miro_rz написа:Супер , че Йозил няма да играе . Всички знаем каква дупка е в дербитата срещу големите отбори . Без него има шанс да започнем с 11 играча !
Концентрираме ли се както трябва в защита и в центъра ще вземем нещо , ако излезем да се надиграваме и мъжката напред както с Юнайтед отиваме на погром !
Ех спомних си за Аршавин ...
Йозил може и да не е в групата, но за сметка на това "заместник-дупката" Иуоби е на линия и е титуляр, така че отново сме с 10 човека.
 Като добавим към това тромавия Лихщайнер, неориентирания Мейтланд-Найлс и завръщащия се от контузия Мустафи ми се струва, че разгромът не ни мърда. Ето я стартовата единайсеторка на Унай Емери:
 Като добавим към това тромавия Лихщайнер, неориентирания Мейтланд-Найлс и завръщащия се от контузия Мустафи ми се струва, че разгромът не ни мърда. Ето я стартовата единайсеторка на Унай Емери:[offtopic]
 [/offtopic]
[/offtopic]Ето я и тази на Юрген Клоп:
[offtopic]
Гледайки съставите ми се струва, че няма какво да противопоставим на домакините, за да избегнем загубата. Отново ще се повторя, че очаквам да бъдем разгромени. Дано не се окажа прав.

Този мач спокойно може да не се гледа. Нямаме никакъв шанс с тази подлога.
  Този мач спокойно може да не се гледа. Нямаме никакъв шанс с тази подлога.