Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот JackPackage » 19 дек 2018 10:47

MuFc1878 написа:Трудно Солскяер да има каквото и да е влияние над съблекалнята. Неграта си правят каквото си решат. Поне Жозе показа топки и остави Погба и Лукоки пейка. Адски сбъркани неща има в клуба. Селекцията за 5 години след Фърги е умопомрачителна. За мен успешен играч, който дойде бе единствено дедо Ибра! Това е недопустимо. Строшиха са 500 млн. паунда, а градацията е отрицателна.

Факт, като разчитате на даб-кликата да са ви основните играчи :lol:
Селекцията ви е супер, ако бяхте с амбициите на Нюкасъл :lol: :mrgreen:
Чилийския Спас Делев гледайте да го пробутате в Китай колкото се може по-скоро, докато съвсем не е пропаднал и като име :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2018 11:07

Направихте огромна грешка да напълните отбора си със скъпоплатени л@йна (с извинение).
Добри футболисти, но явно огромните пари в ранна възраст не са за всеки. Който и да дойде, ще трябва да се започне първо с основно почистване.
.... липсва един Рой Кийн в съблекалнята :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 19 дек 2018 13:17

Каква чистка?Че то днес има ли играчи, дето не са разглезени?Приключиха времената на Сър Алекс, Луис ван Гаал и Капело-вече треньорите нямат право да подритват футболистите и да ги гонят, ако не ги слушат.И това не е само в този отборен спорт-във всеки отборен спорт, в който играчите взимат големи пари и са станали туитързвезди, треньорите трябва да са психолози и да печелят играчите на своя страна, вместо обратното.
Солскяер няма да води тренировките като Сър Алекс.С псувни и заплахи никой добър играч няма да дойде при нас и да играе.
Реално следващите 6 месеца ще разберем, дали проблемът на Погба, Марсиал, Фред и другите скъпоплатени играчи е бил предишният треньор(Жозе) или даже и с друг треньор пак не вървят нещата и са за продажба.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 19 дек 2018 13:24

Red_Neck написа:.... липсва един Рой Кийн в съблекалнята :)

Точно.
Аз не очаквам никакво подобрение през сезона. Който и да дойде не може да се очаква с магическа пръчка да промени нещо. Аз се радвам повече на завръщането на Майк Фелан, който беше в основата на добрата игра на защитата през последните сезони на Фъргюсън. Така или иначе някаква работа трябва да се върши до края на сезона. Поне да се започне от стабилизиране на защитата и да ги научат малко да изнасят топката.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 19 дек 2018 13:27

Red_Neck написа:Направихте огромна грешка да напълните отбора си със скъпоплатени л@йна (с извинение).
Добри футболисти, но явно огромните пари в ранна възраст не са за всеки. Който и да дойде, ще трябва да се започне първо с основно почистване.
.... липсва един Рой Кийн в съблекалнята :)

Че той Кийн при сър Алекс беше единственият, който не го беше страх да си повдигне главата и да критикува треньора.Още помня на Мик Макарти какъв скандал му завъртя 2002.Флечър, Клевърли, Шийзи, те бяха играчите ,които послушно слушаха треньора.
Останалите бяха големи характери и извън терена, но в момента, в който подпишеха с МЮ, осъзнаваха, че един скандал със стареца би било равно на професионално самоубийство.В момента не е така.Най-верните играчи на Моу бяха Лукаку, Ашлито, Матич и белгийската елха.Не че нещо, ма още такава плява не ни е нужна.Ако ще трябва да докарваме играчи, които да са безусловни послушковци, още сега да пращаме оферти за Шеймъс Коулмън и Марк Олбрайтън.
То това ни беше и грешката при другите треньори.Отношението им към играчите.ЛВГ не успя да извади максимума от АДМ и Фалкао, Моу от Погба и Марсиал.При Мойс бяхме на другия край-толкова беше мекушав, а и визитката му бедна, че Рио, Гигс и ко му изядоха главата.Трябваше след ЛВГ, който махна половината послушковци на сър Алекс, да назначим начело на подмладения състав някой като Зизу или Клоп-хем да има визитка, хем и да намира общ език с играчите.Ние докарахме темерута.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 дек 2018 13:33

