ФА | Арсенал - Манчестър 1:3 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ФА | Арсенал - Манчестър 25.01 21:55ч.

Мнениеот t0bl3ro_bg » 25 яну 2019 22:33

diplomat написа:
t0bl3ro_bg написа:[rimg]http://prikachi.com/images/453/9490453r.png[/rimg]

Показаната схема нещо не е окей :roll:

Е защо, така играхме срещу Тотнъм, Лингард беше нещо между 10ка и фалшива 9ка, а Рашфорд и Марсиал играха в коридорите от дясно и ляво. Обаче поне Йънг и Матич трябваше да получат почивка, на години са вече и трябва да бъдат пазени много повече, а Лукаку изобщо не знам защо стартира мача... Напред трябваше да са французинът и Санчез. :roll:

Ха, не е истина, че луканку играе крило и е ефективен :shock: :mrgreen:

Но това е арсенал, копието на тотнъм

И все пак при тая схема няма съпорт на йънга и от там пада и гола

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 яну 2019 22:49

Лукаку играе много добре, трябва да призная, че сгреших с мнението си преди мача. Все още ми се иска да видя по-голям интензитет от него, трябва да мачка защитниците на Арсенал и да пресира повече. Иначе двубоят е скандален като цяло. :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 яну 2019 23:54

Тия Арсенал се оказаха ебати гнусния дърварски отбор. Лаказет беше за червен, босненския циганин и той не знам за какъв се помисли накрая. А феновете са пълни отрепки, ще замерят играчите със стотинки и други глупости... :evil: Дано да ги накажат както си му е реда.
Последна промяна от diplomat на 25 яну 2019 23:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 яну 2019 23:56

Ма верно много слаб този Лукаку, не го знам какво прави при нас.
Тук вече му свалям шапка на Оле.Сложи Емери в малкия си джоб.Това не беше като Тотнъм-Ромеро реално имаше един удар от малък ъгъл на Лаказет да спасява.Погба не го барнаха в центъра, Ерера пак машинка в центъра, Матич и той на 100%.
А Байи, ако изчисти лошите влизания, е с класи над Фил.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 яну 2019 00:09

Тая' схема нещо не ме радва изобщо. Може и да носи дивиденти, което всъщност е най-важното, но някой така яко ще ни накаже, че ще ни хареса. Това си е производна на парк де бус отвсякъде - дебнем на контра ...
Идва мача лека-полека с псж, а те едва ли с такива крила и оставени свободни ще прощават както направиха арсенал/тотнъм/брайтън.
Лукаку крило - окей, сработи, Но е скандално да е там - няма скорост, а да си на ръба на засадата се изисква точно това.
Погба бе изолиран яко - лошо.
Няма кой да се върне от крилата да покрие бековете - отива деф. халфа и зейва дупка.
Йънг продължава да е предпочитан пред млад играч с бъдеще, защо ?

Линдегард не знам на какви богове се моли, но яко му връзва. Елементарни ситуации, той не може да подаде/изведе, но вкарва :shock: Пълен лигняр също така - от къв зор отиде да танцува или квото прави там, а не си поздрави асистента. Време е да се укротят с Погба откъм тия глупости, но то като гледам инстаграма, явно е всекидневно тва.

Последните три мача са с не малка доза късмет взети.
Време е да почне трен. екипа да се усеща, че в един хубав момент ще спре всичко това и няма да имат решение на проблема.

Това бих отчел като недостатък до момента - пускането на неможачи и схемата от последните мачове.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 яну 2019 00:18

t0bl3ro_bg написа:Тая' схема нещо не ме радва изобщо. Може и да носи дивиденти, което всъщност е най-важното, но някой така яко ще ни накаже, че ще ни хареса. Това си е производна на парк де бус отвсякъде - дебнем на контра ...
Идва мача лека-полека с псж, а те едва ли с такива крила и оставени свободни ще прощават както направиха арсенал/тотнъм/брайтън.
Лукаку крило - окей, сработи, Но е скандално да е там - няма скорост, а да си на ръба на засадата се изисква точно това.
Няма кой да се върне от крилата да покрие бековете - отива деф. халфа и зейва дупка.
Йънг продължава да е предпочитан пред млад играч с бъдеще, защо ?

