Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот terata » 15 яну 2019 14:56

metodito написа:
specter написа:
metodito написа:Водят играчи от втора унгарска дивизия, от Чехия, от Румъния и къде ли не, един Райнов не могат да вземат. Повече от ясно е защо се прави.

Да видим Стоянович какво ще направи. Бай Дельо така и не разбра май, че се *бават с него и седя да го правят на маймуна, обирайки народната "любов". Ако Славиша си държи на кариерата, ще си бие камшика и това е.

Той няма как да си тръгне сега сам, защото има договор и ще плаща неустойки, ако реши такова нещо, а не мисля, че по друг начин в момента ще го пуснат да си ходи. Това не му пречи обаче да нададе вой за тая селекция, ако има проблем с нея и играчите, които идват, та дори и заобиколно и да си каже нещата такива, каквито са. Съмнявам се да го направи, но ще видим.

За треньорите не знам, важи ли правилото, че шест месеца преди изтичането на договора, може да си тръгнеш без последствия? Винаги могат да се разберат по взаимно съгласие. Предполагам.

Няма такова правило, нито за футболисти, нито за треньори.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2019 15:16

terata написа:
metodito написа:
specter написа:
metodito написа:Водят играчи от втора унгарска дивизия, от Чехия, от Румъния и къде ли не, един Райнов не могат да вземат. Повече от ясно е защо се прави.

Да видим Стоянович какво ще направи. Бай Дельо така и не разбра май, че се *бават с него и седя да го правят на маймуна, обирайки народната "любов". Ако Славиша си държи на кариерата, ще си бие камшика и това е.

Той няма как да си тръгне сега сам, защото има договор и ще плаща неустойки, ако реши такова нещо, а не мисля, че по друг начин в момента ще го пуснат да си ходи. Това не му пречи обаче да нададе вой за тая селекция, ако има проблем с нея и играчите, които идват, та дори и заобиколно и да си каже нещата такива, каквито са. Съмнявам се да го направи, но ще видим.

За треньорите не знам, важи ли правилото, че шест месеца преди изтичането на договора, може да си тръгнеш без последствия? Винаги могат да се разберат по взаимно съгласие. Предполагам.

Няма такова правило, нито за футболисти, нито за треньори.

Друго исках да кажа, омотах се нещо. Имах предвид, че той може да напусне и да си се разберат - "Левски" спестява едни заплати, пито-платено.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2019 15:32

Прекрасна идея, определено - треньорът си тръгва, а ние спестяваме едни заплати. Бих искал да доразвия идеята - нека направо всички да си тръгнат - от треньора, през играчите, та чак до администратора, така ще спестим още повече заплати. Не е важно кой ще тренира и играе, важното е да спестяваме от заплати, това е светлото бъдеще пред нас! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2019 15:59

Изборът е горе-долу ясен: продължаваме да се разпростираме не според чергата си и :arrow: или свиваме яко платната, изграждаме стратегия спрямо наличните обстоятелства и няма тире. По-вероятно е да се избере първия вариант. Между другото, нямаше ли насрочено общо събрание скоро?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2019 17:14

metodito написа:... свиваме яко платната, изграждаме стратегия спрямо наличните обстоятелства и няма тире. ....

... Няма тире, но има Славизация или статута на Верея и Бистрица. Аз такъв позор не бих понесъл!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 яну 2019 17:17

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RXNQbjVrgAo[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 яну 2019 17:28

TristaNNN написа:
metodito написа:... свиваме яко платната, изграждаме стратегия спрямо наличните обстоятелства и няма тире. ....

... Няма тире, но има Славизация или статута на Верея и Бистрица. Аз такъв позор не бих понесъл!

Е, щом смяташ, че загуба от Враца в София, мъки срещу Витоша, Гълъбово и бой от Вадуц са голямата работа, значи има нещо много сбъркано в една част от феновете на "Левски". Тея пикаят отгоре ни, ти викаш: "Още, още". Абе, нека, бе. Споко, ще има още.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 яну 2019 17:35

Супер, че се отървахме от Нашименто и Ривалдиньо! :P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 яну 2019 17:35

Защитникът Аймен Белаид и Левски се разделиха по взаимно съгласие. Двете страни са се разбрали да разтрогнат контракта помежду си, обявиха от клуба. Договорът на играча с Левски бе до края на този сезон.

Роденият във Франция Белаид се присъедини към тима на "сините" през лятото на 2018-а година от Родъръм Юнайтед, след като през сезон 2014/2015 той също бе част от тима на "сините".

През този сезон защитникът има 14 мача във всички турнири и 1 гол с екипа на Левси.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 яну 2019 17:37

Sisi 1914 написа:Супер, че се отървахме от Нашименто и Ривалдиньо! :P

Защо обаче не се отървахме от Мъпета, дето ни е треньор?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”