kiril.a.d написа:Няколко много бързи, но сериозно обмислени впечатления от мача:
- точно щях да похваля Черньо, че макар и пред Коледно, държи форма на футболист и пак го разстреляха като...бе сигурен съм че и вратаря на Кариана Ерден, щеше да хване този удар!
- влезе Мауридес и ЦСКА заигра с 10 човека, срещу 11 от Ботев...
- и се получиха два гола, вторият от които, не знам каква засада видя страничния съдия, след като ситуацията в наказателното поле вече се беше променила...
- а дръндъра-дрън та плясниците, в студиото, отклоняват вниманието към някаква смешна ситуация, която няма как да бъде дузпа!...Защо????????
- Този удар с глава не се спасява! Никаква вина на вратаря за гола! Черниаускас направи пореден добър мач.
- Мауридес се включи изключително слабо. Игра така, сякаш го бяха свалили от самолета в последния момент. Между другото и останалите резерви, които влязоха се включиха слабо.
- Засадата за мен е 100%.
Честита победа от мен. Поздравления и за двата отбора за мъжката игра и раздаване при тези нечовешки условия за игра. Второто полувреме отпаднахме физически и Ботев бяха на косъм да се доберат до равенство, което нямаше да бъде незаслужено. За отбелязване е и коректното поведение на фуболистите. Дано контузиите от днес не се окажат сериозни.