Линдегард не знам на какви богове се моли, но яко му връзва. Елементарни ситуации, той не може да подаде/изведе, но вкарва :shock: Пълен лигняр също така - от къв зор отиде да танцува или квото прави там, а не си поздрави асистента. Време е да се укротят с Погба откъм тия глупости, но то като гледам инстаграма, явно е всекидневно тва.

Последните три мача са с не малка доза късмет взети.
Време е да почне трен. екипа да се усеща, че в един хубав момент ще спре всичко това и няма да имат решение на проблема.

Това бих отчел като недостатък до момента - пускането на неможачи и схемата от последните мачове.

Брат, сър Алекс тоя номер го въртеше на Арсенал последните 15 години от кариерата си.Дай им топката, остави ги да се отворят, а след това ги накарай да гледат как крилата ни ги пръскат на скорост.И на мен мачовете с Тотнъм и Брайтън не ми харесаха особено, но днес, като изключим последните 10 минути на първото полувреме, тактиката и играчите работиха на макс.
А да гледам как Емирейтс бива смълчан от Санчез-това си струва 500 хилки на седмица.Още помня когато се готвеха да освиркват РВП, а той още с първото си докосване ги приземи на земята на Олд Трафорд.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 яну 2019 00:28

Някои от вас не знам какъв спорт гледате даже. :roll: Лингард и Погба бяха най-добрите играчи на терена, тва че не ги харесваш лично ти поради някакви абстрактни фактори си е лично твой проблем, пичага, обаче ми омръзва да чета такива жалки хейтърски коментари. Вие фенове на Манчестър Юнайтед ли сте или какво?!?!?!?! Не ви знам на колко години сте, може да сте на по над 40 и да сте останали в старото си задръстено мислене. Гавра с 3-1 срещу Арсенал насред Емирейтс, Сър Алекс щеше да се гордее с играчите, както го прави Оле в момента.

А да си знаете - догодина Погба ще е капитан на отбора, така че по-добре преглъщайте дълбоко отсега, щото виждам яко злоба в повечето коментари спрямо него. Статистиката ясно показва, че Погба преспокойно може да бъде наречен най-добрият халф в света - 27 мача, 10 гола, 11 асистенции. Французинът ако играеше в някой друг топ отбор, вместо при Моуриньо, в момента щеше да се бори за Златната топка.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 яну 2019 00:35

Реално е така, мен лично не ме кефи такава игра.
Отчитам го като проблем засеga - твърде много късмет.

От какъв зор да не харесвам Погба, бе, пич ?
Кво е тва следствие в случая ? Как стигна до него ?

Как ще е бил най-добрия днеска, като не му чу името и 5 пъти ?
Кви ги говорите...

Тва, че си фен на даден отбор не значи, че има най-добрите и трябва ги благославяш постоянно :!: :!: :!:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 26 яну 2019 00:43

Няма какво повече да споря, щото почвам да се изнервям само. Пред фактите и боговете мълчат. Осем поредни победи, Марсиал, Рашфорд, Погба и Лингард са бъдещето на Юнайтед, пък ти си коментирай квото искаш.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 яну 2019 00:50

Е, нема да седна да ти се моля/убеждавам или който и да е, да видите истината. Всеки си вижда каквото би му се искало, но реалността е съвсем друга и пред нас. Как реши, че хейтя не знам, като тва е положението реално :?
Няма как да си кривя душата и да се напрягам да виждам нещо различно.

[rimg]http://prikachi.com/images/602/9490602u.jpg[/rimg]
Каква гавра?
Ефективност - да, но не и гавра.

Върни се в “Манчестър Ю”