Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2019 15:19

CSKA 78 написа:На мен не ми се вярва проблемът да е във физическото състояние на Мауридес, та нали сме в процес на подготовка?! Ако състоянието му е лошо, тогава и на другите ни футболисти трябва да е подобно, и затова са виновни кондиционния треньор и старши треньорът! Какво ги тренират не е ясно?! .....

Конане, ..... кога почна подготовката? ... а кога свърши, че вече и изводи за екипа си вадиш?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2019 15:28

honda написа:
gihuelo написа:Леле колко глупости е написал тоя ! От това ,че нямало кой да окаже натиск на Щрабаг до това че 92 000 лева е наема на магазин на Витошка. Ей богу.

[offtopic]Имаш ли представа що за компания е Щрабаг?
Имаш ли представа че бюджета им и активите им са съизмерими с републиканския бюджет и БВП на България.
В момента един от проектите по които работи Щрабаг е многомилярден проект за разширение и модернизация на пристанището на Хамбург.( в момента 3-то по големина в Европа.) Повярвай ми никъде по света подобни поръчки не се пускат на "свободна продажба" Такива поръчки (не само у нас, навсякъде по света) се печелят от този ,който е най-близко до управляващите. За никой не е кой знае каква тайна близостта на Щрабаг до управляващия Германия ХДС.Общо взето това е бизнеса на Щрабаг - изпълнение на крупни инфраструктурни проекти и обществени поръчки. Според теб дали ББ заради Левски би рискувал да си създаде проблеми с водещи сили в ЕС. за никой не е тайна ,че една не малка част от европарите ,които идват в България се дават на фирми посочени от големия брат. Казано по друг начин" тук ние ви даваме едни пари, но от тези пари еди колко си процента ще дадете на наши хора, а останалото на вас".
Знам колко беше наема за базите на ЦСКА - въобще не 92000 лв. Много по-малко беше. Аз съм съгласен ,ако ги дадат при същите условия на мен веднага да ги взема ;)[/offtopic]

[offtopic]За големите фирми си прав,тук съм съгласен аз.Но трябва да ти е ясно,че в тоя кръг всички са си полезни един към друг(Бойко-фирмите-Бойко-фирмите и т.н.).Едните инвестират в партиите,за да могат последните да им дават поръчките за сметка на...... Линднер.Примерно..щот са платили по-малко.Просто е.И с Бойковите връзки всъщност ви спасиха гъзовете преди известно време,а това не е публична тайна :arrow:
https://www.gol.bg/nachalo/2012-03-04/b ... e-v-levski
https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/le ... 84235.html (тук по конкретно последната част от новината )
Ето ти конкретно за ВТБ.В Щрабаг(както и всяка друга чуждестранна фирма) също си имат за българи изпълнителни директори в страната.И сега най-нагло ми обяснявате у Подуяне за Литекс,Ловеч,Първа Лига и ''репресията срещу вас'',а че няколко дена преди да ви шитнат заедно с нас и Локото Сф при аматьорите ''изведнъж'' ей така куцо и сакато реши да ви става спонсор в кацата ви без дъно,а и до ден днешен ви държат на системи.Кристално помня как за няколко дена тия процеси приключиха :!: Тука трябва да си по тих и от Герена след ''оня'' мач със Славия. :lol: В Подуяне изобщо не трябва се обаждате,не знам ква е тая ваша наглост да го правите,а темата не е тук такава.Тъй че приключваме.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2019 16:17

Гледам съставите за контролката:
ЦСКА: 30. Витаутас Черниаускас, 11. Станислав Манолев, 5. Николай Бодуров, 25. Стивън Перейра, 3. Жеферсон Телес, 16. Жанио Бикел, 20. Тиаго Родригес, 6. Рубен Пинто, 8. Едвин Джеси, 17. Енрике Рафаел, 22. Али Соу

Резерви: 1. Данте Стипица, 12. Петър Петров, 2. Стойчо Атанасов, 4. Божидар Чорбаджийски, 14. Ангел Лясков, 28. Никола Борисов, 26. Валентин Антов, 27. Борис Секулич, 23. Йоан Бауренски, 15. Кристиян Малинов, 18. Мартин Смоленски, 19. Кирил Десподов, 7. Жоржиньо, 10. Евандро

Явно пак ще играят 2 формации по 45 минути, а Мауридеш ще помага с екипировката :)
Изненадан съм от присъствието на Д/Жеферсон в стартовите 11, ..... явно е празнувал по-кротко :)
Айде, без контузии ....

