Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Грандиозни промени в Левски! Сменя се собствеността!

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2019 14:59

Ми айде, де ..... много се проточи тази операция ;)
България цяла сега вази гледа! :) :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/myDOKuX81YqESV1Ikh/giphy.gif[/rimg]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 18 яну 2019 15:04

Kris_men2000 написа:
ralka_levskarka написа:Крум Савов и той говори някакви неща :roll:

Кажи какво точно говори ако може разбира се.МОЛЯ.

Нещата, може би, са очаквани от синята общност, но непредвидими като съдържание
Петъчното предаване "На ринга" на LIVESPORT.BG бе посветено на революционните промени, които ще настъпят в Левски.

В началото на студиото гостите на водещия Филип Петрунов - Лъчезар Николов и Крум Савов, изказаха съболезнованията си за смъртта на легендата на българския футбол Иван Вуцов. "Отиде си фигура от световна величина", заяви Крум, след което разговорът премина към основната тема.

Главният редактор отбеляза, че тъжното събитие около кончината на Иван Вуцов може да забави процеса на промяната, но той вече тече на "Герена".

"Нещата, може би, са очаквани от синята общност, но непредвидими като съдържание, защото имената и събитията, които ще завъртят около "Герена", са исторически. Ще се пише история", заяви Крум Савов.

"Според мен, там нещата са на такъм етап, че ако останат в такъв вид, или ще тръгнат към реален финансов фалит, или към стълкновения на публика с ръководство. Явно се наливат пари, а се упрявлява глупаво. Това налага генералните промени", сподели пък Чезари.

"Спас Русев си отива", сензационо обявиха гостите в предаването "На ринга".

"Нека си го кажем в прав текст - отдавна се върти името на Васил Божков, който е левскар по убеждания и бивш собственик на ЦСКА по убеждения. Но от днес собственик, спонсор или финансов благодетел - Божков поема Левски. За първи път след Тодор Батков клубът ще има официален, ясен, видим и разпознаваем собственик", каза Савов.

Вижте повече във видеото
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 яну 2019 15:16

Според Савов треньор ще е Г. Дерменджиев :o
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 яну 2019 15:19

Всичко това звучи много хубаво, ама...прекалено хубаво. Докато не стане факт не го вярвам. Г.Дерменджиев не е лош треньор, но предполагам има причина да го махат няколко пъти Лудите. Не знам.. надявам се нещата да вървят на добре, щото по-зле от това трудно..
110 години любов!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 яну 2019 15:23

"Ще се пише история", заяви Крум Савов.
Това, още от Батково време, като го чуя в контекста на делата около любимия Левски, и почвам сериозно да се тревожа. :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 яну 2019 15:24

Ето тук има и видео. В началото говорят за Вуцов и смятат, че ако не днес в късните часове, то в понеделник ще бъде обявено
Може да има забавяне заради смъртта на българската легенда.

https://m.livesport.bg/senzacionno-sobstvenik-na-cska-vzima-levski-ot-spas-rusev-video-167589.html

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 яну 2019 15:50

groti написа:Всичко това звучи много хубаво, ама...прекалено хубаво. Докато не стане факт не го вярвам. Г.Дерменджиев не е лош треньор, но предполагам има причина да го махат няколко пъти Лудите. Не знам.. надявам се нещата да вървят на добре, щото по-зле от това трудно..

Виж че при толко скъп отбор като луноходец и тулуп като Сухия изглежда добър треньор. Всъщно само онова португалско менте, изглеждаше много зле при тях
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Вълчан

Re: Грандиозни промени в Левски! Сменя се собствеността!

Мнениеот Вълчан » 18 яну 2019 16:17

Нищо особенно няма да стане.Всъщност синята общост я интересува да има пари за трансфери и лицензи.Има ли обаче такива балъци още не е ясно.....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 яну 2019 16:29

Павел Колев започва в Левски в понеделник!

Инфо от Гонг .....
:) :mrgreen: :mrgreen:
ПК отнесе бая плювни тук преди седмица, ... сега да видим кой ще се престраши да му направи фен тема :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 яну 2019 16:32

Аз лично защитих Колев, но не тук. Дори ме обявиха за платена.

Това ми направи впечатление
Обратът е настъпил в последните три дни, като важна роля в преговорите с Павел Колев са изиграли фактори близки до новите силни хора на стадион "Георги Аспарухов", а не Спас Русев.

Върни се в “Левски”