от Враца вкъщи, мъки с Витоша, Етър, бой от Берое и тъ нъ, не е трудно да ъпгрейднеш. Но това (ако стане) ще отнеме време, а с този договор, дето са го писали на Дерменджиев, сякаш не са особено сериозни "ръководителите" ни (които и да са те). За школата съм по-скептичен. Там трябва да има инвестиции не само на пари, но и на акъл и най-важното: време. Не виждам как ще се следва някаква политика, като през две години се сменят собственици, шефове, ръководители, треньори. И всеки от тях като дойде си мисли, че "Левски" започва и свършва с него, уволнява всичко на старата власт, назначава си свои хора и така до безкрай.

А между другото една идея като "БГ "Левски" (с 2-3-4 чужденеца) е много по-лесна за осъществяване от идеята за успешен чуждестранен проект. Освен време, точни хора и търпение, тук се добавят и много пари, които да се изливат в продължение на години. И ако не се получат работите, падането боли много повече (фалит, тире), отколкото ще е от провал на един "БГ "Левски".

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 09:21

Thsmith написа: Аз го прогнозирах още когато беше големия зор да се изгони Батков. Направо си влизаме в обувките на Славия, бавно и постепенно и без обратен път.

Не си сериозен за Борат , не ти разбирам майтапа :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2019 10:21

metodito написа:
Thsmith написа:Само влязох да хвърля едно око на настроението и останах озадачен от анкетата :lol:

Леле, ако форума го имаше при идването на Мъри, тука е щяло да има рязане на вени. Аз от сега да кажа, че ще злорадствам, ако всичко стане, както очаквам (стига тея в офисите да са сериозни) - а именно, да се представяме далеч по-успешно, отколкото с 10 легионера титуляри. Макар че то от загуба от Враца вкъщи, мъки с Витоша, Етър, бой от Берое и тъ нъ, не е трудно да ъпгрейднеш. Но това (ако стане) ще отнеме време, а с този договор, дето са го писали на Дерменджиев, сякаш не са особено сериозни "ръководителите" ни (които и да са те). За школата съм по-скептичен. Там трябва да има инвестиции не само на пари, но и на акъл и най-важното: време. Не виждам как ще се следва някаква политика, като през две години се сменят собственици, шефове, ръководители, треньори. И всеки от тях като дойде си мисли, че "Левски" започва и свършва с него, уволнява всичко на старата власт, назначава си свои хора и така до безкрай.

А между другото една идея като "БГ "Левски" (с 2-3-4 чужденеца) е много по-лесна за осъществяване от идеята за успешен чуждестранен проект. Освен време, точни хора и търпение, тук се добавят и много пари, които да се изливат в продължение на години. И ако не се получат работите, падането боли много повече (фалит, тире), отколкото ще е от провал на един "БГ "Левски".

Това са пълни глупости. От началото до края. Идеята не е просто да играят 10 чужденци, а добри играчи. Можеш ли да го разбереш това? В Левски не е проблем, че се водят много чужденци, а че се водят некадърни и тези, които са малко по-малко некадърни се продават веднага и оставят само тоталните дупки. С чужденец може да случиш, може и да не случиш. Зависи колко пари ще дадеш и какви скаути/условия имаш. При БГ опцията е само една и тя е тотален провал. Не е въпрос на нихилизъм, а на реален поглед. Днес нямаш Боримиров, нямаш Гонзо, Мариян Христов, Кривия, Иванков и тн. Най-добрите ни играчи не играят в Бундеслигата и Премиър Лийг, а по 3 та китайска дивизия или на антилите :lol: Падат с по 10:0 от знайни и незнайни отбори. Кви играчи ще събереш от такъв материал? Да, ако имаш качество е безкрайно по лесно да направиш отбор от 10 българи, но не и от 10 ботушари. Когато нивото е толкова ниско и ти накрая обявиш, че свиваш бюджета... е кво да се очаква?

