Колега, съгласен съм,че ,,селянин'' не е обидна дума, за разлика от ,,селяндур'' . И аз не бих се засегнал, ако ме нарекат селянин, особено като се има предвид,че живея в крайния квартал на Смолян,който от където и да го погледнеш доста прилича на китно селце

Добре си ти - женен с деца, а аз пък често съм се забърквал в разни любовни триъгълници, в които съм избирал девойката, която не ме харесва или по-скоро ,,хем ме иска, хем на нея не и стиска''. Тая година пак същата работа, но този път на работното място (бях на стаж в община Смолян 9 месеца между февруари и октомври) и една страшна мацка от момента, в който ме видя ме гледаше в захлас, чат-пат ми налиташе, ама аз колкото съм сексапилен, толкова и смотан и в началото не можах да се възполвам и да я поканя на среща, а после и да я опъна, понеже и имах нужда от 1-2 месеца да се адаптирам на работното си място. Та същата тази въпросна госпожица и твоя връстничка почна да ми пробутва разни теории,че си имала приятел (за 10 месеца 1 обща с снимка с мнимото и гадже не видях, при все че и в Барселона бе ходила инженерката). Днес ми пише нашата пак: ,,Моля те, не ми пиши. С тези тагове ще ми докараш проблеми. Всеки път ли трябва да ти обеснявам-имам си приятел и не искам да се занимавам с други. Прекаляваш вече, стегни се малко.'' Кво да ти кажа - пратих я по дяволите преди час! Ако искаш виж за каква мацка иде реч
https://www.facebook.com/anastasiya.vasileva.3. Другата пък хем е грозничка, хем е от Устово (кварталът от който и магаре не се взема и където живея и аз), хем е връзкарка, тъй като майка е шефка на 1 дирекция в общината, и за капак е 6 години по-малка от мен (аз съм набор '89). Накрая ша си хвана за гадже секретарката на кмета - връстничка ми е, върла левскарка е и не пропуска мачове на Герена и гостувания в близки до Смолян градове - Пловдив

Аз пък съм ексзапалялнковец на ,,сините'', не питай защо бивш, и тя е от Арсенал и имаме общ спортен идол - негово превъзходителство Роджър Федерер. Симпатяга е, нищо,че е за Милан и Реал Мадрид (ако беше и за Лузърпул щеше да ми дойде в повече). Ето я и нея -
https://www.facebook.com/profile.php?id ... SEARCH_BOX Можеш да ми стискаш палци
Иначе Смолян е волейболен град, а преди години местният футболен отбор Родопа игра 4 сезона в А група - още помня 1 мач с Левски, в който Батков наредил срещата да се играе... и нашите биха 2-1 и след мача Батков казал на Караманджуков (тогавашният изп. директор на смолянчани) : ,,Каква я свършихте само - та Вие Ни спряхте за титлата''

Впоследствие Доко Пловдив триумфира за 1-ви път в историята си с титлата навръх 90-годишнината на Левски

Иначе мисля напролет пак да започна да играя б-бол, за да не скучая по цял ден вкъщи, а и за да се разтоварвам от предстоящата ми нова работа, надявам се

Само да те питам кой ти води лекциите по Гражданско право (на мен във ВТУ ми бе покойният доцент Кристиян Таков и доста ме мъчи с проклетият му тест, та накрая се явихме аз и един друг от правистите в квартирата, в която бяхме 3-ма от 4-рима студенти по право, когато бях третокурсник със задочниците на писмен и тъй го взех пустото му Селско право

) Защо спря с правото след това?
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти