Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Доста интересен тип. Прави впечатление, че за броя мачове има изключително малко картони - жълт, червен. Това значи, че или избягва да влиза в единоборства, или е много чист и сигурен играч. Дано да е в добро състояние и ако го одобрим подпише.
110 години любов!
-
santi_santi
- Контакти:
Няма да бъде одобрен,не е българин и не знае какво е Левски 
- virtualenbg
- Контакти:
metodito написа:На мен този ми звучи много добре. Скандинавските защитници са изпробвана марка. Дано.
И не е някой с 20 мача за десет години:
https://us.soccerway.com/players/magnar-odegaard/76769/
Титуляр и не е пеперудка с 18 клуба за 16 години.
ОДОБРЕНО.
Срещу играчи с такава визитка, няма как да "мрънкям".
Само заради този му гол, аз лично бих го взел
https://streamable.com/9enr9
Норвежец, на 25-26 години, висок 186 см, играл е за последно през Ноември. Не звучи зле на първо четене. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Няма видео в тубата, така че не е дело на Вангелий 
Представляват го агенцията на Холмар и дано да бъде добър трансфер. Статистиката му ми вдъхва доверие.
Представляват го агенцията на Холмар и дано да бъде добър трансфер. Статистиката му ми вдъхва доверие.

- metodito
- Контакти:
santi_santi написа:Няма да бъде одобрен,не е българин и не знае какво е Левски
Мда, друго си е Белмонд, Ривалдиньо, Опоку, Слори.
Има ли "-ов" във фамилията си е сигурен знак, че е некадърник и неможач.
Вън българите. Дайте ни негри - големи, страшни, некадърни! И декларацията не забравяйте!
groti написа:Доста интересен тип. Прави впечатление, че за броя мачове има изключително малко картони - жълт, червен. Това значи, че или избягва да влиза в единоборства, или е много чист и сигурен играч. Дано да е в добро състояние и ако го одобрим подпише.
Или просто тамошните съдии са свикнали на по-твърд футбол и не вдигат картони за щяло и нещяло като нашите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Няма ли да оплюем лошите медии заради "спекулацията" с идването на французин и норвежец на проби...
Информацията е публикувана от ПФК Левски и това коментираме сега. РУК за лошите медии и всичките им измишльотини, с които ежедневно ни засипват! Да живей официалната информация от клуба!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
LM10 написа:Няма видео в тубата, така че не е дело на Вангелий
Ахаааа, значи ако е читав - представлява го агенцията на еди кой си, ако обаче не ни кефи - Вангелий и Срас го мъкнат, за да заробят Левски. Принципност всякаква в този форум оставете!
[offtopic]
[/offtopic]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Има ли смисъл да се коментира на Вангелий "сбирщината"?
Схемата за източване е ясна. Не се чудете че норвежеца е с един и същи агент като Холмар, а печката е с един и същ агент като Нганиони.
Мен друго ми е чудно как дават власт на Стоянович да прави "кастинг" след като знаят, че на лято се чупи от Левски? Абсолютен самотек и работа на парче.
Схемата за източване е ясна. Не се чудете че норвежеца е с един и същи агент като Холмар, а печката е с един и същ агент като Нганиони.
Мен друго ми е чудно как дават власт на Стоянович да прави "кастинг" след като знаят, че на лято се чупи от Левски? Абсолютен самотек и работа на парче.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!