Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Още след като Дрогба напусна си е** ма***а нападението ни и до днес 6 години не може да се оправим. А онзи ден четох, че сме искали някъв тигър от борнемут, Калъм Уилсън
То щеше да е смешно, ако не беше тъжно

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Уилсън ще я свърши същата като Мората, за половината пари. Ако не беше тежката контузия, щеше да е в по-голям отбор от борнитата, още преди 2 години.
Идеите на Сари няма да се получат, ако няма кой да вкарва, то е ясно. В Наполи имаше вкарващи крила и АМС като Кайехон, Мертенс, Инсиние и Хамшик, когато на нападателя не му се получаваше. При нас няма нито един финишър, ама нито един. Дори и на Азар завършващият удар не му е кой знае какво, на фона на играчите, с които е сравняван. Не че и самият Сари не е виновен де, за кво чакаш 80 минути да пуснеш Жиру при положение, че е единственият типичен таран, способен да направи нещо при 2 линии сгъстена защита? Човекът си има някаква философия, ок, ама има още доста неща да учи за английския футбол.
Идеите на Сари няма да се получат, ако няма кой да вкарва, то е ясно. В Наполи имаше вкарващи крила и АМС като Кайехон, Мертенс, Инсиние и Хамшик, когато на нападателя не му се получаваше. При нас няма нито един финишър, ама нито един. Дори и на Азар завършващият удар не му е кой знае какво, на фона на играчите, с които е сравняван. Не че и самият Сари не е виновен де, за кво чакаш 80 минути да пуснеш Жиру при положение, че е единственият типичен таран, способен да направи нещо при 2 линии сгъстена защита? Човекът си има някаква философия, ок, ама има още доста неща да учи за английския футбол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- E_pluribus_unum
- Контакти:
Старата песен на нов глас.75% От този футболист са за отбори от долната половина на таблицата.Сари е същия инатлив маймун,като Конте,но при него поне отбора беше ефективен.Азар не играе с този хъс вече,за мен той е поел към Реал още зимата.Интересното е,че имаме опции за халф-бековете,а и не само там,но макарона е твърдо решил да ни орезили.
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
- Santiago Munezz
- Контакти:
Поредното мъчение, като гледам Тотнъм, Ливърпул та даже и Юнайтед одеве и сега сравнени с нашата паплач и направо лошо ми става.
Незнам защо въобще си го причинявам да гледам този отвратителен стил който налага малоумния жабар в комбинация с тези посредствени футболисти...
Незнам защо въобще си го причинявам да гледам този отвратителен стил който налага малоумния жабар в комбинация с тези посредствени футболисти...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
[offtopic]
Ти беше прав.[/offtopic]
CSKA69 написа:Не, не са еднакви! Защитата на Сити е по-добра от тази на ЛивърпулПричината е много елементарна - контролът, който Сити упражнява по време на мачовете е много по-голям от този на мърсисайдци, чието основно оръжие е стихийнoстта и хаосa
Хаосът обаче е нож с две остриета, защото просто лесно можеш да изпуснеш контрола над събитията, както доста често се случва и стигаме до моментите, когато трябва да треперим дали няма да загубим мача, при положение, че сме вкарали 3-4 гола преди това
![]()
![]()
Това е голямата ахилесова пета на Клоп като треньор и затова продължавам да смятам, че той няма да спечели значим трофей, докато е начело на тима от града на Бийтълс
Ти беше прав.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Тегав мач на труден за гостуване стадион. Не играхме почти нищо, но важни са точките. Не виждам смисъл да се плюе по стила и играта на Челси при Сари при положение, че е треньор на отбора от юли месец.Клоп вече 4та година е треньор на Пул и чак сега се вижда стила който иска да практикува отбора. Айде без смени на треньора през половин година вече а?
ralka_levskarka написа:Ти беше прав
Е защо в минало време?! Аз и в момента продължавам да съм прав - Клоп трофей с Ливърпул няма да спечели, ти ако празнуваш трофеи на Боксинг дей си е твой проблем

- ralka_levskarka
- Контакти:
CSKA69 написа:ralka_levskarka написа:Ти беше прав
Е защо в минало време?! Аз и в момента продължавам да съм прав - Клоп трофей с Ливърпул няма да спечели, ти ако празнуваш трофеи на Боксинг дей си е твой проблем![]()
И кьорав. Сори, че нямам още по-черен шрифт

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- E_pluribus_unum
- Контакти:
Голяма глупост направи Сари,да смениш смяната.То,че беше абсолютна нула Одой,да,но помисли ли за униженито което го накара за изпита това момче.Всички бяха за смяна.Изненада ме с Емерсон,като крило и една опция,защото се получи добре.Гледам таблицата и ме е толкова яд,щяхме да сме втори,ако не се бяхме осирали срещу средняшки отбори в последните мачове.
АЙНЩАЙН
АЙНЩАЙН
- E_pluribus_unum
- Контакти:
Ivanov_95 написа:Тегав мач на труден за гостуване стадион. Не играхме почти нищо, но важни са точките. Не виждам смисъл да се плюе по стила и играта на Челси при Сари при положение, че е треньор на отбора от юли месец.Клоп вече 4та година е треньор на Пул и чак сега се вижда стила който иска да практикува отбора. Айде без смени на треньора през половин година вече а?
Един Сити ми стига,не виждам Челси с този стил,най малкото ни трябва огромна офанзивна мощ,която няма как да имаме.
АЙНЩАЙН
АЙНЩАЙН