[/offtopic]
[/offtopic]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

[/offtopic]
[/offtopic]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
dreben23 написа:[offtopic]Искам да попитам играчите във Висшата лига кой е лидерът в класирането? Май си е баш Ливърпул деа тая класа! Най-лошото е, че довечера трябва да ни изтрещят, за да си подпечатат титлата! А мен с прогнозиране на мачове ни ма занимавайте, момци. Пожелавам ви весело посрещане на Новата година, да помните кой е най-големият и догодина до амина! Жалко, че няма да правя нещо, което много си ми харесва, но тва трябваше да стане, защо млади хора губят фишаците си. Те не са много слушкали през година, но им прави Дядо Коледа подарък. Дава им шанс да си целят фишо, ако притежават нужната класа ще го уцелят, ако ли не, буки ще ги ошмули много яко! Чекайте да си намеря прогнозата, че трябва да се пофаля и другаде!
[/offtopic]

[/offtopic]
[/offtopic]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост