ВЛ: Ливърпул - Арсенал 29.12.2018 |19:30 | 5-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kircho_baretata
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Арсенал 29.12.2018 |19:30 |

Мнениеот kircho_baretata » 28 дек 2018 22:40

Мисля, че ако не бием Арсеналите, поне за мен ще е голяма изненада. Защо смятам така - в първите кръгове, когато ги биха и Сити и Челси бяха много зле, след тава започнаха да играят много добре и бяха във вихъра си. В този момент отново са неуверени и по-важното е, че в отбрана имат много контузени и се разбалансираха. Това е точния момент за нас, домакини сме, в супер форма сме, Арсенал са зле в защита. Победа с два гола разлика е моята прогноза, всичко друго би било изненада. Да дерби е, но моментното състояние на двата отбора, би трябвало да си каже думата.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 28 дек 2018 22:59

Аз не мисля, че Вайналдум е дупка или слаб играч. И не мисля, че Кейта е показал нещо повече, че да го измести от титулярното място. Поне засега. Бори се, отнема топки, включва се и в дефанзивен и офанзивен план. След Ловрен и Хендо, сега и него ли нарочихте? Казвал съм го и преди, че всеки е свободен да стане фен на Реал и Бейл, Ювентус и Роналдо, ПСЖ и Неймар, Барса и Меси, Байерн и Левандовски. Там грешки няма и трофей има всяка година. ;)
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 дек 2018 23:05

kircho_baretata написа:Мисля, че ако не бием Арсеналите, поне за мен ще е голяма изненада. Защо смятам така - в първите кръгове, когато ги биха и Сити и Челси бяха много зле, след тава започнаха да играят много добре и бяха във вихъра си. В този момент отново са неуверени и по-важното е, че в отбрана имат много контузени и се разбалансираха. Това е точния момент за нас, домакини сме, в супер форма сме, Арсенал са зле в защита. Победа с два гола разлика е моята прогноза, всичко друго би било изненада. Да дерби е, но моментното състояние на двата отбора, би трябвало да си каже думата.

Челси в него мач какъв късмет извадиха накрая на първото полувреме, не знаеха къде се намират, Арсенал направиха няколко фрапантни пропуска, а Сари си го спомням на тъча как едвам се сдържаше да не влезе на терена и да почне своите със шамари :lol:
Емери ги постегна Арсенал, но не им ли оправи защитата няма как да мръднат много. Косчелни кво стана с него, най-накрая заприлича на защитник и сега е все в лазарета. Другите отзад са пълна скръб, даже и прехваления Белерин, мнг му е трудно в защита, дай му да бяга напред и това е. Но дано Арсенал тръгнат по нашия път и догодина изместят от 4ката някой от противните отбори. А за утре трябва да се възползваме от моментния им спад и да си вземем мача. 3т и хич не ме интересува с кои полузащитници и кои голмайстори.
JorkoByrborko69 написа:
;) Ми... най-се нервим като се напъвам да мисля "на глас", а някои "веселяци-разбирачи" не оценяват напъните ми !!! Кат тоз къф е някъф nev3rm1nd(дето май нито е прочел ко съм писал нито е мислил ко е писал :) ) , или пък сирачетата(като тоя equilibrum) на измисления камиларски "отбор: Сити - дето си нямат къде да пишат и плюят тука... Иначе прогнозата ми е, 1-ца, но при положение , че хърватчето не е пак в състава комплект с любимата (на Клопо) двойка в центъра Стреса+Вайналдум ! Арсенал все пак не са Нюкясъл.... нали ???

Ти нали се разсърди безвъзвратно бе Жоре, айде кажи като не искаш Ловрен да играе утре, кой би пуснал ти лично, че много ги разбираш и все даваш безплатни уроци :lol: Може би Тони Адамс :mrgreen: Напиши да видим можеш ли събра 3 страници с коментари след това :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Liverpool_EC на 28 дек 2018 23:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 дек 2018 23:13

cskarcheto92 написа:Аз не мисля, че Вайналдум е дупка или слаб играч. И не мисля, че Кейта е показал нещо повече, че да го измести от титулярното място. Поне засега. Бори се, отнема топки, включва се и в дефанзивен и офанзивен план. След Ловрен и Хендо, сега и него ли нарочихте? Казвал съм го и преди, че всеки е свободен да стане фен на Реал и Бейл, Ювентус и Роналдо, ПСЖ и Неймар, Барса и Меси, Байерн и Левандовски. Там грешки няма и трофей има всяка година. ;)

Остави ги да си го хранят наизуст. Те някои още коментират отбора все едно сме 2016г и не искат да видят какво се случва, но самия факт, че Клоп доведе форума до такава главоблъсканица с халфовете е показателен къде се намира отбора. Все едно допреди 2, 3 години можеше да се избира кой да играе в центъра? Вайналдум стана машинка и наистина куца малко при гостувания, но дори и там е по-добре отколкото като дойде първата година. Беше ни най-добрия играч август и септември, сега вече им зор да го гледат на някои :roll:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 дек 2018 00:19

Аз също не харесвам Вайналдум, но и аз съм на мнение, че Кейта към момента с нищо не показва че трябва да е титуляр. Започна много обещаващо, но за сега се губи. Един мач играе после два никакъв го няма.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 29 дек 2018 00:42

Бързо забравят някои хора, когато започвахме мачовете си с играчи като Кончески, Кирякос, Йованович, Поулсен, Балотели, Рики Ламбърт и други недоразумения. По някво странно обстоятелство дори Малката Перука се оказа играч на Пул, но ни спестиха главоболията. Искате или не, имаме най-добрия отбор и треньор, който чупи клубни рекорди. Точка с удивителен в края ! Няма нищо общо с темата, за което съжалявам. Да сте живи и здрави и Само Ливърпул !
Междудругото трябва да следим и гостуването на Сити на Саутхемптън. Очаквам подарък за Нова Година :lol:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 29 дек 2018 02:37

Oт трите равенства до тук най ме е яд, че изпуснахме Арсенал. Другите бяха закономерни. Предвид по-добрата ни форма, кадровите им проблеми и домакинството, този път не трябва да ги изтървем! Арсенал са абонати на Боби, трябва да им вкара 1-2 гола и да се реваншира за това, че напоследък нищо не играе 8-)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 дек 2018 04:31

an4o_321 написа:Oт трите равенства до тук най ме е яд, че изпуснахме Арсенал. Другите бяха закономерни. Предвид по-добрата ни форма, кадровите им проблеми и домакинството, този път не трябва да ги изтървем! Арсенал са абонати на Боби, трябва да им вкара 1-2 гола и да се реваншира за това, че напоследък нищо не играе 8-)

Вярно, че доста им е вкарвал, ама ако пак играе по-назад, както предните мачовее няма да вкарва като миналата година. Но нямам нищо против да хвърли 3,4 паса, като този на Мане с/у Нюкясъл ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 дек 2018 04:57

Само да не е към Мане, ако може, че не се знае знае ли се. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 дек 2018 07:57

2-1
Надявам се, че ще ви спрем, но гледам реално на нещата.
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Ливърпул”