[/center]
[/center][center]
 [/center]
[/center][center]Emirates Stadium (Капацитет 60 432)[/center]
[center]
 [/center]
[/center][center]
 [/center]
[/center][center]Сряда, 19.12.2018 г. от 21:45 ч.[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 [/center]
[/center] [/center]
[/center] [/center]
[/center] [/center]
[/center]
hydetoshi написа:Мисля,че тактически трябва да загубим този мач. В момента имаме проблеми с контузени и трябва внимателно да се подхожда към мачовете. Имаме натоварена програма до Нова година и отборът е длъжен да даде всичко от себе си,за да не позволи на групата пред нас да се откъсне на много точки разстояние. Освен това,губейки автоматично подаряваме на Тотнъм 2 мача на полуфинала,които да им се лепнат към календарчето в края на януари. Няма да е зле да се поизморят и да е в някаква степен по-лесно да се борим с тях за прословутия Топ 4. Има само един проблем. Ако и в Арсенал,и в Тотнъм мислят по същия начин ,както аз написах,със сигурност ни очаква доста грозна картинка.
 Честно казано не вярвам някой от отборите да се остави нарочно да бъде бит. Какъвто и да е мачът, в който и турнир да е, победата в него е въпрос на чест, така че се надявам да победим. За съжаление не съм оптимист, че ще спечелим, тъй като в защита имаме твърде много проблеми. Лихщайнер ще е готов за мача, но Колашинац, Мустафи и Бейерин са под сериозна въпросителна, като последният е аут на 99%. Напред имаме достатъчно опции, но си мисля, че защитата отново ще ни изяде главата. Прогнозата ми е, че ще загубим мача.
 Честно казано не вярвам някой от отборите да се остави нарочно да бъде бит. Какъвто и да е мачът, в който и турнир да е, победата в него е въпрос на чест, така че се надявам да победим. За съжаление не съм оптимист, че ще спечелим, тъй като в защита имаме твърде много проблеми. Лихщайнер ще е готов за мача, но Колашинац, Мустафи и Бейерин са под сериозна въпросителна, като последният е аут на 99%. Напред имаме достатъчно опции, но си мисля, че защитата отново ще ни изяде главата. Прогнозата ми е, че ще загубим мача.
miro_rz написа:За мен тази купа е реалисчна цел. Бием ли днес трябва да е приоритетна . Не виждам причина да не искаме да имаме трофей още февруари месец.
Бяга ни вече почти трето десетилетие , искам я а след това и дубъл с тази от ЛЕ !
Прогноза 1:1 или 2:1 . Все си мисля , че ще гледаме драма и продължения !
 Иначе реално погледнато тази купа наистина може би е най-реалнистичната цел, поне на този етап от сезона нещата изглеждат така.
 Иначе реално погледнато тази купа наистина може би е най-реалнистичната цел, поне на този етап от сезона нещата изглеждат така.TheNameOfTheGame написа:miro_rz написа:За мен тази купа е реалисчна цел. Бием ли днес трябва да е приоритетна . Не виждам причина да не искаме да имаме трофей още февруари месец.
Бяга ни вече почти трето десетилетие , искам я а след това и дубъл с тази от ЛЕ !
Прогноза 1:1 или 2:1 . Все си мисля , че ще гледаме драма и продължения !
От този сезон май продълженията за тази купа отпаднаха и при равенство в редовното време директно се преминава към изпълнение на дузпи.Иначе реално погледнато тази купа наистина може би е най-реалнистичната цел, поне на този етап от сезона нещата изглеждат така.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта