Това не беше гол! Не, те изобщо не са мафиоти.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tiberius написа:Нека си припомним от къде започна доминацията на Ювентус.
Tiberius написа:Нека си припомним от къде започна доминацията на Ювентус. И нека не го забравяме.![]()
Sardukar написа:Tiberius написа:Нека си припомним от къде започна доминацията на Ювентус. И нека не го забравяме.![]()
странно, спомням си един двубой от същия сезон, в който Наполи ни поведоха 2-0, но ЮВЕ не загуби. Никой не може да каже какво щеше да стане. В първата среща ЮВЕ вкара два късни гола,а не съм сигурен, че Милан имаха точен удар в двубоя...
В конкретният двубой имаше 220% червен картон за играч на Милан в началото на второто полувреме(Мекес?). Ако искаха да ни бутнат, да го бяха изгонили.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Отборът на Сампдория спечели домакинството си на Удинезе с 4:0 в среща от 21-ия кръг на Серия "А". В герой за "моряците" за пореден път се превърна неостаряващият Фабио Куалярела, който се отчете с два гола и една асистенция. Нападателят изравни и рекорда на Габриeл Батистута от сезон 1994/95 за отбелязани голове в 11 последователни мача.
Трикратният европейски клубен шампион Интер привлече защитника на английския Саутхямптън Седрик Соареш.
27-годишният десен бек ще играе на "Сан Сиро" под наем до края на сезона с опция за закупуване през лятото срещу 11 милиона евро.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта