Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Neck » 30 дек 2018 15:23

THE G.A.M.E написа:Донякъде за такова може да мине и т'ва, което имаше при нас... Левски - ЦСКА ( "демократи" срещу "комунета" ) ......

:mrgreen: :mrgreen:
"Дисиденти"...... от ДС за "демократи" ли ги броим вече? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 30 дек 2018 15:39

Бока - Ривър са плебс вс плебс мисля.?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 дек 2018 17:30

Red_Neck написа:Имам приятел, живее в градче до Мюнхен. Миналата Коледа решили с компания да си купят живо прасе от близка ферма. Теглили му ножа и си го оправили (както си му е реда, даже си изкопали дупка за огнище) на моравата пред къщата :) Вика ми: "Събра се целия квартал да гледа и снима!"В късния следобед дошъл собственикът на имота и се хванал за главата. Нашите хора пияни на мотики, моравата - бойно поле :) Обещали да покрият щетите и се разминало без полиция :)
Та, ....човещинка. Балканци сме все пак ...

Момче,ти ме разби ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 дек 2018 17:53

Бока-Ривър и Лацио-Рома някога са били бедни vs богати, вече са се размили нещата в това отношение. Пуул-Евертън също в основата си има религиозни, освен политически различия между основателите на отборите, но не се е пренесло във феновете като цяло. Може би затова е доста по-мирно дерби и няма фанатизма на Рейнджърс-Селтик.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 дек 2018 07:21

Red_Neck написа:
THE G.A.M.E написа:Донякъде за такова може да мине и т'ва, което имаше при нас... Левски - ЦСКА ( "демократи" срещу "комунета" ) ......

:mrgreen: :mrgreen:
"Дисиденти"...... от ДС за "демократи" ли ги броим вече? ;)
Не знам що се правите на ударени чорбарите ...

Левски и левскари насила са узурпирани от комунетата... "Ама що немало недоволство", смее ли някой да се опълчи на милиция и армия ?
"Ама имат Левски успехи в онзи период"... Факт, имат. То оставаше и да нямат.
Комунетата може да са всякакви, но не и идиоти. Чудесно се възползваха от старото римско правило - Разделяй и владей.
Аз лично нямам против всички успехи на Левски между 47-ма и 89-та да бъдат анулирани.

Не желая нищо от онзи режим ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 дек 2018 07:25

Warped написа:Бока - Ривър са плебс вс плебс мисля.?
Не, на Ривър прякора им е "Милионерите".
Ест. към момента няма как всички привърженици на Бока и Ривър да са само бедни или само богати.
Но неприязанта още в самото начало се е запазила и до днес, въпреки горепосоченото.

Нещо като нас и чорбарите... Не всички цесекари бяха комунета, или пък всички левскари бяхме демократи, но ненависта от това, че те бяха изкуствено създадени остава. И особено от това като се знаеше, кой ги създаде.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 дек 2018 11:56

THE G.A.M.E написа:Аз лично нямам против всички успехи на Левски между 47-ма и 89-та да бъдат анулирани.
Не желая нищо от онзи режим ...

Е, .... аз ти говоря за периода след 89, де :)
Агент Високия, агент Тара, агент Николай, бай Спас от УБО, .... все видни "демократи" :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 дек 2018 12:17

Левскарите може да не са искали да се обединят със Спартак,но по тая логика и ние не сме искали да бъдем "отбора на войската" и да обираме всички млади таланти преди 1989-а като войници... Никола Котков,откъде го взехте ? Че и с нахалството си го имате и за легенда на Левски,а той си е бил локомотивец в кръвта ! Обединението със Спартак и Кремиковци определено прави „сините” по-силни.Това се доказва от факта,че те изиграват най-добрите си международни мачове именно като “синьо-белите от Левски-Спартак”,когато са подсилени с футболисти като Жечев,Митков,Гьонин,Панов,Гайдарски,Типеца Стоянов...Вярно е,че все пак тимът от „Герена” не можа да постигне международните успехи на ЦСКА,но нима двубоите с Щутгарт,Аякс,Барселона и Дуисбург не са и до днес част от най-големите евроуспехи на левскарите?А тези мачове бяха изиграни точно от „синьо-белите от Левски-Спартак”...
И престанете да се изкарвате репресирани от властта ! Аз не отричам,че ЦСКА е имала много облаги от високите етажи,но това е важало с пълна сила и за Левски...а още по-силно и след 1989-а,например,когато получихте от Софиянски - Герена за 30 години безвъзмездно,а ние чакахме,чакахме...накрая ни видяха сметката,разни ТИТАН-и,Томов-ци,Михов-ци и т.н.
Същите репресирани левскари имат 14 титли през социализма.Министър Солаков е слизал на терена бесен по време на мач в Стара Загора срещу Берое.Георги Соколов пък е бил спрян от БФФ да стане част от ЦСКА.Наскоро легенда на Ботев пък заяви,че самият Гунди е бил взет насилствено при вас,защото не е имал никакво желание. Между другото по такъв начин е бил привлечен и Петър Курдов от Марица като самият той си го каза в едно интервю... Нито Димитър Якимов,нито Петър Жеков,нито Георги Денев са били "Футболист на годината"... Това как си го обясняваш ?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 дек 2018 12:32

Не знаех, че Жеката, не е печелил приза Футболист на годината, но пък за сметка на това има Златна, Сребърна и Бронзова обувка :lol:
Тази анкета ми прилича малко на една друга доста коментирана "анкента" 8-)

п.п. И моля ви се, стига сте си мерили пиш.ците, на кой колко е дала Партията, че отстрани изглеждате смешно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 дек 2018 23:53

Свиньееее..... :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”