diplomat написа:И да задам един въпрос към "колегите" съфорумници, заради които от години не искам да пиша в тоя раздел - помните ли колко срахте, храчихте и кълняхте Ван Гаал??? Помните ли каква помия изливахте върху тоя човек, а той правеше каквото можеше, налагаше юноши от академията и ВИНАГИ, повтарям ВИНАГИ се отнасяше с най-дълбоко уважение към клуба, феновете, Олд Трафорд и легендите на отбора. А мръсната клеясала ***** Моуриньо не се спира още от първия сезон да обижда, да се подиграва с традициите, с феновете и с историята ни.
"Аз направих това, аз направих онова, бих Сър Алекс с Порто 2004та, бих го с еди кой си, станах такъв еди къде си, вие в Юнайтед сте свикнали да падате, щото еди какво си и вижте статистиката и ала-бала, на майка му путката". Не знам как феновете позволихме, как все още позволяваме това да се случва - особено тези в Манчестър и тези, които редовно са на стадиона или пътуват с отбора при гостувания. Това е подигравка с всичко и всички, а Моуриньо буквално и безцеремонно саботира отбора още от пред-сезонната подготовка. Директно да го уволняват за умишлено нанасяне на вреда на клуба, никакви неустойки и ако иска да съди после, тъпата мърша, вечно намръщен и нацупен, да еба и проклетото копеле.
Аз за ЛВГ казах още като дойде, че ще си тръгне хулен, но ще е обновил състава и ще го е подмладил.И аз сто на сто съм го нареждал за футбола, но поне имаше идея как да играем.Поне ги учеше играчите как да задържат топката под преса.Та ние при него 4 пъти от 4 мача треснахме Ливърпул във ВЛ.Последното дерби на Джерард те не видяха топката насред собствения си стадион.Даже Смолинг и Джоунс чат пат се научиха да подават.Като си тръгнахме в първия състав имахме Рашфорд, Лингард, Шоу, Мемфис, Марсиал, Фосу-Менса, Перейра и него го готвеше за първия състав.Трябваше да дойде някой, който да вдигне малко темпото в атака и нещата ставаха.Ама не-назначихме португалското менте, дадохме му две години и нещо и 400 милиона, а той пак повтаря, че това не е неговият състав.Уудуърд е супер мекушав, и аз искам такъв шеф.Нареждам го редовно, клатя си краката, а той ми дава нов договор с гигантска неустойка.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.