Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот TristaNNN » 19 дек 2018 15:57

LM10 написа:
TristaNNN написа:Стига бе, човек, хайде по-сериозно. Говорим за сръбски десен бек Милош Цветкович, който е с изтичащ договор. :shock:

За китайци, албанци, казаци, молдовци е идеален. От Пиргов как взехме някой лев. Трансфермаркета го оценяват на 500К евра все ще се намери някой балък да брои 50 за него. Но като знам главния ни скаут как работи е по-вероятно да повторим случая с Панайотов. Не защото не може да се намери купувач на сърбина, а защото се работи аматьорски.

От Пиргов взехме 25 000 лева, ако се вярва на информациите по медиите. Ама не е 50 и 100, нали? Да не говорим, че няколко месеца преди това, преди да се контузи, Пиргов беше титуляр в Левски и то със силни игри, освен това стигна и до националния.
Апропо, ти мислиш, че е работа точно на главния скаут да ходи да реди трансфери на Цветко в Китай ли? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 19 дек 2018 16:11

Повече от 25К лева взехме. Национал беше по времето на Люпко, а откакто дойде Роси след септември месец не помириса терен ;)

Букарев , Славиша или Усмивката ли да му търсят отбор? Кирчо Вангелов нали той се грижи за трансферите?
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 дек 2018 16:36

LM10 написа:Повече от 25К лева взехме. Национал беше по времето на Люпко, а откакто дойде Роси след септември месец не помириса терен ;)

Букарев , Славиша или Усмивката ли да му търсят отбор? Кирчо Вангелов нали той се грижи за трансферите?

Ами вредом пишеше 25, но щом си сигурен, че са повече, добре, не желая да споря. Едва ли обаче са 100.
А тия, които си изредил, не им е работа да уреждат трансфер на Цветко в Китай, понеже на някой така му е хрумнало. Щото, освен че трябва да запретват ръкави, че доста работа ги чака зимата, Цветко си има агент да му реди делата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2018 17:10

TristaNNN написа:
LM10 написа:Повече от 25К лева взехме. Национал беше по времето на Люпко, а откакто дойде Роси след септември месец не помириса терен ;)

Ами вредом пишеше 25, но щом си сигурен, че са повече, добре, не желая да споря. Едва ли обаче са 100.
А тия, които си изредил, не им е работа да уреждат трансфер на Цветко в Китай, понеже на някой така му е хрумнало. Щото, освен че трябва да запретват ръкави, че доста работа ги чака зимата, Цветко си има агент да му реди делата.

В грешка си. ;)
Когато останат 6 месеца до края на контракта, агентът и футболистът имат по-голяма далавера да няма трансферни суми между клубове, а да гушнат добро бонусче при подписване като свободен агент + по-висока заплата за игралеца.
Интерес от трансфер има главно клубът, чийто играч е с изтичащ договор.
... та кой трябва да търси отбор на Цветко, оставям те да прецениш сам ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 19 дек 2018 17:16

Убуу, за какво ни е да изкараме някой лев от Цветкович? Лятото, да си ходи без пари :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 дек 2018 17:29

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:

В грешка си. ;)
Когато останат 6 месеца до края на контракта, агентът и футболистът имат по-голяма далавера да няма трансферни суми между клубове, а да гушнат добро бонусче при подписване като свободен агент + по-висока заплата за игралеца.

Далаверата за меринджея и играча е ясна и за малките деца, ама какъв е интересът на клуба в случая?
Това, нали, без изобщо да споменаваме, че клубът остава без единствения си десен бек, добър или лош.
[offtopic]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 19 дек 2018 17:36

TristaNNN написа:Далаверата за меринджея и играча е ясна и за малките деца, ама какъв е интересът на клуба в случая?
Това, нали, без изобщо да споменаваме, че клубът остава без единствения си десен бек, добър или лош.

Интересът на клуба е, че ще вземе някой лев и ще спести заплати от играч, на когото не му се играе за клуба.

Покупката на десен бек е задължителна дори и да остане Милош, защото сърбинът е слаб и става най-много за резерва.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 дек 2018 17:43

И докога така? Всеки сезон прекрояваме защита, халфова линия, нападение.
Само ГЛУПАКЪТ очаква с едни и същи действия да постигне различен резултат!

Без спортен директор просто няма да стане. Но спортен директор като Наско - който да носи отговорност, да има волята да тропне пред батката начело на клуба и да не му дреме във всеки момент да си хвърли оставката, но и човек, който е левскар и разбира от футбол.
Но и човек без обвързаности, като Наско... :roll:

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 19 дек 2018 17:49

За собственик на Ефбет се счита известния бизнесмен Васил Божков. Значи новия собственик на Левски се казва Васил Божков !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 дек 2018 17:54

LM10 написа:
TristaNNN написа:Далаверата за меринджея и играча е ясна и за малките деца, ама какъв е интересът на клуба в случая?

Интересът на клуба е, че ще вземе някой лев и ще спести заплати от играч, на когото не му се играе за клуба.

Покупката на десен бек е задължителна дори и да остане Милош, защото сърбинът е слаб и става най-много за резерва.

:lol: :lol: :lol:
[offtopic]

Върни се в “Левски”