Наистина има разговори. Още няма нищо официално. Това е футболът. Ситуацията се променя много бързо, но това е животът. Не знам още кога ще пътувам за Турция", заяви Обертан.
Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ralka_levskarka написа:Ай Са, толкова богати не смеЩото трябваше и на Цветко и после и още ще скочат, те не пасат трева
Цветко няма кой да го купи, но виж за Яблонски и особено Кабрал биха се намерили желаещи. И парите, които бихме взели биха били повече, отколкото при сегашните условия с изтичащи договори.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Айде, тия дето ревяха, че "Огретена" само разнася фланелката трябва да са доволни, без значение от трансферната сума. А тия, дето бяхме по-консервативни в упреците към него, мисля, че също можем да сме доволни. Отпада една голяма заплата за играч, който бе добър, но не правеше разликата в мачовете, общо-взето, с изключение на финала за купата, където сам минаваше целия отбор на Славия, но и това не стигна. Хубаво е да се отблежи, че в рамките на два непълни сезона отбора успя да продаде играчи, взети като свободни агенти за близо 2 млн. евра (конкретно Мапуку и Обертан). Все си е келепир. 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Май ще продаваме и Кабрал

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз не се радвам от новината за Обертан, особено преди да стане ясна трансферната сума. Ако онези 400 хил. евро за Костов са отишли за Обертан, значи за пореден път се доказваме като тотални трансферни абдали.
И Меси да имаме ще вземем да го шитнем за 1 млн., за да си спестим от заплатата му видиш ли.....
Трансфер за Обертан под 1 млн. евро е престъпление. Даже и тази сума ми се вижда ниска за мего. Особено с всички други напускащи чужденци (поне, както се говори).
След като почнаха масови да говорят, че Левски не е клуб, ами фирма, това да си продадеш или изпуснеш най-ценните активи на безценица, правилно и бизнес издържано ли е? Кой сега ще го замести?
Дано ме опровергаят и сме получили адекватна цена за Обертан. Аз лично му пожелавам успех въпреки всичко!
И Меси да имаме ще вземем да го шитнем за 1 млн., за да си спестим от заплатата му видиш ли.....
Трансфер за Обертан под 1 млн. евро е престъпление. Даже и тази сума ми се вижда ниска за мего. Особено с всички други напускащи чужденци (поне, както се говори).
След като почнаха масови да говорят, че Левски не е клуб, ами фирма, това да си продадеш или изпуснеш най-ценните активи на безценица, правилно и бизнес издържано ли е? Кой сега ще го замести?
Дано ме опровергаят и сме получили адекватна цена за Обертан. Аз лично му пожелавам успех въпреки всичко!
-
riftwar написа:Аз не се радвам от новината за Обертан, особено преди да стане ясна трансферната сума. Ако онези 400 хил. евро за Костов са отишли за Обертан, значи за пореден път се доказваме като тотални трансферни абдали.
Аз пък предпочитам клуба да ни е изряден,да няма фатални задължения и схеми подобни с онзи отбор.Да имахме бюджета да си позволим 11 играча като Обертан,щяхме да сме златни.Добър играч,но не стана лидер,не му се играеше много,изгуби се в големите мачове,освен последното дерби друг мач не е решавал,Левски ще го бъде и без него,но с него може и ние да слагаме тире София и отделен клуб Левски 1914 и да се караме кой е истинския.
- metodito
- Контакти:
Serafim написа:Хубаво е да се отблежи, че в рамките на два непълни сезона отбора успя да продаде играчи, взети като свободни агенти за близо 2 млн. евра (конкретно Мапуку и Обертан). Все си е келепир.
Супер си е, даже това.
Последна промяна от metodito на 30 яну 2019 01:18, променено общо 1 път.
На мен пък ми е много интересно да видя Обертан под ръководството на Дерменджиев.
Заради футбола, който изповядва, смятам, че Дерменджиев щеше най-добре да пасне на Габриел от предните двама треньори и мисля, че играта му щеше значително да се подобри.
От тази гледна точка ме е яд, че го продават, въпреки, че е хипотеза.
Заради футбола, който изповядва, смятам, че Дерменджиев щеше най-добре да пасне на Габриел от предните двама треньори и мисля, че играта му щеше значително да се подобри.
От тази гледна точка ме е яд, че го продават, въпреки, че е хипотеза.
Обертан сме го продали!
Вярна ли е информацията или е спекулация?
Вярна ли е информацията или е спекулация?

Левски завинаги в моето сърце![
ralka_levskarka написа:Май ще продаваме и Кабрал![]()
И Яблонски също трябва да се продаде

България има природни богатства,