Не е баш така.
Виж Барселона например. Едното леке си замина срещу 200 милиона (и веднага си показа рогата в ПСЖ), а другото (Дембеле) по всичко личи е пътник, ама там в съблекалнята има (и винаги е имало) тартори силно свързани с клуба.
Погба що не си разиграва коня в Ювентус?
Едит:
..... "Рой Кийн" в смисъл лидер отдаден на ОТБОРА, а не "послушко"
Дори имам спомен, че точно Кийн беше скочил след 1-2 слаби мача на Рио, че огромната заплата носи и огромна отговорност.
Преди 10-на години във всеки отбор имаше по 2-3 играчи, които бяха в състояние да поведат отбора в труден момент. За съжаление, тези "птици" все повече изчезват.
Последна промяна от Red_Neck на 19 дек 2018 13:40, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 дек 2018 13:34

Бейбифейс килър!!! Ще го защитавам яростно, ако ще и 20 поредни загуби да имаме. Това ми е любимият нападател играл за Юнайтед.

Чеп за неграта! Вън от клуба :!: :!: :!:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 19 дек 2018 13:39

Red_Neck написа:Не е баш така.
Виж Барселона например. Едното леке си замина срещу 200 милиона (и веднага си показа рогата в ПСЖ), а другото (Дембеле) по всичко личи е пътник, ама там в съблекалнята има (и винаги е имало) тартори силно свързани с клуба.
Погба що не си разиграва коня в Ювентус?

Е щото Конте щеше да го нарита и да го прати в Тернана :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 19 дек 2018 14:01

Конте успя да контролира Погба, защото той пръв му даде шанс в големия футбол.При нас Погба не дойде като млад паляк, дойде като най-скъпия играч в света.Егото вече беше на друго ниво.А Моуриньо очакваше послушко.
А Барса не са чак такъв добър пример.Не е като тарторите на отбора да не са се опитвали да свалят треньори.Тата Мартино не сполучи, Луис Енрике след половин сезон щеше да излети, ако не беше потърсил общ език с Меси и ко.Моуриньо навсякъде се кара с големите звезди.В Реал с Икер и Роналдо, в Челси последният сезон направо отказаха да играят за него, сега и при нас.И това му е проблемът-иска най-големите звезди на света, но не умее да ги ползва и да намира общ език с тях.Поне от осем години е така.
Последно в Интер имаше почти пълната подкрепа на съблекалнята.Аз още лятото го казах-не подписахме с големи имена не защото на Ед му се свидеха парите, а защото нито една звезда не иска и да припарва до Моуриньо.Михтарян, Погба, Лукаку, Санчез, Марсиал...Айде ходете и навивайте след това Дибала, Гризман и Кроос да се мъчат при португалеца.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 19 дек 2018 14:20

Не знам за Оле, но едно нещо ми хареса на мача с Пуул-като видях че Ед седи редом до сър Боби ми стана ясно, че ако пак играем като зайци, сър Боби ще надуе главата на Уудуърд да уволни Жозето.Дейвид Гил и той почна да се навърта около клуба, което е доста добър знак.Проблемът не е само треньора.Уудуърд грам не разбира от футбол.Дейвид Гил може да е доста полезен.
Сър Алекс последните 10 години беше успешен, защото беше заобиколен и от кадърни и прогресивно мислещи хора. Кейрош и Дейвид Гил даваха баланс.Нужно е на лятото да не правим стари грешки-новият треньор трябва да е качествен, но е нужно да вземе в щаба си и един или двама от настоящите ни треньори.Да има плавен преход.И естествено нов спортен директор.

Върни се в “Манчестър Ю”