ВЛ: Ливърпул - Арсенал 29.12.2018 |19:30 | 5-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Арсенал 29.12.2018 |19:30 |

Мнениеот gogovcite » 28 дек 2018 17:34

HoUs4oOL написа:
gogovcite написа:Вайналдум е един от най-силните ни халфове в домакинските мачове. На него лошото му е, че няма психика за гостуванията и доста често се "крие" в мачовете навън.
Без Ловрен няма как да излезем в този мач, а за Данчо също нямам притеснения в последно време, защото играе като част от двойка дефанзивни полузащитници и се представя доста добре.
Дори да почнем мача с тримата, които си изредил пак трябва да ги бием.

Определено се представя добре, но не бих искал да играе само с Хендо...
Алисън, ТАА, Ловрен, ВВД, Робъртсън, Вайналдум, Хендо, Фабиньо и от пред 3мата обичайни, това трябва да е според мен, макар че Мане ми къса нервите напоследък, много пропуска.

Тези тримата в центъра са много дефанзивни. Един измежду Шакири, Кейта или Милнър трябва да е на мястото на един от тях. Хубавото е, че всичките ни халфове са взаимозаменяеми. Имаме още Лалана и Окса. Реално конфигурацията от изпълнители е различна, но играта и постройката остават същите. Огромен успех за Клоп в това отношение.
Hala Madrid

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 28 дек 2018 17:46

Милнър е аут този мач

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 дек 2018 17:49

За мен Фабиньо е задължителен, за другите не знам, но Кейта след контузията ми е колеблив, Милнър би бил най- добрия избор, но не е на линия, затова Хендо - Вайналдум - Фабиньо ми се струва най- удачно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 28 дек 2018 18:04

HoUs4oOL написа:За мен Фабиньо е задължителен, за другите не знам, но Кейта след контузията ми е колеблив, Милнър би бил най- добрия избор, но не е на линия, затова Хендо - Вайналдум - Фабиньо ми се струва най- удачно.

С тия тримата, отявлено дефанзивни, за 0:0 ли да излизаме? Шак на мястото на Хенди( дай Боже амин) и Наби -да трупа опит в дербита - вместо лалето.

Има нещо което не схващам, хората анти Мане! Ма тоя най- вероятно има два бели дроба, снове по целия терен, някой да ме подсети- в кой напечен момент пантерата се скри? След контузията на Мо в Киев изора терена! Самия Клоп каза : той е нашият барометър! Поне за мен - най- ценният ни кадър. Бил изпускал......мижи да та лажа.
Изображение

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 28 дек 2018 18:23

JorkoByrborko69 написа:
gogovcite написа:
JorkoByrborko69 написа:
cskarcheto92 написа:Имаме по-класен отбор и трябва да ги победим. Имат проблеми с контузии, като Белярин и Мхитариян са трайно контузени. Предният мач Монреал беше извън състава и е под въпрос. Същото важи и за Мустафи. С оглед на проблемите им, не мисля че ще ни окажат голяма съпротива. Още повече, че техния стил ще пасне идеално на нашата игра. Не са отбор, който ще се затвори 90 мин.
Може би ще започнем с Фабиньо и Милнър като титуляри.

Мда, добре ще е с Фабиньо и Милнър, а пък ако е и Шакири пред тях в центъра.....ще бъде СУПЕР ! Ноооо, има едно НО ! Дали обаче така мисли нашия любимец и "неглижеобръснат" тренер Клопич :) !? неговите любимци Вайналдум и Стреса(лично за мен най-слабите ни 2играча в центъра) къде ще са тогаз ???? Опасявам се от труден мач, но дано за пореден път съм на грешно мнение !

Понко почна да дава прогнози за победа, ти почна да проглеждаш (и похвално да си признаваш). Има надежда ;)

;) Ми... най-се нервим като се напъвам да мисля "на глас", а някои "веселяци-разбирачи" не оценяват напъните ми !!! Кат тоз къф е някъф nev3rm1nd(дето май нито е прочел ко съм писал нито е мислил ко е писал :) ) , или пък сирачетата(като тоя equilibrum) на измисления камиларски "отбор: Сити - дето си нямат къде да пишат и плюят тука... Иначе прогнозата ми е, 1-ца, но при положение , че хърватчето не е пак в състава комплект с любимата (на Клопо) двойка в центъра Стреса+Вайналдум ! Арсенал все пак не са Нюкясъл.... нали ???

Чел съм ти повечето мнения и смело мога да каза че пишеш откровени глупости и даже не ми се занимава да ти отговарям.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 дек 2018 20:41

Изключително важен мач! Преди мача със Сити трябва да задържим преднината (пък ако Сити решат още да се дънят и да я увеличим), че Пеп да излезе да се надиграва с Клоп а не както преди няколко месеца да излезе за 0:0. Определено влизаме като фаворитите в мача, но това е дерби и всичко може да се случи. Бием ли обаче влизаме в много силна позиция срещу Сити!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 28 дек 2018 20:48

Най-вероятно ще ни биете,но смятам,че ще ви се поозъбим преди това. Няма да е,като миналия сезон,когато нашите изгледаха мача без билети.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Bill_Shankly_OBE
Контакти:

Мнениеот Bill_Shankly_OBE » 28 дек 2018 22:12

Класическо 3:0, ще разгромим топчиите с тренировъчно темпо и атакуваща игра с мисъл за следващия мач гостуването на шити. Мач с мач не си прилича, но ако Арсенал играят ганкиното, както с чайките ще ги разбием. Имат много контузени и от всички линии по терена само нападателите са силни. Шампиони сме! YNWA
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass."
To Kevin Keegan: "Just go out and drop a few hand-grenades all over the place, son."

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 дек 2018 22:22

hydetoshi написа:Най-вероятно ще ни биете,но смятам,че ще ви се поозъбим преди това. Няма да е,като миналия сезон,когато нашите изгледаха мача без билети.

Чак пък да се озъбвате.... Най-много..... да ни се усмихнете 2-3 пъти ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 дек 2018 22:33

Дейли мейл пишат, че Йозил е оставен извън групата, ако е вярно, то нещата вървят към раздяла на 100%.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”