Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот wilge » 03 яну 2019 11:15

Някой разбра ли какво се случва с хората с изтичащи договори- Кабрал, Яблонски и Цветкович.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 яну 2019 12:00

Kris_men2000 написа:
Не се прави на ощипан и на не разбрал.Тогава Сираков нямаше никаква власт и тъпият мазен перчем - локомотивеца го използва само за партенка за да го направи за смях пред феновете.Така Тонев си начеше егото си.Лошото на Вълка е , че не го усети и му се върза на номера на мазният перчем.
Ами Сираков трябваше 1 час след случката да излезе и да каже, че са го съботирали.
И до ден днешен не е казал нищо конректно за периода си при Тонев.

За мен Наско ВЕЧЕ няма топки за Левски.
Нещо се прчупи в него, от както Чорни го обръсна гола глава заради няколко кофти ( комисиони ? ) трансфера ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2019 12:09

wilge написа:Някой разбра ли какво се случва с хората с изтичащи договори- Кабрал, Яблонски и Цветкович.

Ми на практика са футболисти на "Левски", на теория - не баш. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 яну 2019 12:41

metodito написа:
wilge написа:Някой разбра ли какво се случва с хората с изтичащи договори- Кабрал, Яблонски и Цветкович.

И на практика, и на теория, към момента са футболисти на Левски до лятото на 2019-та. Не знам защо толкова копнеете да спекулирате по темата. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 яну 2019 12:50

Сега чета в тЪпспорт че Стоянович настоявал за чистка сред чужденците, защото се отделили в групички, като се споменават, освен обичайните заподозрени, Паулиньо и Рейш. Тоя почва като Митов , който изгони почти цял отбор защо не го слушали. И после знаем какво стана. Приказката за кривата ракета и космоса важи на 100%.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 яну 2019 13:09

vvessel написа:Сега чета в тЪпспорт че Стоянович настоявал за чистка сред чужденците, защото се отделили в групички, като се споменават, освен обичайните заподозрени, Паулиньо и Рейш. Тоя почва като Митов , който изгони почти цял отбор защо не го слушали. И после знаем какво стана. Приказката за кривата ракета и космоса важи на 100%.

И ти веднага осъди Стоянович защото той лично ти каза на ушенце за тази чистка или бълвочите на ТЪПспорт са чиста истина.Та ко речи.Дай пак.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 яну 2019 13:42

TristaNNN написа:
metodito написа:

И на практика, и на теория, към момента са футболисти на Левски до лятото на 2019-та. Не знам защо толкова копнеете да спекулирате по темата. :roll:

Ами, всъщност, точно на теория - спекулативно - не са, защото клубът не им предлага договор/те не приемат новите договори. Изпълняват си договорите, и може в момента вече да са подписали предварителен договор с друг клуб от три дена, а ние да не знаем...

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 03 яну 2019 14:05

Тоя филм сме го гледали. Най-вероятно лятото ще си тръгнат без пари :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 яну 2019 14:29

Стоянович е прав, че иска да се отърве от кърлежите, паразитиращи в Левски, но лошото е, че няма да му дадат по- добри!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 яну 2019 14:37

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:

Ами, всъщност, точно на теория - спекулативно - не са, защото клубът не им предлага договор/те не приемат новите договори. Изпълняват си договорите, и може в момента вече да са подписали предварителен договор с друг клуб от три дена, а ние да не знаем...

Нищо от това не променя факта, че към момента те са футболисти на ПФК Левски София до лятото на тази година, и на практика, и на теория.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”