Грешиш, разбира се!wilge написа:rane написа:С тези юнаци за титуляри няма да сме нищо по-различно от боксовата круша на първата 6-ца през пролетта . За ЕКТ само ще мечтаем, а от следващата година ще мечтаем и за първата шестицаwilge написа:Реалната поява на новият спонсор и евентуалната поява на други два с идването на Павел Колев извади от дупките нелицеприятни гризачи пробутали на Левски десетки ритнитопковци без качества. Като по сигнал изпълзяха и заведоха дела! Знаем какво се случва с онзи който реже клона под себе си. Ищците са прави за себе си. Имат договори. Не е луд този който яде баницата... Знаете кой е. Каква отговорност ще понесат отговорните длъжностни лица за неизгодните договори? Докато не бъдат санционирани здраво тези търтеи ще продължават да безчинстват на гърба на Левски. Смятам, че можем да се издължим сравнително лесно и без сътресения. Главно от продажби. Обертан може да бъде продаден за цена от 1 до 2 млн. евро. От продажбата на Костов- между 500 хиляди до 1 милион. От разпродажбата на плявата- Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов- можем да получим също от половин до един милион евро. Яблонеца, Кабрал и Милош по всяка вероятност ще се изнижат като свободни агенти. Иначе, за тримата можехме да вземем около милион евро. Тук не смятам икономията от ФРЗ- заплати и осигуровки. С тези пари Левски може да се разплати там където не е договорил разсрочено плащане и да инвестира в ДЮШ. За нов директор, нов методист и обучение на треньорския състав. Третото място ще го постигнем с футболисти като Божинов, Райнов и още българи от този калибър. Ако цяла пролет играят Дидо, Найденов, Димитров, Юруков и Папазов лятото ще имаме приличен отбор за ЛЕ. Аз бих привлякал и един дългуч от Ботев Пловдив, ЦЗ, мисля че се казва Кристиян Димитров. Нито ще взема заплатата, нито ще прави номерата на Яблонеца. Друго ми е интересно- как и защо Паулиньо и Яблонски се сринаха за няколко месеца.![]()
Някои хора, така и не се научиха най-напред да си спомнят как играеше Левски с подобни бездарници и какви бяха класиранията му.
Ти какво, разбираш от футбол повече от треньорите на Левски? Или си вътре в кухнята, знаеш кой как тренира, как се чувства? Тези момчета, които с лека ръка наричаш бездарници, са привлечени в първия отбор защото са показали някакви качества. Друг е въпросът, че е повече от необходимо някой да ги доразвие. Как да стане ако не започнат от 5-10 мин. и постепенно да стигнат до цял мач. Само с тренировки не става. Трябва да помиришат битката, да ги сритат истински противници и да се научат да отвръщат. И да, още не са готови, но ако не играят никога няма да бъдат. От написаното от теб оставам с впечатлението, че харесваш играта на Полачек, Митрев, Белаид, Нашименто, Белмонт, Буш, Ривалдиньо, Виана, Боримиров, Ст. Иванов и Кабов. Няма лошо. Твое виждане. Аз мисля, че третото място можем да държим и с цитираните от мен българчета. А вместо за заплати на чуждестранните "звезди" да се пренасочат средствата към ДЮШ. Там действително трябва нов директор, методист от Европа и допълнително обучение на треньорите. Ако искаме школата за заработи.
Ще ти припомня мачовете с Ботев Враца, Септември и Берое. Нима мислиш, че тези хубавци ще играят различно през пролетта? Нито един от тях не оправдава заплатата си. Аз не съм доволен от играта на посочените от мен футболисти за това роптая срещу тях. След като сме на 10 точки от делиорманци значи въпросните лица не оправдават очакванията. Левски може да е на трета позиция и с българи в състава си. Неоправдано е с тези скъпоплатени футболисти да не сме в играта- нито за купата, нито за титлата.
Така го разбирам аз. Ако греша- моля, поправи ме.
Само да ти кажа най-голямата грешка. Ако играеха тези "големи" играчи, дето на теб ти се иска, сега нямаше да сме на 10 точки от делиорманци, а на 25-30 точки и щяхме да сме на 7-8 място във временното класиране с повече допуснати, отколкото отбелязани голове.
Такива спецове, като теб, не спряха да плюят срещу Гомес и да му броят парите. Вижда се какво е Левски без него в центъра и колко по-натоварена е защитата ни, когато той не играе пред нея!
Мисли реално колко подготвени са тези играчи и какъв футбол са показали, че могат да играят, а не да развиваш теории базирани на фантазиране! С посочените от теб играчи, нито Ботев Пд щяхме да бием като гост, нито тирето, нито Ботев Вр, нито Етър, нито Дунав, нито Славия, нито Берое.
Недей да си фантазираш, а мисли реално колко могат посочените от теб играчи. Те може след 4-5 години да покажат някакво израстване и да достигнат нивото на футболисти за Ботев и Берое(Вутов, Балтанов, Б. Цонев и т.н.), но дотогава Левски няма да влиза в първата шестица. Това е обективната истина и такива са фактите!