Малко и за мача беройчето материализира приказката " И оная работа му е футболист"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Подкрепям Стоянович, че на Левски му трябват българи, само че не виждам кой качествен българин можем да вземем. Единствен Тодор Неделев може да вдигне нивото, другите ще ни свалят още повече.
W84me написа:t0bl3ro_bg написа:
Мен и теб ли да пусне ?
Юношите НЕ стават, стават НЕ - как да го напиша, за да го разбереш.
Няма кой да играе.
Имаме 25+ играча и едва 4-5 стават от тях, той ли е виновен ,че тря да избира по-малкото зло ?![]()
Паулиньо - харесвам го, но той е пълен потрес последните 10 мача, няма алтернатива и това го оставя в състава - същото и за олигофрена огретен #32 и куп други.
Яблонски се изсра на всичко, което направи в началото. Не искам такива като него в Левски, да си хваща багажа и куфарите с пари и да напуска, това не е ПРОфесионално, никак даже. Аматьор !
Айде, по-сериозно
На бека да пусне Найденов, няма да е по-зле от Цветкович в това му състояние, алтернатива на Яблонски наистина няма, може би Деян Иванов, ако е напълно здрав. Грешките в подредбата на Обертан и Мариани са явни вече много мачове поред.
LM10 написа:W84me написа:Подкрепям Стоянович, че на Левски му трябват българи, само че не виждам кой качествен българин можем да вземем. Единствен Тодор Неделев може да вдигне нивото, другите ще ни свалят още повече.
Бандата е с класи над Милош, ама нито Неделев, нито Бандаловски ще дойдат на Герена.
Луков също е по-добър вариант от полачек, а това вече ми се струва осъществим трансфер.
t0bl3ro_bg написа:
Аз може да не съм треньор по футбол, но Найденов на бека е толкова вярно решение, колкото привличането на огретена ...
Ивайло е за центъра - до Тиам ! Там играе момчето и се представя добре.
Треньора е жертва на тия идиоти, което е жалко, защото ако беше с играчите на литекса, сега щеше да е пред луноходките с разлика. Не се бъзикам, защото е видно, че Славиша знае какво е това Футбол, Но му трябват играчи. Истински играчи, не такива, които се имат за подобни. Всичко го каза след мача, а и не само сега. Приказките са му директни и верни. Не като някои, които си седяха и взимаха пари, уволниха ги, и се сетиха да говорят истината. Това са путки, на него му личи, че не е такъв.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Halo, Ioan912 и 16 госта