ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 16.12.2018 |18:00 |3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 16.12.2018 |18:00|

Мнениеот Sisi 1914 » 16 дек 2018 09:31

2-1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 16 дек 2018 10:04

КОП, ако наистина го вярваш това, не знам какво удоволствие изпитваш да гледаш Ливърпул или те са изключението, което не продава мачове?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
equilibrum
Контакти:

Мнениеот equilibrum » 16 дек 2018 12:14

KOPScousers написа:
equilibrum написа:Ти си пълен лаик, след като търсиш в нета такива "конспиративни истории". Искрено ме разсмиваш, и смятам, че написаното оносно "Манчестър Сити - Куинс Парк Рейнджърс, 13 май 2012" е дебелашка шега. В противен случай, трябва да вемеш мерки и да си подредиш приоритетите! Престани да бръщолевиш небивалици за уредени мачове в АПЛ! Защото това е единственото първенство, в което "никой на никого не ляга". Точно затова е интересно! А сега, иди и пий една студена вода, за да се вразумиш!

Мерси за комплимента, тигър! Наистина съм лаик, не ми е нужно да ровя в нета, за да твърдя това. Не става дума конкретно за този мач, просто той ми идва на ум първо. В последните години има достатъчно много доказателства, а да мислиш, че нещо, което се случва в цял свят е изключение единствено в Англия, те прави по-голям лаик и от мен. Всеки има право да има мнение и да е прав за себе си.

П.С. Хубаво е да се знае, че и Сити има фенове... Евала, всеки има нужда от подкрепа, дори изкуствените! ;)

ХА ха ха, направо ме разби с този П.С. ако не знаеш, че МАНСИТИ има фенове, значи си загубил ориентация...Много жалко за безполезните ти напъни да извадиш нещо докачливо, като "дори изкуствените". А, какво точно имаш предвид, е твой проблем. Явно не си запознат с много неща, а пък и не искаш да четеш в твоя така любим нет.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 дек 2018 12:43

KOPScousers написа:П.С. Хубаво е да се знае, че и Сити има фенове... Евала, всеки има нужда от подкрепа, дори изкуствените! ;)

[offtopic]Хубаво е да се знае, че Сити е малко по-стар клуб от Пул, и е редно да има фенове.
Е няма тук толкова колкото, селяните и вас, но нормално, с оглед на това, че е нямал кой знае какви успехи.
А тука по-нашите ширини, си избираме да ставаме фенове на "силните"
И като, почнете с това изкуствени, кво значи изкуствени.
Ти що не стана фен на Евъртън, ами избра по титулуваният и известен отбор.
Феновете на Челси, какви са, нима имаше толкова фенове отбора тук, преди ерата Абрамович, като най големият им успех беше средата на таблицата, що не станаха от Милуол.
Това, че в един период от време, в даден клуб се наливат пари не го прави изкуствен(още повече пък в Англия) или ще ми кажеш, че водещите отбори от Европа са станали известни и титулувани без стабилни финанси.
Успех днес и да смачкате селяните :lol:[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Ponko

Мнениеот Ponko » 16 дек 2018 13:17

insaneboy1 написа:КОП, ако наистина го вярваш това, не знам какво удоволствие изпитваш да гледаш Ливърпул или те са изключението, което не продава мачове?

Проблемът е, че не купува мачове... :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 16 дек 2018 13:28

insaneboy1 написа:КОП, ако наистина го вярваш това, не знам какво удоволствие изпитваш да гледаш Ливърпул или те са изключението, което не продава мачове?

