Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kotooshu » 19 яну 2019 20:38

honda

Мани ги оранжевите пробити кратуни ... моето инфо за там е доста стресиращо заради заплахите от едни животни към ганчо , ще ги изиграе както ги изигра преди години барабар с модерният ляв :mrgreen:

Кажи за "синята лавина" ... има ли поводи поне малко да мечтаем че ще има слънце и в долината на спуканите гърнета или будната кома продължава ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 яну 2019 22:22

Пичове, разбирам радостта ви, но май е време да се приземите. Черепа ни е до болка познат и единственото положително нещо ще е, че ще сте по-добре при него от колкото при "финия преди него". Но дотам! Още при първите ви домакински издънки ще се почне с мълвата "черно тото", което няма да е лишено от логика. Публиката много бързо ще се настрои срещу него(все пак е бивш НАШ), а той не е от хората , които търпят, хеле пък някакви фенове да го псуват и дават акъл. Друг тънък момент е, че той не би дал и стотинка да плаща стари дългове :!: Но пък вече съдии и други плужеци ще спрат да се ебават с вас, което си е плюсче.
Помня и Спас как му се радвахте и разни близки до клуба го величаеха, но се видя докъде стигна с ......лъжите. Както казах и в началото: ще сте една идея по-добре, но нищо сериозно. Евентуално, ако има шанс наистина да сме домакини с гърци, румънци и тн, да ви вдигне държавата стадиона, може и да поостане повечко. Но все пак ми е любопитно дали ще си излезе с името или ще стои в сянка. Не излезе ли сами ще се досетите защо го прави 8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 яну 2019 01:02

sin4ec написа:Аз тук преди месеци споменах за това, което се случва в момента. То беше неизбежно. Споменах и , че никак не съм оптимист. Да, отборът ще е подсигурен финансово, но дали това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ?
Ясна ми е до болка истината, че в БГ няма как футболен клуб да се самоиздържа. И че все някакви номенклатури и съмнителни в миналото си босове стават шефове и спонсори. Такива са реалностите. Те важат за всички.
Твърде вероятно е в скоро време клубът да почне да функционира по нормален начин. Да се инвестира в школа, база, треньори, персонал, в методика и възстановяване...в дългосрочни стратегии за развитие. Черепа не е тъпак и може да го направи. И вероятно ще го направи.
На мен обаче ще ми липсва нещо...ако щете романтиката от времето на Лафчис, фалита без пет минути преди години, как Стоев сбираше деца от школата, та да скърпим групата, неизвестността и мъчителното очакване. Радостта и болката си бяха наши. И смея да кажа, че се справихме. Преминахме през всичко с чест. Останахме си до отбора докрай. Е, поосрахме се малко тук-там, ама то и толкоз ли да не е? ;)
Няма начин. Дошло е време разделно. Романтиката свърши, трябва да се действа по други правила и закони.
Футбол се прави с пари. С много пари. Ние не можем да издържаме отбора си с билетчета и аксесоари. Нужни са средства и размах, за да се получи нещо.
Ами да пожелаем успех на новите ръководдители и собственици!
Със сигурност някои неща няма да ни харесат. Ще им ги казваме. И ще отстояваме своето.
Кой знае, може да е за добро!

Като цяло и като почти никога съм съгласен с теб. Футбол се прави с пари, но и не само. Спас да не си мислите, че няма пари, колкото Божков? Спас сигурно има повече пари и от Батков, в най-силните му години, но не му се занимава, явно. По-интересното е, че Спас можеше да фалира Левски и да източи каквото може, да остави 20-30 млн. лева дългове, но явно предпочите да се изнесе през задния вход. Макар, че това с дълговете все още не е много сигурно, но ако е вярно, че е набутал до тук близо 30млн. лева, нищо чудно после да излязат като дългове към негови фирми. :lol:
По-интересния въпрос е защо Божков въобще ще се занимава с Левски? Щото е левскар? Да му дават наклон феновете и да си го мери с Ганчев и Домусчиев? Не мисля. От юридическа гледна точка явно клуба не струва и пукната пара, щото акциите се разнасят от ръка на ръка, като вестник и не е ясно кой колко е послъгал и какви дългове има и към кого, освен тези за сектора и към НАП и разни по-малки към бивши играчи. Обаче хич не ми харесва тая работа с Божков. От гледна точка на историята на клуба, на романтиката - нищо общо нямат Божков и Левски. Не че официално ще фигурира, като собственик. Даже много бих се изнанадал, ако някога се появи на Герена или говори на тема Левски.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 яну 2019 01:55

