NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA 2018-2019
Лейкърс в последните 5 години имаха топ пикове,а всички заедно продължават да са едно бунище.Добре, че беше Леброн да поизбърше двата метра прах насъбрала се върху тази организация,че и този сезон щяха да танкват.Ужасяващи са.Тоя недосегаемия в кавички Инграм може да го препарират и да го спускат като експонат от покрива на залата,да му се радват феновете,след като не искат да го трейдват.Какъв играч щяха да имат,ако го бяха трейднали ?И тука съм спорил,не си спомням с кой,да си каже ако чете,че тоя Люк Уолтън за нищо не става.На него явно му харесва да губи.След всяка загуба казва,че отборът е изглеждал чудесно.Този човек си мисли,че е треньор на Бруклин. Офанзивната му постройка поставя играчи на най-слабите им места на паркета,а ротациите са потресаващи. Тази загуба я пиша на него и недосегаемото момче,което е машина за търноувъри.В Туитъра на Лейкърс му искат главата.А защо продължава да е треньор, Меджик да обясни.Без ЛеБрон Джеймс - толкова...А хейтърите му нека си плюят !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Да, и според мен Лейкърс гласуват прекалено големи надежди за Инграм. Пичът има огромен потенциал, но аз не виждам да е претърпял развитие. Лейкърс без Леброн вероятно щяха да бъдат втория най-слаб на Запад. Миналата година завършиха 10-ти, но тогава конкуренцията не беше толкова силна, колкото е сега. На Запад единствено Сънс са постоянна величина в посредствеността. Имаше мачове, в които приличаха на отбор от G лигата.
Иначе има слухове, че Голдън Стейт са готови да жертват Клей и магарето за Антъни Дейвис.
Иначе има слухове, че Голдън Стейт са готови да жертват Клей и магарето за Антъни Дейвис.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Шок! БоНба!!! Отбор привлича най-добрият играч в лигата, за да подобри резултатите си? Не го вярвам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Шок! БоНба!!! Отбор привлича най-добрият играч в лигата, за да подобри резултатите си? Не го вярвам.
Тия твоите са направоооо пълна скръб ! Без Кралят не могат да си вържат обувките,бе ! Че и 400 лв загубих,бе...Никс да не можеш да биеш,бе...Треньорът ви пак със смешни ротации,бе ! Абе,изпили ми нервите,бе !Жубач с 10 точки,6 борби,2 асистенции и чадър за 11 минути,бе ! Абе малоумник,дай му повече минути на това момче,бе ! Какво го пускаш тоя некролог Чандлър,бе ! Тоя в защита е тромав,бе ! Тоя Уолтън пак ще каже,че е доволен от играта ! В пълен потрес съм !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Май си по-афектиран, понеже си загубил пари. В крайна сметка, след като знаеш че Лейкърс без ЛеБрон са слаби, от какъв зор залагаш на Лейкърс без ЛеБрон? Че и без Кузма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Абе,къде остана Тролчо Тролев - 1982 ? Няма с кого да се дърля и е адска скука в темата...
Ейй, Хардън си прекъсна серията от 6 мача с 40+ точки като вкара само 38 срещу Портланд
Мани майтапа, тоя отбор има сериозен проблем - имам чувството, че Хардън няма с кого да играе, обикаля, обикаля ... накрая хвърля и вкарва

Леевски, оле
- Drunken_Master
- Контакти:
Лонзо пак трагичен...
- obi4am_pirin
- Контакти:
Интересен резултат в Далас
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции