Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 20 яну 2019 11:56

Много е лесно да се пише, че сме заспали и търпеливи, без да давате алтернатива! Каква ви е алтернативата ? Казвайте да я чуем и се вдигаме. Имате ли човек с чист бизнес, който иска да купи клуба?
Искахме Батков да се махне и стана много, много по-зле, след като се отегли.
Ще внасяте ли всеки месец членски внос по испански модел ? Това е най-добрият вариант.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 яну 2019 12:10

Като се почне с тоя членски внос и самофинансиране и умирам от смях. Че за българина най-голямото геройство е да пътува безплатно в градския или да се отърве от глобата в КАТ. Какво самофинансиране, какви романтики? Левски няма да може да плаща само на чистачките ако разчита на нас. Някои хора са спрели в 92 година май и не мърдат. Романтиката в спорта остана на квартално ниво. Като искате романтика гледайте мачовете пред блока. Чист спорт вече няма и няма да има.
Араби и китайци изкупиха половината грандове в Западна Европа, ама не съм чул да не са грандове вече. Сигурно пък Абрамович не е мафиот. Берлускони е Майка Тереза, а ония Мансури и т.н. шейхове от Сити са калинки.
110 години любов!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 яну 2019 12:27

Е аз нещо различно ли казвам ? С въпроса дали ще плащат членски внос, искам да покажа, че е много лесно да се критикува, че сме заспали и търпеливи, но първи ще се скрият ако трябва да плащат членски внос.
Кое му е неясното ?
И алтернатива не предлагат....ами какво да правим тогава ?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 яну 2019 12:55

С ВБ като бащица едва ли нещо коренно ще се промени, но лека полека губиме идентичността си на отбор изповядващ някакви ценности, макар и отдавна загърбени като цяло в световен мащаб.

Защо го прави....с лотария и футболен отбор се перат елемнтарно пари. Не ми е особено приятно, имали сме доста трудни периоди в историята си, но пътя на финягата води само до едно и това е фалит.

Дано се поопрвят нещата, ВБ не е глупак, има усет за нещата, да не гоорим за връзки и влияние и се надявам да ни се подредим къщичката....другото е отказ от гледане на български футбол поне за мен.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 20 яну 2019 13:04

Чета как ни трябвало честен човек за собственик и съм така - :shock:. Вие нали знаете в коя държава живеем? Съжалявам, че ще ви разбия представите и мечтите, но в тая тиня, наречена български футбол, честен бизнесмен с чисти пари и минало няма да инвестира по никакъв начин. Няма толкова луд човек, който да си хвърля честно изкараните пари на вятъра и да се забие в такава помия, в която ще бъде залят с простотии, с псувни и какво ли още не. Или трябва е някой ултра болен левскар, който живее за това да направи Левски хегемон в България, а такива няма. Иначе отдавна да се е появил и да е купил клуба. Каквато държавата, такъв и футболът в нея - схеми, задкулисия и корупция. И за да не бъда оплют - да, и аз в идеалистичните си представи искам да бъдем един прекрасен клуб с честен и богат собственик, който дава мило и драго за клуба, а ние сме шампиони и пробиваме в Европа, а на стадиона всяка седмица има по 10-15 хиляди човека, ама това е положението.
Последна промяна от specter на 20 яну 2019 13:06, променено общо 1 път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 яну 2019 13:05

Божков ще е собственик на нас и на числото :idea: Или синът му ще се занимава стях :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 яну 2019 13:11

За един честен човек, с чист бизнес е много по-добре да купи отбор от втора/трета дивизия на Англия, Германия и някои други, отколкото да си хвърля парите на вятъра за български клуб.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 яну 2019 13:13

Е, ние ако не бяхме заспали дали щяхме да сме оставили Бойко и Делян да си въртят държавата? Това целта да сме заспали. Защото събудим ли се цялата им клика си заминава в канала.
Тукя почнахте да храните Черепа. Абе аз да питам тоя престъпник Чорни по-готин ли беше?
Сигурно е имало масови протести докато правихме дубъл през година?
Или пък Тонев и Адвоката на Пеевски?
Как пък не бяхте толкова принципни когато по ПАРТИЙНА линия дойде един човек, който няма абдолютно нищо с Левски, бутна ни стадиона, остави един разбит отбор, разцепи публиката на клуба и си замина?
Много е прав колегата над мен. Надявам се първата работа на Колев е да разкара от клуба некадърниците Иванов и Вангелов и да се назначи СТД и нов шеф на школата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 яну 2019 14:10

olimpi написа:
Дано се поопрвят нещата, ВБ не е глупак, има усет за нещата, да не гоорим за връзки и влияние и се надявам да ни се подредим къщичката....другото е отказ от гледане на български футбол поне за мен.

Абсолютно същото може да се каже и бе казано и за Русев. Богат, тактичен, възпитан и с реномето на човек, който обича да изпипва нещата, ама... За това според мен нищо, абсолютно нищо няма да се промени в Левски.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 яну 2019 14:17

Всичко ще се оправи в Левски ! Най-после финягата - лъжец се махна от Левски само това е голям успех....... Васил Божков знае как ще станат нещата и направи няколко силни неща ! Първо Колев категорично отказа на финягата но на Божков не се отказва !
Второ вече се водят разговори за нов старши треньор и спортен директор ! Трето ще изчистят съблекалнята с ментета с много високи заплати също и Кирето Вангелов които не знае къде се намира ....

Върни се в “Левски”