Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 яну 2019 16:17

LM10 написа:
t0bl3ro_bg написа:

Евентуална загуба на кабралата би било добра причина да привлечеш неможач ли, какво? Обясни на мен-неукия :oops:

Вниквайте малко в дадените и написани коментари, а не отгоре-отгоре погледнато и да пишем глупости. С кабралата или без, ние все така нямаме Едно читаво крило. Не очаквам и тоя ако дойде, да бъде такова.

Добре де като Кабрал, Паулиньо, Обертан и Еуженьо са неможачи, кажи кой можач да привлечем. Мисиджан ли? Азар или Салах ли? Кабов ли да налагаме или да си върнем Гари Родригез?

Меси не може ли ? :roll:
Първите 3+1 имена са от посредствен та и нагоре, особена бога №32. Паулката и кабралата се стараят поне, но за Левски не е достатъчно нивото им.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 04 яну 2019 16:26

Добре де, щом тези не стават за Левски, кой е можач и става за Левски?
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 16:36

Само да припомня, че имаме да плащаме едни пари на едни хора в един определен срок, за да участваме евентуално в едни клубни турнири, където сме наказани да играем при закрити врати в първите си две домакински срещи, когато и да са те.
Казвам това по повод популярния напоследък рефрен "Тоя вън" и сегашните ни финансови възможности за привличането не на по-качествени, а изобщо на някакви заместници. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 яну 2019 17:18

LM10 написа:Добре де, щом тези не стават за Левски, кой е можач и става за Левски?

Ти си предложил доста удачни хора като избор, аз продължавам това и казвам отново - Меси :roll:

TristaNNN написа:Само да припомня, че имаме да плащаме едни пари на едни хора в един определен срок, за да участваме евентуално в едни клубни турнири, където сме наказани да играем при закрити врати в първите си две домакински срещи, когато и да са те.
Казвам това по повод популярния напоследък рефрен "Тоя вън" и сегашните ни финансови възможности за привличането не на по-качествени, а изобщо на някакви заместници. :roll:

Това да си го мислят тия главундери от РАКоводството. Каквото са надробили - да си го оправят. Моето, твоето или нечие друго фенско мнение няма тежест. Но е крайно време някой да бъде отговорен за простотиите си и да бъде съден докрай.

Мен не ме кефят кабрали, огретени, белайди, двете "вратарчета" и белмонтовци да бъдат в Левски. Едва ли само мен не ме де. Точно такива мършляци тежат на бюджета и бъркат схемата. Не е нужно да си експерт, за да се видят тея неща, а и доста футболни хора, разбиращи повече от нас, ги казаха.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 04 яну 2019 17:30

t0bl3ro_bg написа:
LM10 написа:Добре де, щом тези не стават за Левски, кой е можач и става за Левски?

Ти си предложил доста удачни хора като избор, аз продължавам това и казвам отново - Меси :roll:

Aз викам, аko продадем Костов, Спас да развърже кесията и да докара Левандовски, а с новия спонсорски договор да купим Карвахал, защото Цветкович не става за Левски :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 яну 2019 17:35

t0bl3ro_bg написа:
TristaNNN написа:Само да припомня, че имаме да плащаме едни пари на едни хора в един определен срок, за да участваме евентуално в едни клубни турнири, където сме наказани да играем при закрити врати в първите си две домакински срещи, когато и да са те.

Това да си го мислят тия главундери от РАКоводството. Каквото са надробили - да си го оправят. Моето, твоето или нечие друго фенско мнение няма тежест. Но е крайно време някой да бъде отговорен за простотиите си и да бъде съден докрай.

Мен не ме кефят кабрали, огретени, белайди, двете "вратарчета" и белмонтовци да бъдат в Левски. Едва ли само мен не ме де. Точно такива мършляци тежат на бюджета и бъркат схемата. Не е нужно да си експерт, за да се видят тея неща, а и доста футболни хора, разбиращи повече от нас, ги казаха.

Да, да, ясно. Аз само припомням каква е моментната финансова ситуация в клуба, 'щото като се заговори за трасфери и селекции, тя бързо-бързо се забравя и се почва с "тоя вън"; "оня обратно"; "трети отляво"; "четвърти под наем"; "пети веднага да се взима"; "шести - що го изпуснахме" и т.н. Хубаво е, нали, когато коментираме разни работи, да отчитаме днешните реалности в ПФК Левски София, а не да се облягаме единствено на собствените си желания, настроения и предпочитания.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 яну 2019 17:37

LM10 написа:
t0bl3ro_bg написа:

Aз викам, аko продадем Костов, Спас да развърже кесията и да докара Левандовски, а с новия спонсорски договор да купим Карвахал, защото Цветкович не става за Левски :mrgreen:

И така става, перфектно.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 яну 2019 17:51

Какво става бе?Според ТЪПспорт от сутринта Левски преговаря с португалчето.Много зор много нещо.Това си е направо съдизъм.Над 10 часа разговори.Нашият Иванов да не говори на китайски а Еуженио на японски и за това да не се разбират.Направо Кристияно Роналдо - 2.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 яну 2019 18:05

Kris_men2000 написа:Какво става бе?Според ТЪПспорт от сутринта Левски преговаря с португалчето.Много зор много нещо.Това си е направо съдизъм.Над 10 часа разговори.Нашият Иванов да не говори на китайски а Еуженио на японски и за това да не се разбират.Направо Кристияно Роналдо - 2.

Претенциозен е човека, има покритие - играл е в хасково, чм, берое и много други. За това по-добре към меската да се обърнат 8-)
Тез от дарик като казаха за цяло ТРИО от бероето и ми идваше да ги изключа веднага. Те домакина няма да си пуснат в Левски, но цяло трио ще се вдигне да дойде с тяхно позволение. :shock:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 04 яну 2019 18:42

TristaNNN написа:
t0bl3ro_bg написа:

Да, да, ясно. Аз само припомням каква е моментната финансова ситуация в клуба, 'щото като се заговори за трасфери и селекции, тя бързо-бързо се забравя и се почва с "тоя вън"; "оня обратно"; "трети отляво"; "четвърти под наем"; "пети веднага да се взима"; "шести - що го изпуснахме" и т.н. Хубаво е, нали, когато коментираме разни работи, да отчитаме днешните реалности в ПФК Левски София, а не да се облягаме единствено на собствените си желания, настроения и предпочитания.

Мисля, че още преди месеци ви казах някаква кой знае каква селекция зимата изобщо не очаквайте. Ако дойдат един-двама ще е повече от чудо.

Върни се в “Левски”