Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Странджата » 03 яну 2019 17:02

Не подценявайте медиите. И не ги анализирайте като независими вестители на истината. Една или друга "информация" има и адресат, и цел. И двете не винаги само тези, които са очевидни - даже напротив. Публикациите в медиите са целенасочени манипулации. Те тръгват от някакви факти и ги претворяват в "явни истини", които облужват интереси.
Специално с Левски според мене собственик и управленци не държат сметка за действия, които в бизнес-средите може и да не вредят, ако си останат "поверителни". Когато факти, които са ежедневие за среда като нашата - например плащания или отговорност към нещо, което е декларирано публично - било то обещания, било то нещо друго, станат храна за медиите, тогава ефектът - най-често разрушителен, е сигурен. Защо ръководството не държи сметка на това, може да се гадае. Но защо привържениците заемат веднага страната на "моралиститите" и "изрядните платци", които надничат зад медиийните "новини", не разбирам.
За мене истината е една и аз по други поводи и с други думи съм я изразявал - далеч останаха времената, когато да си привърженик на Левски беше позиция - социална и нравствена. Тези времена отдавна минаха, по една или друга причина Левски отдавна не е олицетворение на онова, което беше за нас. Останаха едното име, едната фанелка и едните спомени. Така, както не се развеждаш, когато не можеш да посрещнеш предизвикателството на нова жена, така и си оставаш левскар със спомените и носталгията. Но това в никакъв случай да не се чете като истина за всички. Има и други истини, има ги, разбира се, но те са други - за тях да пишат онези, които живеят с тях .
И накрая - понеже никой не иска да приеме, че е смъртен - и Левски да пребъде!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2019 19:12

Публикациите в медиите са целенасочени манипулации

Ma, разбира се. Всяка такава се оказва истина след някой и друг ден. Брех тез манипулации. Относно УЕФА, лично аз очаквам неприятна новина на пролет...

Няма манипулации. Има две версии. Първата, която на много ни се иска. Дал съм ти едни пари. Ти ми казваш един път, два пъти, три пъти - нямам. Научавам, че си спечелил от... лотарията. :mrgreen: Познавайки те, използвам да ти искам парите, докато не си ги похарчил, за да се разплатиш с мен.
Има и друга версия, която не е желана за никой от нас. Корабът потъва, борчове може да търсиш от филанкишията след някой и друг месец. Не знам при смяна на собствеността дълговете задължително ли се поемат от новия бос? Защото и това е версия. Но фейковете ги раздават само разни амбразурчиците, не медиЙте. И разбира се Русев, който е най-големият фейкър. Краси не го обвинявам, защото каквото каже бащицата, това трябва да говори. Не каже ли, каквото трябва - и на улицата!

Има и друга версия - просто беше края на годината/начало на следващата - приключват се финансови години, ала-бала...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 яну 2019 21:10

Ей, "моралист", ама как може да не вярваш на Спас? МедиЙте храчат ли, храчат... :idea:
Горе долу същите глупости дрънкаха Сашетатата.
Истината е, че се очакват някаква кинта и всеки, който има да взима се е настървил.
Само дето ще вземат дедовия или след като цъфне някой като леля Дора.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 яну 2019 21:41

metodito написа:Не знам при смяна на собствеността дълговете задължително ли се поемат от новия бос?

Стига той да реши...да хвърли някви пари на вятъра,да.Поемат се от него.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 яну 2019 21:56

Странджата написа:Не подценявайте медиите. И не ги анализирайте като независими вестители на истината. Една или друга "информация" има и адресат, и цел. И двете не винаги само тези, които са очевидни - даже напротив. Публикациите в медиите са целенасочени манипулации. Те тръгват от някакви факти и ги претворяват в "явни истини", които облужват интереси.
Специално с Левски според мене собственик и управленци не държат сметка за действия, които в бизнес-средите може и да не вредят, ако си останат "поверителни". Когато факти, които са ежедневие за среда като нашата - например плащания или отговорност към нещо, което е декларирано публично - било то обещания, било то нещо друго, станат храна за медиите, тогава ефектът - най-често разрушителен, е сигурен. Защо ръководството не държи сметка на това, може да се гадае. Но защо привържениците заемат веднага страната на "моралиститите" и "изрядните платци", които надничат зад медиийните "новини", не разбирам.
За мене истината е една и аз по други поводи и с други думи съм я изразявал - далеч останаха времената, когато да си привърженик на Левски беше позиция - социална и нравствена. Тези времена отдавна минаха, по една или друга причина Левски отдавна не е олицетворение на онова, което беше за нас. Останаха едното име, едната фанелка и едните спомени. Така, както не се развеждаш, когато не можеш да посрещнеш предизвикателството на нова жена, така и си оставаш левскар със спомените и носталгията. Но това в никакъв случай да не се чете като истина за всички. Има и други истини, има ги, разбира се, но те са други - за тях да пишат онези, които живеят с тях .