Щял да злорадства, а като почнеш да ревеш след 3 тата загуба и да се вайкаш, аз да дойда ли да натяквам?

Отбор в днешно време се прави само с пари. Смисъл трябват и други неща, но без пари няма как.

Kotooshu написа:
Thsmith написа: Аз го прогнозирах още когато беше големия зор да се изгони Батков. Направо си влизаме в обувките на Славия, бавно и постепенно и без обратен път.

Не си сериозен за Борат , не ти разбирам майтапа :?

Никога не съм му бил фен и не съм го защитавал. Обаче точна тази като горната еуфория около изгонването му ме дразнеше супер много. Просто всяка година ставаме все по зле, а вместо да се мисли първо как да поправиш къщата и как да вдигнеш нов етаж, мнозинството мисли първо как да срути всичко и тогава да му мислят.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 яну 2019 10:32

Thsmith написа:Това са пълни глупости. От началото до края. Идеята не е просто да играят 10 чужденци, а добри играчи. Можеш ли да го разбереш това? В Левски не е проблем, че се водят много чужденци, а че се водят некадърни и тези, които са малко по-малко некадърни се продават веднага и оставят само тоталните дупки. С чужденец може да случиш, може и да не случиш. Зависи колко пари ще дадеш и какви скаути/условия имаш. При БГ опцията е само една и тя е тотален провал. Не е въпрос на нихилизъм, а на реален поглед. Днес нямаш Боримиров, нямаш Гонзо, Мариян Христов, Кривия, Иванков и тн. Най-добрите ни играчи не играят в Бундеслигата и Премиър Лийг, а по 3 та китайска дивизия или на антилите :lol: Падат с по 10:0 от знайни и незнайни отбори. Кви играчи ще събереш от такъв материал? Да, ако имаш качество е безкрайно по лесно да направиш отбор от 10 българи, но не и от 10 ботушари. Когато нивото е толкова ниско и ти накрая обявиш, че свиваш бюджета... е кво да се очаква?

Щял да злорадства, а като почнеш да ревеш след 3 тата загуба и да се вайкаш, аз да дойда ли да натяквам?

Отбор в днешно време се прави само с пари. Смисъл трябват и други неща, но без пари няма как.

На първо място отбор се прави с търпение и правилна работа. При нас не са налице.
Идеята не е просто да играят 10 чужденци, а добри играчи. Можеш ли да го разбереш това?

И добър може да е само чужденец, нали? Всичко що фамилията му завършва на "-ов" е менте и шит, така ли?
Сбъркана работа сме. Сбъркани човечета отвсякъде.
Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 яну 2019 10:41

Thsmith написа:Не си сериозен за Борат , не ти разбирам майтапа :?

Никога не съм му бил фен и не съм го защитавал. Обаче точна тази като горната еуфория около изгонването му ме дразнеше супер много. Просто всяка година ставаме все по зле, а вместо да се мисли първо как да поправиш къщата и как да вдигнеш нов етаж, мнозинството мисли първо как да срути всичко и тогава да му мислят.[/quote]

Ясно , разбрах те .
От години сме в двете крайности , а разединението между левскарите е огромно .
Едните сънуват златни кокошки или кристални черепи (мерси Кептън) , други като мен треперят дали няма да ни затрият , трети се нервират че няма да се борим за 3-то място :o ....

Между другото дано да се окажат верни слуховете за над 1.5 милиона
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 яну 2019 10:46

Към 30.01.2019 да, добър може да е само чужденец.

U19 знаете ли на кое място са? 8! ОСМИ! С тези ли младежи и надежди ще играем в Дриша лигата? :roll:

Или с тия героите, дето паднали от Таджикистан на дузпи и след това взели 10 гола от белгийците :? Ако трябва да избирам да играем всеки мач с такова качество на юношите и с 10 чужденци (добри такива, не Белаиди), бих избрал да играем с 10 чужденци, сори :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”