Много сме далече от истината!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ще си спестя по-нататъчния коментар, тъй като обещах да съм по-позитивен към отбора през тази година.
  Ще си спестя по-нататъчния коментар, тъй като обещах да съм по-позитивен към отбора през тази година. 

TheNameOfTheGame написа:Безобразно слаба работаЩе си спестя по-нататъчния коментар, тъй като обещах да съм по-позитивен към отбора през тази година.
 Да се надяваме ,че ще имаш материял ивъзможност да излееш позитивните си мисли по някое време.
  Да се надяваме ,че ще имаш материял ивъзможност да излееш позитивните си мисли по някое време.
hydetoshi написа:TheNameOfTheGame написа:Безобразно слаба работаЩе си спестя по-нататъчния коментар, тъй като обещах да съм по-позитивен към отбора през тази година.
С позитивното отношение,голямо мълчание те очаква в близко време.Да се надяваме ,че ще имаш материял ивъзможност да излееш позитивните си мисли по някое време.
 Предстоят 2 мача, които може да преобърнат сезона ни, да се надяваме в положителна насока.
 Предстоят 2 мача, които може да преобърнат сезона ни, да се надяваме в положителна насока.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта