Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 08 яну 2019 13:50

Желанието ми е да пътуваме за Кипър с 24 полеви играчи и 3 вратари. Окончателния списък ще съгласувам с Кирил Вангелов и ще го обявим в четвъртък.

Има интерес към Станислав Костов. Трябва да се намери и един нападател.

Отбор като Левски трябва да има повече българи, които играят и в националния отбор. Моето желание е такова. Не съм аз обаче този, който дава парите. Мога да кажа само това, което искам.

Аз не съм поставял условия, имам желания как да функционира клуба. На 16 декември съм дал на Красимир Иванов своя анализ. Дошъл тук, за да оставя нещо тук, а не само да вегетирам в клуба", заяви Стоянович.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 яну 2019 13:59

В общи линии, положението в клуба е "никой да не мърда". Селекция няма, пари няма, Славиша като гледам ще е чао лятото, Костов също има изгледи да е чао... Само глоби от УЕФА си имаме и едно ново попълнение на вратарския пост, което уж трябваше да е във форма вече и да ни решава проблемите, а той тепърва има да сваля двуцифрено число килограми като гледам. Не знам дали е тъжно, или е смешно, ама... :arrow: Доста интересна пролет ни очаква. Ще е хубаво, ако успеем да додрапаме до баража за Евротурнирите, в които евентуално ще участваме. :|
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 яну 2019 14:03

Ще видим как е медицинският преглед на Н. Михайлов и може да се наложи да търсим още един вратар.

:o
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 яну 2019 14:03

Red_Neck написа:
Ще видим как е медицинският преглед на Н. Михайлов и може да се наложи да търсим още един вратар.

Изображение :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 яну 2019 14:07

Очаквах Слабиша да има визия за отбора, а той вече мисли как ючни ще си бие чукалата. Интересно, че първо ги нарича, дезинформации и инсинуации, а после напрактика потвърждава голяма част от тях.
До юни все пак има време, дотогава и латвия може да даде "заден" за него и му трябва и вратичка да остане тук.
Все пак се надявам той да избира играчите, които ще пристигат и да успее, а и да по малко да мисли как ще се шитне оттука през юни
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 яну 2019 14:07

modor написа:
Red_Neck написа:

[offtopic]Изображение[/offtopic] :mrgreen:

Тоя само яде мезето на баща си, ..... затуй и Перукан толкова бързо го хваща :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 яну 2019 14:23

Треньора въобще не е на вълна Левски :idea:
Може би само ръководството на Верея е по-зле от нашето,пролетта ще си играем за здраве,пак ще ставаме за смях :twisted:
Кирил Вангелов ли е спортен директор?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 08 яну 2019 14:33

Чак пък да не е :lol: :lol:

Всичко идва от тия смешници "горе". При такива условия и аз няма да си давам зор. Имаш изисквания, а не са покрити. Дойде и направи победите, а те му сраха в устата, тия примадони. За огретена може пари, за него не може играчи. Някак не са изравнени нещата. Мисленето му е правилно за Левски, но Левски не е правилното място за прилагането му. Още един Славиша изпускаме, а знаем какво могат и са направили и двамата.

Не е лошо, че той остава и има задни мисли за след лятото,лошото е, че такива като бога №32 и Яблонски ще останат. Защото човекът идва и казва всичко директно, а ония жени само заучени фрази ми ползват, колко як е отборът, феновете и т.н., но са тука щото някой идиот им плаща ебаси кинтите.

Дано информацията за полачек-волейболиста и пази-боже-да-не-влезне, е вярна, че остават в София.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 08 яну 2019 14:39

"Условия не мога да поставям на Спас Русев. Само мога да кажа желанията си как искам да работя. Знам, че е трудно да се отреагира веднага. На 15 декември завърши първенството, на 16 декември дадох рапорта си какво иска, да се случи. Не е много направено по този въпрос, какво ще се случи, ще видим."

"Аз се надявам да станат промените, за които се анонсира, говорих и с г-н Русев, всичко е на добър път. Сега е същото положението, както на 15 декември, а аз така не искам. Всичко трябва да се промени, трябва да правим всичко с мен начело да е по-добре и да станем по-силни. Много ми харесва да гледам колко хората обичат Левски и как подкрепят всички. Всяка минутка трябва да сме наясно с това, когато видим тези хора", заяви специалистът и коментира сложното лавиране около привличането на нови играчи и освобождаването от някои от старите.

"Дал съм списък, ще видим всичко от играите кой ще тръгне. Всичко е важно и около финансите. Ако някой не си тръгне, няма да имаме място някой да дойде. Не можеш да имаш 38 играчи и да дойдат още четирима нови. Ясно е на кои позиции искам да има повече хора с качества."
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 яну 2019 14:40

specter написа:
mikata написа:Гледам Михайлов гони по килограми Лилчо Арсов :oops:

Много интересно каква програма е спазвал и дали наистина я е спазвал както трябва, та не успя дори минимално да се приведе в що-годе добра форма за месец и половина... Професионален спортист, за когото е изготвена уж специална програма и специални режими да не успее да мръдне и грам откъм физика за такъв период... Доста слабо, разочарован съм. Да не кажа, че дори изглежда още по-закръглен, отколкото когато започна тренировки.

На представянето на Ефбет беше по-слаб!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”