Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 19 дек 2018 18:02

ivan56 написа:В бъдещата европейска столица на културата, верно ли ще колят прасета на централният площад за Коледа :? :mrgreen:

Кметът така каза. Аз си мислех, че просто ще падне едно плюскане, ама те май верно са решили да ги заколят до елхата. Такава била традицията. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2018 18:43

rhaegar написа:
ivan56 написа:В бъдещата европейска столица на културата, верно ли ще колят прасета на централният площад за Коледа :? :mrgreen:

Кметът така каза. Аз си мислех, че просто ще падне едно плюскане, ама те май верно са решили да ги заколят до елхата. Такава била традицията. :lol:

Къде тва, .... в Майнатаун ли? .... По-скоро 'бат Ваньо Метъла ще организира коледно пого в градската градина ... ;)
Цонко сдаде поста в Каварна, ... не останаха истински кметове, тряа да ги ценим повече ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 дек 2018 18:57

Red_Neck написа:Къде тва, .... в Майнатаун ли? .... По-скоро 'бат Ваньо Метъла ще организира коледно пого в градската градина ... ;)
Цонко сдаде поста в Каварна, ... не останаха истински кметове, тряа да ги ценим повече ;)

Там, ама сега казаха по новините, че са се отказали от идеята.

Аз съм all in за свинското и тия толерантни простотии не ме вълнуват, ама някак да го тръшнат на центъра пред деца, майки и майки с деца, ае нема нужда. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2018 19:24

rhaegar написа:
Red_Neck написа:Къде тва, .... в Майнатаун ли? .... По-скоро 'бат Ваньо Метъла ще организира коледно пого в градската градина ... ;)

Там, ама сега казаха по новините, че са се отказали от идеята.

Аз съм all in за свинското и тия толерантни простотии не ме вълнуват, ама някак да го тръшнат на центъра пред деца, майки и майки с деца, ае нема нужда. :lol:

Кво лошо? ......Нека видят как се вади хляба (в случая пържолата) :) :) Това са нормални неща :)

Имам приятел, живее в градче до Мюнхен. Миналата Коледа решили с компания да си купят живо прасе от близка ферма. Теглили му ножа и си го оправили (както си му е реда, даже си изкопали дупка за огнище) на моравата пред къщата :) Вика ми: "Събра се целия квартал да гледа и снима!"В късния следобед дошъл собственикът на имота и се хванал за главата. Нашите хора пияни на мотики, моравата - бойно поле :) Обещали да покрият щетите и се разминало без полиция :)
Та, ....човещинка. Балканци сме все пак ...
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 дек 2018 23:18

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 дек 2018 00:02

А беше добър вратар със запомнящи се култови мачове за Левски и Националния, дори единия го завърши в безсъзнание.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 дек 2018 11:18

Добре се беше налял Бобката :lol:
Бати и резила.
Не мой, да стъпи и на малкият пръст на Батето. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 дек 2018 11:32

Не държи на пиене, това му е кусура :lol: :lol: Ако не му се познава, нека пие и по седмак, а то ... Батето беше класа, може да е говорил глупости, ама поне не му изпускаха амортисьорите :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 25 дек 2018 09:13

Честита Коледа на всички във форума ! Бъдете живи и здрави , много щастие и благоденствие !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 дек 2018 11:02

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”