Аз само веднъж за толкова години съм имал някакви съмнения и не съм особено горд от това. През 2010-та срещу Челси на Анфийлд. Дори не се напънахме, само и само Юнайтед да не стане шампион... А и като си спомня асистенцията на Стиви за Дрогба... Както и да е, всеки има мнение, темата със сигурност няма нищо общо с мача днес.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Onq

Мнениеот Onq » 16 дек 2018 13:57

ivan56 написа:
KOPScousers написа:П.С. Хубаво е да се знае, че и Сити има фенове... Евала, всеки има нужда от подкрепа, дори изкуствените! ;)

[offtopic]Хубаво е да се знае, че Сити е малко по-стар клуб от Пул, и е редно да има фенове.
Е няма тук толкова колкото, селяните и вас, но нормално, с оглед на това, че е нямал кой знае какви успехи.
Феновете на Челси, какви са, нима имаше толкова фенове отбора тук, преди ерата Абрамович, като най големият им успех беше средата на таблицата, що не станаха от Милуол.
Това, че в един период от време, в даден клуб се наливат пари не го прави изкуствен(още повече пък в Англия) или ще ми кажеш, че водещите отбори от Европа са станали известни и титулувани без стабилни финанси.

Ти като обясняваш кое, как било по нашите ширини, кога стана фен на Сити? Точно на Ливърпул да пишеш, че феновете били заради успехите. Къде ги тези успехи? Преди десет години нямаше един фен на Сити, а фенове на Ливърпул има непрекъснато нови и нови, които никога не са виждали титла. Упорството, духът и усещането за семейство прави този клуб велик и неповторим, а не тенекиите.
За днес много неща се иприкаваха. Моуриньото не пропусна да клъвне, зачеквайте късмета, засади и т.н. Аз лично, като стане време за дерби се сещам за един мач. Гледах го в бар в съотношение 95-5 % а мангалите и никога не съм се кефил на тишината повече :) [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B6DClfJZBP0[/youtube] Пожелавам си, а и на всички останали, повторение на реултата и играта днес :)!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 дек 2018 15:10

[offtopic]
Onq написа: Ти като обясняваш кое, как било по нашите ширини, кога стана фен на Сити? Точно на Ливърпул да пишеш, че феновете били заради успехите. Къде ги тези успехи? Преди десет години нямаше един фен на Сити, а фенове на Ливърпул има непрекъснато нови и нови, които никога не са виждали титла. Упорството, духът и усещането за семейство прави този клуб велик и неповторим, а не тенекиите.

Аз лично, много преди, парите на чалмарите, да кажем през 90-те, когато съзнателно започнах да се интересувам от футбол.
Баща ми при ходене в Англия през 80-те си закупува шал на Сити, защото като фен на Черноморец, тука по това време е имало само шалове тип зебра, та така и аз почнах да следя Сити. :lol:
Чак пък да нямате успехи, доста скромно :mrgreen:
Фен силно казано, просто им симпатизирам, отбора на сърцето ми е само един 8-)
Дано пребиете "съгражданите" :lol:[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 16 дек 2018 15:36

Onq написа:
ivan56 написа:

Ти като обясняваш кое, как било по нашите ширини, кога стана фен на Сити? Точно на Ливърпул да пишеш, че феновете били заради успехите. Къде ги тези успехи? Преди десет години нямаше един фен на Сити, а фенове на Ливърпул има непрекъснато нови и нови, които никога не са виждали титла. Упорството, духът и усещането за семейство прави този клуб велик и неповторим, а не тенекиите.
За днес много неща се иприкаваха. Моуриньото не пропусна да клъвне, зачеквайте късмета, засади и т.н. Аз лично, като стане време за дерби се сещам за един мач. Гледах го в бар в съотношение 95-5 % а мангалите и никога не съм се кефил на тишината повече :) [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B6DClfJZBP0[/youtube] Пожелавам си, а и на всички останали, повторение на реултата и играта днес :)!

Стоплих се и се порадвах на "творбите" на Пепе. Днес си имаме най- добрия вратар, супер дефанс и атака, а те си нямат Фърги. Момчетата се хвърлят и ни даряват два прекрасни часа след малко.
Изображение

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 16 дек 2018 15:56

jelew73 написа:
Ponko написа:Казах ви, че Сити ще спечели. Сега задължително трябва да спечелим и ние иначе това означава, че губим шансове за титлата! Напрежението е огромно, а сме доказали, че в такива моменти се дъним!

Ponko, гледам календара 15 декември, чета ти поста излиза че е 15 май и се питам къде сбъркахме?

:lol: :lol: :lol: няма 6 5 изпадаме
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”