[offtopic]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Onq написа:Вълчан написа:Всички са наточени за победа на Ливърпул.Еуфория голяма. Сити може да си вземе без проблем мача.Имат си отбора имат си и треньора че и публиката.
А Ливърпул нито отбор, нито треньор, нито публика имат![]()
![]()
Red_Neck написа:Х ще ОК, двойкатa - бонус
Победа за Пуул нищо не решава, но може да промени генерално приоритетите на двата отбора до края на сезона.
Ако някой очаква Гуардиола да се хвърли ахмашки в атака, сериозно се е объркал. Пак ще има тактическо надлъгване и дано падне рано гол, че да се отвори играта.
YNWA
Alonso_Massa написа:Момчета, дайте да не обявяваме титлата още от януари. През 2014 почнахме март месец да празнуваме и още боли. Нека изчакаме!
plmar написа:Alonso_Massa написа:Момчета, дайте да не обявяваме титлата още от януари. През 2014 почнахме март месец да празнуваме и още боли. Нека изчакаме!
ОК. Ако искаш качи състава от 2014 начело с боса му! Там ще намерим причината за.....
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта