Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот specter » 03 яну 2019 10:36

modor написа:
koisa написа:За много години на всички!

Абе, къде е Павката Колев? Нали Бай Спас каза, че на 1-ви януари започва работа в Левски... :roll:

Той Бай Спас говореше за козирки и табла...... :lol:

Според мен пък Бай Спас вече си е бил камшика от Левски и скоро ще слушаме за смяна на собствеността... Някакво вътрешно усещане ми е това, ама ще видим, може и да не съм прав.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 03 яну 2019 10:38

Преди повече от месец босът на Левски Спас Русев обяви, че от 1 януари 2019 година Павел Колев ще бъде новият изпълнителен директор на клуба. На този етап обаче това не се е случило.

В първия работен ден на 2019 година в офисите на "Герена" бе Красимир Иванов. Той вече трябваше да бъде само финансов директор, но към момента продължава да бъде и изпълнителен.

Павел Колев все още е част от БФС и заема поста заместник-изпълнителен директор на централата. Вместо да заема шефския пост на "Герена", Колев работи по церемонията "Футболист на годината", твърди "Тема спорт". Тя ще се състои на 6 януари, неделя, от 18:30 часа. Така по нищо не личи, че му предстои раздяла с футболната централа. Дали това ще се промени скоро, предстои да разберем.

Единственото, което е сигурно към този момент е, че ръководството на Левски за пореден път не удържа на дадената дума.

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 03 яну 2019 10:39

modor написа:
koisa написа:За много години на всички!

Абе, къде е Павката Колев? Нали Бай Спас каза, че на 1-ви януари започва работа в Левски... :roll:

Той Бай Спас говореше за козирки и табла...... :lol:

Значи Колев го слагаме в графата с пътуващи към Герена козирка и табло. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 яну 2019 10:50

В другия форум пишат,че Черепа от два месеца е собственик на Левски :roll:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 яну 2019 10:54

modor написа:Резултати от запитването.
Изображение

А сега тия, които посочиха Митрев за най-голямото менте, да посочат кой от останалите НЕ Е МЕНТЕ, или е по-малко такова от Митрев! Щотото аз от Митрев съм виждал и страхотни спасявания, докато при другите нищо освен некадърни отигравания, а някои даже и не съм ги виждал как играят още.
Ама нали левскарите умираме да се плюваме помежду си и то по яростно от колкото с цесекарите, да освиркваме и псуваме непрекъснато Митрев, а после да го подиграваме, че има слаба психика и напуска терена...
Знаете ли, че това е една от причините, Соколето да намрази Левски и да иска да отиде в ЦСКА?!?!
Да, точно така! По стари от мене Левскари са ми разправяли какво е казал за сините привърженици - Най - гадната публика!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 яну 2019 11:38

damyanov1963 написа:
modor написа:Резултати от запитването.
Изображение

А сега тия, които посочиха Митрев за най-голямото менте, да посочат кой от останалите НЕ Е МЕНТЕ, или е по-малко такова от Митрев! Щотото аз от Митрев съм виждал и страхотни спасявания, докато при другите нищо освен некадърни отигравания, а някои даже и не съм ги виждал как играят още.
Ама нали левскарите умираме да се плюваме помежду си и то по яростно от колкото с цесекарите, да освиркваме и псуваме непрекъснато Митрев, а после да го подиграваме, че има слаба психика и напуска терена...
Знаете ли, че това е една от причините, Соколето да намрази Левски и да иска да отиде в ЦСКА?!?!
Да, точно така! По стари от мене Левскари са ми разправяли какво е казал за сините привърженици - Най - гадната публика!

Щото Божката изостави отбора срещу Вадуц, защото като види види топка и започвам да бегам бате...те и другите не са цвет, но Божката окепази един куп мачове.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 яну 2019 11:44

Част от статията в ТъпСпорт!
https://topsport.bg/levski/2019-godina- ... evski.html
Но драмите не спират дотук, а ТОПСПОРТ разбра, че срещу клуба са заведени нови... 3 съдебни дела! Причината - неплатени суми за трансферите на Холмар Ейолфсон, Филипе Нашименто и Нуно Рейш.

На всичкото отгоре Левски дължи пари за летния лагер от 2018 година, който се проведе в Правец.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 яну 2019 12:10

Обаче на Русев и другия, оня вечно усмихнатия не им пука!
Като ги питаш кво става в Левски - Всичко е наред! След козирката, таблото, аа - първо беше шампанското за титлата, играчите от Серия А, Бока Х., Милан, Уест Хям, някакъв австрийски футболен гений за СТД, Павел Колев - нещо пропуснах ли... , абе до кога разни типове ще се гаврят с нас бе?!?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 яну 2019 12:18

damyanov1963 написа:Обаче на Русев и другия, оня вечно усмихнатия не им пука!
Като ги питаш кво става в Левски - Всичко е наред! След козирката, таблото, аа - първо беше шампанското за титлата, играчите от Серия А, Бока Х., Милан, Уест Хям, някакъв австрийски футболен гений за СТД, Павел Колев - нещо пропуснах ли... , абе до кога разни типове ще се гаврят с нас бе?!?!

HUAWEI за спонсор :lol:

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 03 яну 2019 12:32

koisa написа:Част от статията в ТъпСпорт!
https://topsport.bg/levski/2019-godina- ... evski.html
Но драмите не спират дотук, а ТОПСПОРТ разбра, че срещу клуба са заведени нови... 3 съдебни дела! Причината - неплатени суми за трансферите на Холмар Ейолфсон, Филипе Нашименто и Нуно Рейш.

На всичкото отгоре Левски дължи пари за летния лагер от 2018 година, който се проведе в Правец.

Тия Тъпспорт нямат празно,10/10 , очаквам утре да кажат че зареждаме рейса на вересия и там дължим едно 20-30 палки, Тцтцт :( :shock:

Върни се в “Левски”