Liverpool_EC написа:Onq написа:Liverpool_EC написа:Onq написа:Айде стига с тва въртене на Гомез на бека? Точно в един мач без да е наложителна врътката стана сакатлъка. Да пробваме Ловрен на бека не искате ли? Клоп спомена в едно интервю, че Джоунс в щатите игра на бека и му хареса, точно на въпрос за десния бек. Камачо също е опция. Поне срешу малките отбори може да се пробват. А за важните мачове Трент и Милнър
Мисля, че за Камачо говореше в интервюто, но него го гласят за наем до края на сезона в Спортинг Л
И за двамата говореше. С даването на Клайн под наем, мисля че Камачо ще почака до юни.
Ки Яна Хоевер (или както там се произнася) се казва момчето заради което Клоп пусна Клайн под наем. Взехме го лятото от Аякс и даже се говори, че ще е титуляр вдруги ден с/у Уулвс. На 16г може да стане най-младият дебютант в историята на клуба. Води се новото дете-чудо на холандския футбол. Толкова е талантлив, че всеки месец от август насам го качваха в по-горна гарнитура от18, до 21, до 23 и вече тренира няколко пъти с мъжете.
Къртис Джоунс направи абсолютно същото, ама ти веднага обясни как не ставал. Днешните мениджъри са страхливци до един. Вземат ги юношите за един два мача, колкото да замажат очите, и после с години никакъв шанс. Винаги ще давам за пример как на 15 години почнаха Милнър и Рууни . Роби и Стиви също не чакаха до 20 и. Хари Уилсън прави ебаси сезона и грам шанс няма да му се даде. Уудбърн отече и т.н. Затова днешният футбол не ме кефи, изцяло подчинен е на моментните успехи и се къса връзката фенове-юноши-клуб. Самите фенове също са виновни. Такива неща изчетох по адрес на Трент (да не споменавам помията реалист). Как пък не се усетиха, че бе оставен на двамата най-опасни и бързи нападатели в лигата, които не са в нашия отбор. И пак беше на сантиметър да избие. Почнаха се веднага лайна и плюнки, да се купувал ДБ веднага,колкото и да струвал.

.
 . . Ако Мбапе беше юноша на Ливърпул, щеше да е преотсъпен на Ковънтри
 . Ако Мбапе беше юноша на Ливърпул, щеше да е преотсъпен на Ковънтри