Георги Дерменджиев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Георги Дерменджиев е новия старши треньор на Левски

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 яну 2019 12:55

Не ми е любимец, но щом е треньор на Левски, успех!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 яну 2019 12:57

"Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми"

Бре, бре! Толкова си вирнал носа, че се е самозабравил. Да си върви по пътя и трупа пачки, а нас да не ни мисли. Не е единствения треньор на света.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 яну 2019 13:05

Левски назначиха един умен и тактичен човек за треньор.Мога да каза че аз лично съм много доволен.Тои ще внесе едно спокоиствие и футболистите ще се отпуснат и мислят само за игра.Моите почитания към господата Стоилов и Сираков но те не спряха от няколко месеца да критикуват и дават акъли.Със тези си деиствия настроиха и не малка чест от феновете към треньори и ръководство.Правилно Колев дори и не ги предвиди като хора можещи да дадат нещо на отбора въпреки безспорните им успехи преди доста време обаче.Пожелавам на феновете повече търпение и спокоиствие защото е ясно че до края на сезона нищо феноменално не може да се очаква.Сега и които бъде привлечен трябва да бъде одобрен от треньора.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 яну 2019 13:07

realno написа:"Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми"

Бре, бре! Толкова си вирнал носа, че се е самозабравил. Да си върви по пътя и трупа пачки, а нас да не ни мисли. Не е единствения треньор на света.

Може и да не му се идва, очевидно е така. На негово място може би и на мен нямаше да ми се връща в тоя хаос, ама няма нужда да се изказва по такъв начин, който излъчва някакво пренебрежение. Поне от уважение към феновете може да се изкаже малко по-дипломатично, ебати. Малко като плюене в лицето ми идват такива изказвания. Хубаво, ясно е, че е тотален хаос и неразбория в ръководството и сагата със собствеността и какво ли още не, ама чак пък "Левски не е готов за завръщането ми"... С финансова стабилност и адекватно ръководство с ясно разпредени задачи и цели не е той единственият треньор, който би се справил принципно. И не, нямам предвид, че е длъжен да дойде да работи в лоши условия, за да се докаже какъв левскар е, ако някой смята да ме напада за тая част.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2019 13:21

Ако му се обади Домуса ще напали с 200!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 яну 2019 13:31

specter написа:
realno написа:"Станимир Стоилов: Левски има пари, но не е готов за завръщането ми"

Може и да не му се идва, очевидно е така. На негово място може би и на мен нямаше да ми се връща в тоя хаос, ама няма нужда да се изказва по такъв начин, който излъчва някакво пренебрежение. Поне от уважение към феновете може да се изкаже малко по-дипломатично, ебати. Малко като плюене в лицето ми идват такива изказвания. Хубаво, ясно е, че е тотален хаос и неразбория в ръководството и сагата със собствеността и какво ли още не, ама чак пък "Левски не е готов за завръщането ми"... С финансова стабилност и адекватно ръководство с ясно разпредени задачи и цели не е той единственият треньор, който би се справил принципно. И не, нямам предвид, че е длъжен да дойде да работи в лоши условия, за да се докаже какъв левскар е, ако някой смята да ме напада за тая част.

Респект към Дерменджиев, че показа смелост и се реши да работи в клуб, в който царува хаос и да поеме един разбит отбор. Не мисля, че Дерменджиев е с по - малки треньорски възможности от Стоилов, и би си намерил по - добър и организиран клуб в, който да работи на спокойствие, но все пак предпочете Левски, това , което не направи "левскаря" Стоилов. Любовта се доказва с дела, а не с думи. За това ме дразни Стоилов и ако зависи от мен, не бих го поканил никога за треньор. Това си е мое мнение и не задължавам никого с това.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 21 яну 2019 13:32

Изображение
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 яну 2019 13:33

mikata написа:Ако му се обади Домуса ще напали с 200!

Там ще му е екстра. Защо да не отиде? Никой не го е вързал.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 яну 2019 13:43

Пожелавам му успех, дано да получи нужното време и условия!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 21 яну 2019 13:44

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”