NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2018-2019
Аз казах още като се обсъждаше трейд за Ленард - Кузма е първият, който давам от малките. Скорър ще се намери най-лесно. Ако махнем Лонзо и/или Инграм, сериозно отслабваме и без това не много силната защита. Дрънкъна му сипва много на Лонзо, ама той влияе доста на играта, без да вкарва много. Инграм пък е с най-висок потенциал от тримата, според мен ще е убийствен играч, ако се развива правилно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ръгъра все още ли има илюзии, че Лонзо е франчайз играч или че някога би бил. Все още не мога да разбера как Меджик се подлъга да го избере при положение, че имаше Ди'Анджело Ръсел, който 1000 пъти по-талантлив от Лонзо и този сезон го доказва в Бруклин.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Не е важно какво мисля аз, а какво мислят Меджик и Пелинка. Аз харесвах D-Lo, но той никога не блесна в Лейкърс, с редки изключения. Вместо да изпъкне на фона на слабаците, с които играеше, той се сля с общата посредственост.
Лонзо беше сякаш леко насилен избор в тоя драфт, момче от ЛА, играе в UCLA, всичкото говорене на баща му, как Лейкърс ще го драфтнат.... Само дето не знам кой от неговия драфт беше повече за избиране. Може би Тейтъм, но и той този сезон страда.
Лонзо беше сякаш леко насилен избор в тоя драфт, момче от ЛА, играе в UCLA, всичкото говорене на баща му, как Лейкърс ще го драфтнат.... Само дето не знам кой от неговия драфт беше повече за избиране. Може би Тейтъм, но и той този сезон страда.

Хубаво, но Ръсел сега блести за Бруклин. За Лейкърс се представяше на приливи и отливи, но си личеше, че има талант и потенциал да бъде фрначайз играч. Не мога да кажа същото за Лонзо. Лонзо проведе тренировки с Лейкърс преди драфта и изобщо не беше впечатлил ръководството на Лейкърс, че той е точния човек и все пак го избраха. Нито имаха нужда от него, нито той оправдава втория пик. Единственото успокоение за Лейкърс е, че първия пик се оказа един от най-големите бъстове в цялата история на лигата. Ама след Лонзо следват- Тейтъм, Фокс, Джош Джаксън, Колинс, Марканен и най-вече Мичел. Всеки един от тези е по-добър от Лонзо.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Спортът като цяло е пълен с играчи, които се представят добре в малък отбор, но когато са под светлината на прожекторите пукат гуми. Толкова за Ръсел, желая му успех в Нетс, но не вярвам някога да се превърне в истинска суперзвезда. Сякаш няма психиката за това.
Иначе да, можеше по друг начин да се процедира с миналия драфт, но явно все нещо са видяли в Лонзо. Според мен не играе толкова зле, колкото го изкарвате. Ако беше избран под №10, щеше да си е супер даже, но не е и ще трябва да се справи с тежеста, която носи това да си избран втори в драфта.
Иначе да, можеше по друг начин да се процедира с миналия драфт, но явно все нещо са видяли в Лонзо. Според мен не играе толкова зле, колкото го изкарвате. Ако беше избран под №10, щеше да си е супер даже, но не е и ще трябва да се справи с тежеста, която носи това да си избран втори в драфта.

- Drunken_Master
- Контакти:
Лонзо
Лавар Бол със сигурност има пръст в неубедителното представяне на синът си в Лейкърс.Целият този шум,който направи,обаче не бе толкова да "хайп-не" синът си,а с цел да се продават грозните им кецове по-добре...Rhaegar-а е прав за някои неща.Проблемът не е толкова,че Тухларят от Чино играе на приливи и отливи,а че бе привлечен в Лейкърс с големи надежди да бъде франчайз играч и лицето на организацията.То не бяха интервюта преди самият драфт с него,не бяха телефонни обажданки от Меджик Джонсън и т.н. Ако беше двадесети избор на драфта от 2017-та,едва ли щеше да бъде толкова атакуван.В последните мачове,преди да се контузи,Лонзо навлезе в страхотна форма.
Я вижте един Брендън Инграм.Абсолютно идентичен случай ! Още като го драфтнаха се започна едно лепене на етикети: "новият Коби","новият Дюрант" и т.н. Между другото за разлика от Лонзо Бол,Брендън Инграм и Кайл Кузма са пробойни в отбраната на езерняците...барабар с ЛеБрон Джеймс естествено.Като стана дума за моя човек има надежди,че Брон ще играе срещу Клипърс в петък сутринта,но надали...А относно трейда на Дейвис,младите в Лейкърс са се разбунтували вече,явно предусещайки накъде вървят нещата.Визирам Лонзо и Инграм !
Я вижте един Брендън Инграм.Абсолютно идентичен случай ! Още като го драфтнаха се започна едно лепене на етикети: "новият Коби","новият Дюрант" и т.н. Между другото за разлика от Лонзо Бол,Брендън Инграм и Кайл Кузма са пробойни в отбраната на езерняците...барабар с ЛеБрон Джеймс естествено.Като стана дума за моя човек има надежди,че Брон ще играе срещу Клипърс в петък сутринта,но надали...А относно трейда на Дейвис,младите в Лейкърс са се разбунтували вече,явно предусещайки накъде вървят нещата.Визирам Лонзо и Инграм !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Аз бих се включил с трейд между ЛА НО и Мемфис,защото мемфис искат да трейднат Марк и Майк в замяна могат да вземат АД а след това да го трейднат в посока ЛА в замяна на Инграм Бол и Магий + някой пик. Вие как мислите? А и още един възможен трейд в посока ЛА Брадли Бийл,като могат да предложат пик + хард и поуп нещо от сорта ми се върти из главата. Ще се радвам да прочета и ваще мнение
Бостън могат да направят най-добра оферта, но след 01.07., ако искат да задържат Кайри (заради правилото "Дерик Роуз", което е много дълго за обяснение). Според повечето баскетболни журбалисти, Пелс трябва да изчакат до лятото, обмисляйки офертите от другите отбори и да видят какво могат да спазарят с Бостън. Да, ама тръгна слух, че Веждата пратил блага вест на Селтикс, че не са му мечтана дестинация. Който ще прави сделка за АД ще иска някакво джентълменско уверение от негова страна, че ще преподпише през 2020, иначе става много рисковано - губиш играчи и пикове и след година Веждьо подписва с някой друг. Единствените, които със сигурност ще отправят някаква сериозна оферта преди 07.02, са Лейкърс...Пък знае ли човек...
- Drunken_Master
- Контакти:
Буталата ще се пробват за Майк Конли,а Бруклин за Марк Гасол...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
After agent Rich Paul of Klutch Sports told ESPN on Monday that he had informed the Pelicans that Davis wouldn't sign an extension this summer and wanted a trade, multiple league sources expect the agent and star to soon deliver word throughout the league that Davis' preferred destination is the Lakers and he'll become a rental player until 2020 with a trade anywhere else.
Това го слушахме някъде.........а, да, Пол Джордж ги говореше същите. Подобни неща се чуваха и от лагера на Ленард, въпреки че там нищо не се знае още.
The Lakers want to keep Kentavious Caldwell-Pope on the books so if they trade for Anthony Davis, they have $30M in cap space this summer to offer up to Kyrie Irving or Kawhi Leonard or Klay Thompson.
Догодина ще играем с три суперзвезди и двама новобранци. На пейката няма да има никой.