Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот TristaNNN » 30 дек 2018 12:05

metodito написа:Има нещо друго любопитно. Лудогорец най-после се решиха на промяната, която трябваше да направят още преди две-три години. И изглежда, че освежаването ще се осъществи с бг футболисти и по-малко на брой, но класни чужденци (като Попа). Бай Срас, който с копи-пейст си помисли, че ще направи от "Левски" Лудогорец 2, като напълни отбора с чужденци (ама не става само с ядене, Срасе, требе и пари. Па и акъл), сега очаквам да направи пак копи-пейст. Пък вземе, че му се получи. :lol: "Левски" се казва "Левски" неслучайно. И който не го разбира си е за него. При Русев, това, че не го разбира не е само за него си.

Това пък как го реши? Какви български футболисти в Лудогорец, какви пет лева? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2018 13:08

TristaNNN написа:
metodito написа:Има нещо друго любопитно. Лудогорец най-после се решиха на промяната, която трябваше да направят още преди две-три години. И изглежда, че освежаването ще се осъществи с бг футболисти и по-малко на брой, но класни чужденци (като Попа). Бай Срас, който с копи-пейст си помисли, че ще направи от "Левски" Лудогорец 2, като напълни отбора с чужденци (ама не става само с ядене, Срасе, требе и пари. Па и акъл), сега очаквам да направи пак копи-пейст. Пък вземе, че му се получи. :lol: "Левски" се казва "Левски" неслучайно. И който не го разбира си е за него. При Русев, това, че не го разбира не е само за него си.

Това пък как го реши? Какви български футболисти в Лудогорец, какви пет лева? :roll:

Ще разбереш. Вероятно още на пролет. Разградчани направиха последните месеци и други важни промени Не ги мислим тях.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 30 дек 2018 14:01

Нека не гледаме чуждите отбори.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 30 дек 2018 15:36

Всичко ще е ясно на 7ми, ако Стоянович изведе отбора с три четири нови попълнения от обявените, обявят и Павел Колев, бъдат освободени или продадени многото ненужни чужденци - Ривалдиньо, Виана, Буш, Белмонт, Белаид, Полачек, стане ясно какво се случва с Яблонски, Кабрал, Цветкович, аз лично бих бил доволен, ако на последния му намерят заместник. Случи ли се всичко това, ще има поводи за оптимизъм.. Уви най вероятно ще ни замажат очите с някакви празни обещания и промени и кервана си върви до следващия полусезон.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 дек 2018 15:54

Павел Колев ако има договор не трабва ли още първия работен ден да е на работа :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 30 дек 2018 23:52

В Левски е тотален хаос, реално Обертан е най - качествения играч в първенството.
Ако искате победи трябва да задържите Костов, безумно е да се продаде за някакви си 400 000.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 31 дек 2018 12:19

Как само некадърници и олигофрени се уреждат на работа в Левски.И продължавам да питам кой великан забранява да се назначи Сираков за Шеф? КОЙ го е страх от него? Значи Левски не е на народа а е подвластен на някой олигофрен в сянка който си чеше егото си с известността и любовта на българският народ към Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 дек 2018 14:03

Kris_men2000 написа:Как само некадърници и олигофрени се уреждат на работа в Левски.И продължавам да питам кой великан забранява да се назначи Сираков за Шеф? КОЙ го е страх от него? Значи Левски не е на народа а е подвластен на някой олигофрен в сянка който си чеше егото си с известността и любовта на българският народ към Левски.

[offtopic]:roll:
Изображение[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 дек 2018 14:46

Преди години Батков им бе дал пълна свобода.Тои даваше някакви пари спуснати от Руснака......И понеже не бяха негови не ги контролираше толкова.Тук положението е много различно.Спас никога няма да позволи друг да разполага и казва къде да отидат средствата и за кого наи вече.Няма ги хора перални както едно време и всяка пара се дава със мъка.Сираков няма да получи това което иска със сигурност.А и отношението му към футболистите ще докара главоболие на всички.Много ще изисква а всъщност футболистите нямат качества.За тези пари толкова.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 дек 2018 15:13

А какво стана с Васчук? Още ли е на заплата в отбора, понеже никъде не съм прочел да е освободен?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”