от crap на 28 Яну 2010 14:27
acmilan написа:
unist_gp написа:да в 5 вестника съм журналист!и всичките са повече от жълти, оранжеви!
Странно защо ли разкараха Любо Пенев, или ти вярваш,че е заради заплатата и амбициите ?!? Не знам кога някой от играчите ще си развърже езика за залозите на мача в Москва и в ЛЕ, вече Любо го няма. Целият цирк можеха да си го спестят като просто сменят чичовото още след края на миналия сезон, беше ясно че ще драпа с мило и драго да запази поста със заплата 50 бона на месец!!! А като не му я плащат може да се уреди някой гол в евротурниритеЛошото е,че същото го направи и Левски. И не само в евротурнирите (Дебрецен и Залцбург), ами и в първенството. Съгласен съм,че Батков и Заберски са перачници на мръсни пари, но както са казали древните римляни... "Затова един ден ще бъдат убити насред улицата"
По принцип не вярвам в договорени мачове от евротурнири и големи футболни форуми,но,с риск да бъда оплют от червените,някакси мачът в Москва изобщо не се връзва с играта на ЦСКА във всички останали мачове през цялата 2009 година.Вечното дерби на всекиго е ясно,че нямаше да бъде такова,ако не беше Казанската афера,не че ЦСКА не можеше да победи в него,просто Левски беше много отслабен спортно-технически и психологически.Дано мачът с Динамо да е бил истински.
Успехът в мача ни с Москва го дължа на мотивацията, Любо е много добър в това. Пък и московчаните бяха доста уморени, и сякаш не очакваха такава съпротива, просто ги смазахме по всички паралели.
Този мач няма никога да го забравя, въпреки че се бяхме направили на мотики![]()
!
Мачът в Москва,както и тези с Ливърпул и Леверкузен са много съмнителни.Хората най-вероятно са си изкарали пари колкото за 2-3 участия в съответните турнири.