Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
По Дарик казаха,че Черепа и Чандъров идват на 10 януари 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- t0bl3ro_bg
mikata написа:По Дарик казаха,че Черепа и Чандъров идват на 10 януари
"Когато те не говорят - (аз-томислав ще) говоря слухове"
"Името на ... и на ... се върти в пространството"
"Ако евентуално да стане нещо, то ще е Р.Ч. да бъде в управлението"
Това са думите на тия от дарик - слухове, слухове и пак слухове, а не че ще идват нa 100% - има голяма разлика.
Явно още преди два месеца са започнали лека-полека промените и за това и п.к. не е започнал работа, тъй като не е ясно кой ще му е шеф. Договора с Ефбет също подсказва нещо такова.
Поглеждайки думите на к.и. може би се вижда и доказателството, защото каквото той каже, се случва обратното.
"Няма индикации, нито ще има смяна на собствеността", заяви шефът на Левски пред "Топспорт" - дата около 12.11 мг
В интервюто $па$ отпреди 10на дни не ви ли направи впечатление следното:
До колкото си спомня беше дал по 10% на тръста и на Боримиров.
Така че кой притежава останалите 30% ?
В тази връзка ще направя едно важно уточнение - аз не съм мажоритарен собственик на Левски, а най-големият акционер в клуба с малко по-малко от 50%
До колкото си спомня беше дал по 10% на тръста и на Боримиров.
Така че кой притежава останалите 30% ?

- damyanov1963
То такива "акостирали" от къде ли не в Левски с лопата да ги ринеш. А и тия от Албиона не се отличават с нещо особено от другите. Те май бяха само двама, но единия го принудиха да напусне. Аз лично не съм обиждал Русев, но няма и за какво да му благодаря, даже аз се чувствам обиден от него за лъжите му за козирката и таблото и за състоянието в което е Левски и че, ако не го е докарал той до тук, го търпи и нищо не прави, а само задълбочава нещата. Ако има някои външни фактори които му пречат, да каже и да си подаде оставката!
Ако и това не може да направи, пак поради външни фактори, обективни и субективни, значи НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ, че Левски ще се оправи някога!
Ако и това не може да направи, пак поради външни фактори, обективни и субективни, значи НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ, че Левски ще се оправи някога!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Ако има някои външни фактори които му пречат, да каже и да си подаде оставката!
Дамянка, по какъв начин и на кого съ/собственик си подава оставка, че ми стана интересно?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- damyanov1963
Red_Neck написа:damyanov1963 написа:Ако има някои външни фактори които му пречат, да каже и да си подаде оставката!
Дамянка, по какъв начин и на кого съ/собственик си подава оставка, че ми стана интересно?
Ами кажи ти, ти си повече време във форума на Левски от мене, следиш по изкъсо нещата в отбора, би трябвало да знаеш. Предполагам че единия от вариантите е като с вашия Лупи навремето, с шише минерална вода поднесено му от фенвете.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
За много години на всички!
Абе, къде е Павката Колев? Нали Бай Спас каза, че на 1-ви януари започва работа в Левски...
Абе, къде е Павката Колев? Нали Бай Спас каза, че на 1-ви януари започва работа в Левски...

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- modor
- Контакти:
koisa написа:За много години на всички!
Той Бай Спас говореше за козирки и табла......

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Спас прекалява с лъжите. А ако Колев не поеме Левски, тове ще е поредната лъжа на Русев.
Друг е въпроса, че футболистите се изкарват големи звезди и всичко друго им е виновно за резултатите, но не и самите те
Друг е въпроса, че футболистите се изкарват големи звезди и всичко друго им е виновно за резултатите, но не и самите те
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- modor
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Резултати от запитването.

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.