Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Странджата » 21 дек 2018 01:16

Дали постите дълги бяха или празниците подраниха - жертвен дим се носи тука, аромат на пърлено напира, а медиите подпукаха кмета на Пловдив за две драни прасета :). Транжирай, народе, хвърляй мезета по скарите, до началото на сезона само кокали да се белеят!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 дек 2018 02:34

W84me написа:Що да не го продадем? Андерлехт да извадят 2 милиона в евро и нашите да го качват на таксито веднага! По-добре е за него!

Стискаме си ръцете на пет милки в евро и лично аз паля колЪтъ и го карам към Брюксел.
Зависи какво иска да постигне ръководството... Помниш ли как преди Европа трансферираха Дембеле? Ако тогава беше направено малко усилие и бяхме влезли в групите (макар че, ако си спомням след Спартак ни чакаше Локо Москва), Батко хем щеше да вземе по-голяма пара от групите (ако ще и всички мачове да падаме), хем щеше да вдигне цената на Дембеле и на зима щеше да е дабъл уин.

В лицето на Костов сякаш намерихме онази деветка, която толкова дълго търсихме. Какви са амбициите на този клуб? Но за пет милиона евро, няма значение. :lol: Виж за 500 000 евро - проблем. А и честно не го виждам в Белгия с онези чернички снажни момчета. Кой знае?! Нападател като него с пари не може да намерим. Не знам как да го обясня - футбол е. Бил е в Пирин, бил е къде ли не, в "Левски" баш прави сезона на кариерата си (чукам на дърво да продължи все така момчето), където други се провалят с гръм и трясък. Колкото и да са добри, с първите освирквания, обуват гипсовите ботуши и дотам. Така че дано има мозък някой в офисите на Г. Аспарухов.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 дек 2018 08:00

Тази сума която се върти из саитовете е символична.Добрите футболисти отдавна си струват пари.Освен ако някои по върха не иска да си прибере нещо преди да се оттегли от клуба.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 дек 2018 08:52

Голям рев сега за Костов. Тоя не беше ли прасе, некадърник и още купища подобни тъпотии изписани при привличането му. Пак тия дет го плюхте първи врътнахте гъзягите.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 дек 2018 09:44

Множество спекулации по повод бъдещето на старши треньора на Левски Славиша Стоянович продължават да обикалят публичното пространство.

В едни медии твърдят, че словенецът твърдо напуска "синия" клуб, за да премине в чужбина, а според други той няма такива намерения.

БЛИЦ потърси Стоянович, за да разбере истината от първо лице. Открихме го в Словения, а Стоянович бе пределно лаконичен, но кристално ясен: "Оставам твърдо в Левски. Имам контракт, който изпълнявам. Всички останали твърдения за моето бъдеще са спекулация", заяви Стоянович пред БЛИЦ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 дек 2018 10:16

1914.1902 написа:
Множество спекулации по повод бъдещето на старши треньора на Левски Славиша Стоянович продължават да обикалят публичното пространство.

В едни медии твърдят, че словенецът твърдо напуска "синия" клуб, за да премине в чужбина, а според други той няма такива намерения.

БЛИЦ потърси Стоянович, за да разбере истината от първо лице. Открихме го в Словения, а Стоянович бе пределно лаконичен, но кристално ясен: "Оставам твърдо в Левски. Имам контракт, който изпълнявам. Всички останали твърдения за моето бъдеще са спекулация", заяви Стоянович пред БЛИЦ.

Не го знам дали остава или си заминава, но онзи ден отказал да даде отговор пред Дарик, а сега на Блиц отговорил, че остава... :?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 дек 2018 10:46

koisa написа:Не го знам дали остава или си заминава, но онзи ден отказал да даде отговор пред Дарик, а сега на Блиц отговорил, че остава... :?

Не е отказал да даде отговор, а просто не е отговорил на някакво съобщение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 дек 2018 11:03

1914.1902 написа:

Хубаво е, че ще остане и ще си проведе подготовката, само че ако не му осигурят това, което иска като попълнения и му натресат пак някакви герои, които не се знае дали и до колко са футболисти, лятото пак ще гледаме филма с отпадане в първия кръг и нов треньор след няколко дни. Тоя кръговрат не е от вчера... Дано се получат нещата и с Павел Колев, макар че дълбоко се съмнявам да му разрешат да изгони безсмислените хора в клуба като Боримиров и Вангелов. Ще бъде хубаво и СТД да се назначи, който да помага на Славиша, но и за това нямам особени надежди.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 дек 2018 11:29

W84me написа:
koisa написа:Не го знам дали остава или си заминава, но онзи ден отказал да даде отговор пред Дарик, а сега на Блиц отговорил, че остава... :?

Не е отказал да даде отговор, а просто не е отговорил на някакво съобщение.

Аз разбрах, че имало някакъв празник и бил със семейството си. Щял да говори след 2-3 дни... Нещо такова беше.
Както и да е... На Блиц им нямам доверие и ще чакам довечера в Спортно шоу Гонг да кажат дали е така.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 дек 2018 12:52

Няма да се изненадам ако продадем някой през зимната пауза и това хич няма да е нелогично, предвид ранното ни отпадане от ЕКТ и незадоволителната за историческите ни стандарти бройка привърженици на стадиона. Щото без пари не става, не може само да се харчи, трябва и приходи от нейде. Очаквах "късметлията" да е Холмар, но той пък се контузи, та допускам, че Костов и Тиам са следващите в списъка на конвертируемите ни футболисти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”