От доста време си мисла, че когато ти говориш, Пенев си води записки!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Методито

Мнениеот Странджата » 03 яну 2019 21:58

С какво ще ме убедиш, че медиите, особено нашите, не са за целенасочени манипулации. Посочи медия - засега само спортна, на която вярваш безрезервно и за която можеш да кажеш - там ще намерите истината. Аргументирай се с правдивостта и стилистиката на обективната според тебе медия.
Това, което съм написал, е апел за критичност. Да бъдеш критичен и да търсиш алтернатива на това, което ти предлагат ежечасно медиите, е израз на интелектуална самоувереност, на самоуважение. Другото се нарича конформизъм. А има и трето ...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: защо

Мнениеот Странджата » 03 яну 2019 22:04

Той може и да си води записки, но проблемът е в това, кой му ги разчита .
Иначе ще преглътна сарказма ти не за друго, а защото липсва какъвто и да е аргумент срещу начина, по който пиша, или срещу значението на написаното.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 яну 2019 22:04

metodito написа:
Публикациите в медиите са целенасочени манипулации

Ma, разбира се. Всяка такава се оказва истина след някой и друг ден. Брех тез манипулации. Относно УЕФА, лично аз очаквам неприятна новина на пролет...

Няма манипулации. Има две версии. Първата, която на много ни се иска. Дал съм ти едни пари. Ти ми казваш един път, два пъти, три пъти - нямам. Научавам, че си спечелил от... лотарията. :mrgreen: Познавайки те, използвам да ти искам парите, докато не си ги похарчил, за да се разплатиш с мен.
Има и друга версия, която не е желана за никой от нас. Корабът потъва, борчове може да търсиш от филанкишията след някой и друг месец. Не знам при смяна на собствеността дълговете задължително ли се поемат от новия бос? Защото и това е версия. Но фейковете ги раздават само разни амбразурчиците, не медиЙте. И разбира се Русев, който е най-големият фейкър. Краси не го обвинявам, защото каквото каже бащицата, това трябва да говори. Не каже ли, каквото трябва - и на улицата!

Има и друга версия - просто беше края на годината/начало на следващата - приключват се финансови години, ала-бала...

Ама ти не знаеш ли, че най-лесният начин да изкараш пари, е да си ипотекираш апартамента и после да го продадеш. После си го купуваш обратно и парите от банката си остават за тебе и тя нищо не може да направи. Пробвай, ама нема да разпитваш и да се консултираш с разни юристи предварително, щото тия са агенти на банките и хем ще ти вземат парите, хем ще ги предупредят и после никой нема да ти отпусне кредит.

А третата версия е напълно логична, всички знаем за пословичната почтеност на Левски, която ги кара в края на финансовата година изкуствено да си свиват разходите, за да могат да дарят по-голям данък на държавата и обществото като цяло.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 яну 2019 07:41

защо написа:
Странджата написа:Не подценявайте медиите. И не ги анализирайте като независими вестители на истината. Една или друга "информация" има и адресат, и цел. И двете не винаги само тези, които са очевидни - даже напротив. Публикациите в медиите са целенасочени манипулации. Те тръгват от някакви факти и ги претворяват в "явни истини", които облужват интереси.

От доста време си мисла, че когато ти говориш, Пенев си води записки!

:lol: Сетих се за Ким Чен Ун, той когато говори, винаги е заобиколен от някакви богове, само че с фуражки вместо ореоли, които си водят записки :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Методито

Мнениеот metodito » 04 яну 2019 08:49

Странджата написа:С какво ще ме убедиш, че медиите, особено нашите, не са за целенасочени манипулации. Посочи медия - засега само спортна, на която вярваш безрезервно и за която можеш да кажеш - там ще намерите истината. Аргументирай се с правдивостта и стилистиката на обективната според тебе медия.
Това, което съм написал, е апел за критичност. Да бъдеш критичен и да търсиш алтернатива на това, което ти предлагат ежечасно медиите, е израз на интелектуална самоувереност, на самоуважение. Другото се нарича конформизъм. А има и трето ...

Казвам само да не убиваме вестоносеца, заради новините, които ни носи. Конкретни медии, на които вярвам - не. Преди много години вярвах безрезервно на "Гонг". Особено ми харесваше това, че, да, съобщаваха последни новината, но знаеш, че е сигурно. Вече не е така. Иначе, конкретно от Тъпспор има едно младо момче, което пише много добре за "Левски". Тепевичаровци и сие - тролове... Когато се появи неофициално новината за УЕФА, ууу, атаки, лъжи, манипулации. Излезе официално и опааа... мълчание. И за мокосолюшънс и за какво ли още не - същото беше. Уверявам те, че пресявам инфото. И например "новини" като как Гомес писал: "No pay, no play" си ги прехвърлям в другия крачол.

Върни се в “Левски”