ПП: Кире, намери ли линка за мача, ..... бориш ли го вече, че ми е притеснено за теб? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 яну 2019 16:32

Red_Neck написа:
CSKA 78 написа:На мен не ми се вярва проблемът да е във физическото състояние на Мауридес, та нали сме в процес на подготовка?! Ако състоянието му е лошо, тогава и на другите ни футболисти трябва да е подобно, и затова са виновни кондиционния треньор и старши треньорът! Какво ги тренират не е ясно?! .....

Конане, ..... кога почна подготовката? ... а кога свърши, че вече и изводи за екипа си вадиш?

Аве, разсъждавам си на "глас"! Да му е толкова зле физическото състояние, та чак трансфер да провали?! :? При усвовие, че се подготвят по определена програма, направена от старшията и кондиционния! ;)
Но защо си изрязал само тази част, в която се съмнявам в способностите на двамата треньори?! В предишния ми коментар съм написал, че е много по-вероятно мениджърът на бразилеца да е проблемът! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 яну 2019 16:57

Специално за хондата, Държавата продаде Кремиковци на Дару металс за ЕДИН ДОЛАР, Митал плати на Дару 190млн.долара,ако има подарък от Държавата той е за Дару металс,а не за индиеца. В края на 2007г.Митал спря да издържа ЦСКА и до юни 2008г. Томов намираше пари по своите начини, да не забравяме че е професор :),едва ли са били държавни както намекваш.Долу горе така беше и финансирането през 2013-2015г.,тогава Професорът ощипа Манджуков и Инджов.Въпроса ми е след като Държавата толкова много ни помага защо не ни помогна за лиценза 2008г.,парите не бяха много и се дължаха на НАП. За връщането на ЦСКА в ППЛ основна роля изиграха БФС и тв правата, защото футбол без ЦСКА в България няма как да има.
Последна промяна от peliforewer на 23 яну 2019 18:24, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 23 яну 2019 17:42

До тук играта ни с/у китайците е трагична...
НИЩО, НИЩО, НИЩО....

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 23 яну 2019 17:54

SLAP написа:До тук играта ни с/у китайците е трагична...
НИЩО, НИЩО, НИЩО....

За съжаление си прав - никаква идея в атака, нищо по-различно от есента.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 яну 2019 18:19

scevola7 написа:
SLAP написа:До тук играта ни с/у китайците е трагична...
НИЩО, НИЩО, НИЩО....

За съжаление си прав - никаква идея в атака, нищо по-различно от есента.

Споко, това са само контроли :)
[offtopic]в първенството ще е по-зле[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 яну 2019 18:32

Аве, тия китайци са имали доста известни имена, като Обафеми Мартинс, Демба Ба и Фреди Гуарин! А са имали и скъпи футболисти за нашия пазар, като Морено и Ромеро!
Но с тези футболисти са били 7-ми в крайното класиране за миналия сезон (новият сезон още не е започнал при тях)! Сега са им останали само Гуарин, Морено и Ромеро!
Но да си припомним с какъв резултат бихме в контрола един друг китайски тим воден от Капело, като те имаха също доста добри футболисти!
Ще оставя на вас да намерите разликите, на мен не ми се занимава!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 яну 2019 18:44

1:0 Соу
Добре играе момчето , даже е много по-добре от Мауридесчо :)

Върни се в “ЦСКА”