Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:20

Няколко много бързи, но сериозно обмислени впечатления от мача:
- точно щях да похваля Черньо, че макар и пред Коледно, държи форма на футболист и пак го разстреляха като...бе сигурен съм че и вратаря на Кариана Ерден, щеше да хване този удар!
- влезе Мауридес и ЦСКА заигра с 10 човека, срещу 11 от Ботев...
- и се получиха два гола, вторият от които, не знам каква засада видя страничния съдия, след като ситуацията в наказателното поле вече се беше променила...
- а дръндъра-дрън та плясниците, в студиото, отклоняват вниманието към някаква смешна ситуация, която няма как да бъде дузпа!...Защо????????
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 16 дек 2018 21:23

k_oleto написа: Дано вдигнем нивото, щото ако за Левски ще е скучно пролетно време, ние за титла има да се борим.

Напролет много контроли ще се играят. :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2018 21:23

Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 16 дек 2018 21:26

Сега гледах репортажа на мача и отново съм потресен. Тоя па, коментатора на Диема отново скандален. "Кристиян Димитров искал нарушение" (27 мин. 2:0)! Кристиян Димитров е потресен като видя защо се вдигна във въздуха, без да е скачал! Десподов си извърши нарушение, и ако не сложат скоро VAR, тази подигравка ще продължи. Не е за вярване, че пред очите на съдията, той така и не свири нарушение. Преценка било на съдията играта да продължи, преценка на съдията е да не свири дузпа за Ботев, преценка на съдията е и да не дава жълти картони на червените футболисти. Десподов в 49 мин. отново извърши нарушение като хвана през врата и събори в гръб, Перейра ли беше, номер 2, преценка на съдията е и само 2 минути продължение, когато Ботев в края натисна ЦСКА и можеше да изравни. Ами как всички преценки са в полза на ЦСКА-София? Как съдиите се оплаква че ги е страх от президентите на отборите, че има натиск и шефът им не се обърне към МВР? Това БФС е безсмислено, защото никаква работа не върши

ЦСКА-София извършват прекалено много груби нарушения и не знам вече честно, дали Гонг са леко хулигани да правят известен Моци като хулиган или грубиян, а да спестяват същото на червените футболисти. Нима Десподов за тези нарушения е по-малко хулиган, той във всеки мач събаря някой, като го хваща в гръб през врата. Изключително грубо нарушени и винаги за жълт картон по Европа. Не го знам за къде се е запътил, може би чужбина нарича ориента, или където играят ориенталски футбол. В Европа ги видяхме, на последно място са по спортсметнство тази година. Още се чудят в УЕФА, как са ги допуснали до евротурнирите! Те така и не завършиха един мач с 11 човека, иначе в измисленото ни първенство са на първо място по спорстменство. Блажени са вярващите
Последна промяна от reddevil80 на 16 дек 2018 21:31, променено общо 1 път.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:27

delqnski47 написа:Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.

Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...
Но кажи за засадата?! ;)...И защо не я коментират същите журналисти? ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 16 дек 2018 21:31

reddevil80 написа:Сега гледах репортажа на мача и отново съм потресен. Тоя па, коментатора на Диема отново скандален. "Кристиян Димитров искал нарушение" (27 мин. 2:0)! Кристиян Димитров е потресен като видя защо се вдигна във въздуха, без да е скачал! Десподов си извърши нарушение, и ако не сложат скоро VAR, тази подигравка ще продължи. Не е за вярване, че пред очите на съдията, той така и не свири нарушение. Преценка било на съдията играта да продължи, преценка на съдията е да не свири дузпа за Ботев, преценка на съдията е и да не дава жълти картони на червените футболисти. Десподов в 49 мин. отново извърши нарушение като хвана през врата и събори в гръб, Перейра ли беше, номер 2, преценка на съдията е и само 2 минути продължение, когато Ботев в края натисна ЦСКА и можеше да изравни. Ами как всички преценки са в полза на ЦСКА-София? Как съдиите се оплаква че ги е страх от президентите на отборите, че има натиск и шефът им не се обърне към МВР? Това БФС е безсмислено, защото никаква работа не върши

Нищо не разбирате от футбол.
Приятен ден Ви желая.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 дек 2018 21:31

kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.

Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...

щот е кристално ясно че засада има и слепец би го видял
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:32

reddevil80 написа:Сега гледах репортажа на мача и отново съм потресен. Тоя па, коментатора на Диема отново скандален. "Кристиян Димитров искал нарушение" (27 мин. 2:0)! Кристиян Димитров е потресен като видя защо се вдигна във въздуха, без да е скачал! Десподов си извърши нарушение, и ако не сложат скоро VAR, тази подигравка ще продължи. Не е за вярване, че пред очите на съдията, той така и не свири нарушение. Преценка било на съдията играта да продължи, преценка на съдията е да не свири дузпа за Ботев, преценка на съдията е и да не дава жълти картони на червените футболисти. Десподов в 49 мин. отново извърши нарушение като хвана през врата и събори в гръб, Перейра ли беше, номер 2, преценка на съдията е и само 2 минути продължение, когато Ботев в края натисна ЦСКА и можеше да изравни. Ами как всички преценки са в полза на ЦСКА-София? Как съдиите се оплаква че ги е страх от президентите на отборите, че има натиск и шефът им не се обърне към МВР? Това БФС е безсмислено, защото никаква работа не върши

Да, имаше такава ситуация, но срещу Кристиян Малинов! Но съдията прецени че на този терен, стават такива работи и не изгони играча на Ботевъ...
Ти кажи, каква засада измислиха съдиите, при втория гол на Ботевъ?...
Къде се...завирате мама му стара, а не виждате очевАдните неща????

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:35

demon777 написа:
kiril.a.d написа:

щот е кристално ясно че засада има и слепец би го видял

...бе никога не съм знаел че съм сляп футболист, знаещ правилата във футбола...Дай ся, каква засада, след като играча на Ботевъ не влияе на играта, при центрирането, а при развитието на ситуацията, вече всички играчи на Ботевъ са покрити???

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 16 дек 2018 21:36

kiril.a.d написа:

Ако грубиянът Моци е минал метър, то бъди сигурен, че и дузпа си имаше :)
ръката си му беше горе, което е нормално положение за пазене на равновесие, когато кляка играч. Въобще ръката не му е била до тялото, просто беше на място, което да спре топката да се оплете в мрежата.
Лека вечер и честита победа. Нали знаеш, на лятото пак срам, щото съдиите в Европа не ги е страх от Гриша Ганчев, а си свирят по правилата. Не по "правилата" на коментатора на Диема или Н. Александров, а по правилата на футбола.
Айде със здраве и се научете да гледате и да мислите, а не да слушате футбола по телевизията.
Последна промяна от reddevil80 на 16 дек 2018 21:37, променено общо 1 път.
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

Върни се в “ЦСКА”