gogovcite написа:Onq написа:Liverpool_EC написа:Onq написа:Liverpool_EC написа:Onq написа:Къртис Джоунс направи абсолютно същото, ама ти веднага обясни как не ставал. Днешните мениджъри са страхливци до един. Вземат ги юношите за един два мача, колкото да замажат очите, и после с години никакъв шанс. Винаги ще давам за пример как на 15 години почнаха Милнър и Рууни . Роби и Стиви също не чакаха до 20 и. Хари Уилсън прави ебаси сезона и грам шанс няма да му се даде. Уудбърн отече и т.н. Затова днешният футбол не ме кефи, изцяло подчинен е на моментните успехи и се къса връзката фенове-юноши-клуб. Самите фенове също са виновни. Такива неща изчетох по адрес на Трент (да не споменавам помията реалист). Как пък не се усетиха, че бе оставен на двамата най-опасни и бързи нападатели в лигата, които не са в нашия отбор. И пак беше на сантиметър да избие. Почнаха се веднага лайна и плюнки, да се купувал ДБ веднага,колкото и да струвал.
Казах ти, че не става за конкретния мач, а не че няма да стане играч от него. Недей изкривява нещата. Ти като ти гледам разбиранията, защо не гледаш отбора до 23, вместо мъжкия и си решаваш веднага всички проблеми. Ти хем вдигаше титлата онзи ден, хем искаш да я вдигнеш със шест-седем юноши титуляри. Свърши тая работа преди 25г ... не страха кара мениджърите да прескачат юношите, а целите които гонят. Има голяма разлика и не знам, защо я пропускаш. От Клоп и Венгер надали има по-големи последните години в налагането на юноши ейтъй от никъде. Затова за мен са по-важни мениджъри от Пеп и Мяу, но и затова не са по-успешни. Ако Венгер можеше да си запази играчите, надали на Арсеналци щеше да им е зор да се маха.
С теб не желая да комуникирам, най-малкото за изкривяване да говоря. Титлата съм бил вдигал, ама съм искал юноши. Къде съм писал, че искам титла на всяка цена бе? Просто съм убеден в силата на играчите на базата на потенциала им съм сигурен в титлата. Писах, че страхът от провал се поражда от целите , които се гонят на момента, ти пишеш същото, но не бил съгласен. Не си прави трудът да ми пишеш, занимавай се с някой друг! Не съм тук за да споря, а за да споделям мисли. Ти си този , който няма едно мнение, което да не е спор и винаги търсиш конфликта, ако ще да и мислите по един и същ начин. Просто пропускай мненията ми и това е.
Конфликтите са ти на теб в главата, къде точно видя конфликт в коментара ми? Че не се съгласих с теб конфликт ли е? Значи ти изказваш мисли по някакъв въпрос, ама аз не мога да си изкажа моите. Къде в горното изречение, аз трябваше да видя, че страхът се пораждал от целите им? Освен това ти много го бъркаш Чемпиъншип с ВЛ. Той и Шелви, като беше под наем в Блякпул вкарваше пряк свободни даже от по 30+ метра, ама не виждам някой да гони големи цели с него. На Фулъм бекчето миналата година вкара 15,16 гола, сега в ВЛ малко по-зле върви работата. Аз също се кефя на юноши, ама все пак трябва да решим какво искаме, силен отбор конкурент на другите или да си гледаме юношите, а ти виждаш за 20г колко от тях станаха за ВЛ, няма и за половин отбор. И за мен в момента термина юноша е доста спорен. Айб наш юноша ли е? Гомез? Стърлинг? За мен само Арнолд е, да е почнал от детските гарнитури, всички останали са дошли на по 15-18г и могат да си тръгнат по всяко време. Няма да имат никакви сантименти, както имаше Джерард и каквито виждам в Арнолд. Стърлинг го доказа на всички.
Пак тон глупости. Просто не ми отговаряй, не ме цитирай, ок? Най-лесното е да те блокирам, щото си комплексиран селяк, който винаги извърта думи. Ети и в поредния си пост спомена двама дето не са юноши
, но не спомена 30 дето ставаха, но не им се даде шанс. Обяснявай се на някой друг, има достатъчно разбирачи тук. Така или иначе мненията ми не са отправени към теб. Нямам намеренеи да влизам в някакъв безкраен диалог, където всяко мнение ще бъде вадено от контекста, че после да обяснявам как лъжеш, че ти пак да мажеш. Тва на някой друг го пробвай. При следващ опит за раговор с мен те блокирам, да знаеш да не се пънеш

Кои са тези юноши, които са ставали, но не им е даден шанс? В кои отбори играят сега? Дай да ги видим. Щом не играят за Ливърпул би трябвало да играят в дуги големи отбори. Аз не се сещам за нито един в момента.
СтаваХа само в нашите мечти и на него му е адски трудно да разбере, че крачката м/у предсезонната, Чемпиъншипа и ВЛ е огромна и само от тях си зависи да я направят. Как се даде шанс на М'Бапе, на Трент, на Гендузи, а на другите 30 не се даде???? Щом ти дава примери с "таланти", дето той лично познава представяй си за какво говорим. Аз няма да изреждам 30, които са ставаХа, а ще кажа 4мата единствени

, които играят във ВЛ-Стърлинг, Шелви, Коуди(за сефте влезе сега с Вълците) и Кели(даже не съм сигурен дали оше е в Палас). Един от 30те, които иска да изброи е Бранаган-всички говореха как Барса и Реал се избиват за него и...1г по късно го продадохме за 200 000

на Оксфорд

Колко отбора има м/у Барса и Оксфорд, които не го купиха този безспорен талант(и това го казвам сериозно, защото наистина беше голяма надежда) ще ни обясни Оня.