Един нормален човек, политически необвързан и с чист бизнес, като види средната посещаемост, печалбата от фен артикули и тв права, дали ще иска да вземе клуба ?
И аз не искам мутри да са собственици. Да ставаме като Реал и Барселона и всеки месец внасяме членски внос. Но ако трябва всеки месец да давате пари за клуба, изведнъж ще започнете да харесвате хора като Божков.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 20 яну 2019 09:47

modor написа:А Обертан яко къса мрежи и развинтва нашия Меси :lol:

Казват, че т.н. Меси бил най- техничния футболист на Левски и му предричат бляскаво бъдеще. Вижте разликата в класите или както е казал народа "Нерде Ямбол, нерде Стамбул!": https://www.youtube.com/watch?v=CNZrzQPHcDc
А защо мургавият французин показва около 20 % от КПД- то си трябва да ни отговари новият треньор на Латвия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2019 10:29

[offtopic]
terata написа:
metodito написа:
terata написа:Мерси за "конкретния" отговор. Не съм и очаквал друго.

Какъвто въпроса...

Въпроса ми е съвсем нормален. Излизаш с някаккво твърдение, че еди кой си направил сума ти пари от Левски от комисионни на ментета. Оттам насетне въпроса ми беше прост и елементарен - каква е схемата и по колко горе-долу се взима от едно менте, че Срас да е на такава далавера. Вместо това ми се отговаря за Пеевски и незнам си какво. :mrgreen: Лесно е да хвърлиш някви обвинения ей така, ама като трябва да си защитиш тезата да се правиш на интересен.
[/offtopic]
[offtopic]И аз ти отговорих просто. Пък ти си мисли какво си искаш.[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 яну 2019 10:32

Докато ние се радваме на Колев,джуджето си взе базите и продаде дебелия за 1,3млн.евро!
А ние Костов за 500к. не можем да продадем :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 яну 2019 10:43

Serafim написа:
Като цяло и като почти никога съм съгласен с теб. Футбол се прави с пари, но и не само. Спас да не си мислите, че няма пари, колкото Божков? Спас сигурно има повече пари и от Батков, в най-силните му години, но не му се занимава, явно. По-интересното е, че Спас можеше да фалира Левски и да източи каквото може, да остави 20-30 млн. лева дългове, но явно предпочите да се изнесе през задния вход. Макар, че това с дълговете все още не е много сигурно, но ако е вярно, че е набутал до тук близо 30млн. лева, нищо чудно после да излязат като дългове към негови фирми. :lol:
По-интересния въпрос е защо Божков въобще ще се занимава с Левски? Щото е левскар? Да му дават наклон феновете и да си го мери с Ганчев и Домусчиев? Не мисля. От юридическа гледна точка явно клуба не струва и пукната пара, щото акциите се разнасят от ръка на ръка, като вестник и не е ясно кой колко е послъгал и какви дългове има и към кого, освен тези за сектора и към НАП и разни по-малки към бивши играчи. Обаче хич не ми харесва тая работа с Божков. От гледна точка на историята на клуба, на романтиката - нищо общо нямат Божков и Левски. Не че официално ще фигурира, като собственик. Даже много бих се изнанадал, ако някога се появи на Герена или говори на тема Левски.

Че кой имаше общо с "Левски"? Агент Тара ли? Шефьорчето? Няма какво да направим. Комунисти и мафиоти. Това са силните на деня.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 яну 2019 11:00

mikata написа:Докато ние се радваме на Колев,джуджето си взе базите и продаде дебелия за 1,3млн.евро!
А ние Костов за 500к. не можем да продадем :oops:

Има ли някой още да се интересува от БГ футбол? Последните промени в Левски съвсем ще откажат хората.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 20 яну 2019 11:08

Някои пишат че това няма да е "НАШИЯ" "Левски".

Това е друг "Левски" от 2012, когато политическия тумор ГЕРБ вкара Иво Тонев във ръководството, ако някой е забравил. Продажните деградета от НКП-Запад впоследствие писаха и някаква жалка декларация да се гласува за ГЕРБ - може би най-срамният момент в историята на клуба. Сините фенове се научиха да търпят, което не е добре - започна от Тонев и продължи до сега, търпяха най-голямото треньорско посмешище Роси, Красимир финансиста и Вангелов. То народа като цяло е така. :idea:

"Левски" няма нужда толкова от нови богаташи спонсори, колкото да се отърве от ПИЯВИЦИТЕ, които трупат дългове като водят 25 ментета само за година и събарят трибуни. Може и само със собствени кадри, вече е правен така и европробив, но голяма част от феновете са с промити мозъци, както бяха червените преди да фалират.

Върни се в “Левски”