trokadero_ написа:Обертан ви беше единственият качествен играч ... голям грешка.
От Юнайтед до Анадола
...Робин Ван Перси , Уесли Снайдер
Вие един дебел Мауридес не можете да продадете

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
trokadero_ написа:Обертан ви беше единственият качествен играч ... голям грешка.
От Юнайтед до Анадола
ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че разкарахме Обертанов . Сега ако шитнеме и Кабралов още по добре .
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tiamat написа:Ще ми липсва на мене лично Обертанския, ама какво да се прави... Дано сме взели някое милионче за негоДа не забравяме, че освен всичко друго, Обертан (и Роси) бяха престиж.
metodito написа:trokadero_ написа:От Юнайтед до Анадола
Ван Перси направи същото, що? Парите са си пари.
А и явно в Европа (в истинската Европа), няма кой да се изръсва с такива пари. Само някакви руски и български олигарси и турски паши.
TristaNNN написа:ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че разкарахме Обертанов . Сега ако шитнеме и Кабралов още по добре .
Да. Пък кой ще рита по крилата не е важно.
trokadero_ написа:
Еми срам и за тях , че са отишли
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:trokadero_ написа:
Еми срам и за тях , че са отишли
Голям срам, носители на ШЛ, финалисти на Световно, вземали по 2 торби пари в Турция, сигурно умират от срам, като ги харчат по островите![]()
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche и 34 госта