ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София)/ 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Бием
56
41%
Правим равен
20
15%
Падаме
61
45%

Общо гласове: 137

ChuckNorris
Контакти:

Re: ППЛ: Берое (Стара Загора) - Левски (София) , 15.12.2018 год.

Мнениеот ChuckNorris » 12 дек 2018 00:28

Ако футболистите ни решат да играят ще вземат мача без никакъв проблем. За справка можем да погледнем едно гостуване на Берое от миналата година. Дали ще пожелаят да играят, това ще разберем в събота.
Най-вероятно ще загубим.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2018 00:57

ChuckNorris написа:Ако футболистите ни решат да играят ще вземат мача без никакъв проблем. За справка можем да погледнем едно гостуване на Берое от миналата година. Дали ще пожелаят да играят, това ще разберем в събота.
Най-вероятно ще загубим.

Точно. Онзи мач и мача с "Морето" за Европа, както и едно полувреме с онова от Армията сякаш бяха единствените мачове, в които си дадоха зор. Както и първия с Лудогорец на Герена, където ако не беше съдията ги качвахме на разлика. Но забравяш и това, че онзи мач Гомес беше със свободна позиция и игра, както той знае. Не, че един играч може да направи разликата, но в случая, той показа какво може. В момента в центъра сме разграден двор, защитата ни е много палава, и като цяло в дефанзивен план не стоим добре. А ако медиЙте се окажат прави и видим Буш титуляр вместо Слави, този мач няма да го вземем. Много зависи от Славиша в този мач. Играчите си ги знаем. Те екип не са. Габи пак ще се подпичкосва и ще вдига ръце в пространството. Кабрал си има там един финт и си играе някаква негова си игра. Тиам вероятно пак ще е и сам воинът е воин в средата на терена. И така. Трябва нещо да се случи и да заиграят като отбор тези младежи. Не са лоши като единици, но като екип са зеро.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 дек 2018 07:39

metodito написа:
Sisi 1914 написа:Костов няма да бъде титуляр и май ще разчитаме на Буш! :cry:

А толкова хубав беше коефицента за над...

Беше, но сигурно контузията не му позволява, за да почне от първата минута.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 дек 2018 08:00

Sisi 1914 написа:
metodito написа:

Къде има такава информация за контузия на Костов? Абсолютно никъде не ми е попадало такова нещо... Освен срещу Етър да е получил някоя контузия, ама да не съм разбрал, тъй като не го гледах?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2018 08:04

specter написа:
Sisi 1914 написа:
metodito написа:

Къде има такава информация за контузия на Костов? Абсолютно никъде не ми е попадало такова нещо... Освен срещу Етър да е получил някоя контузия, ама да не съм разбрал, тъй като не го гледах?

Голмайсторът на Левски Станислав Костов може да остане резерва в последния мач на тима за годината срещу Берое. Нападателят получи травма в двубоя с Етър и от щаба на "сините" не искат да рискуват с него, за да не получи усложнения, пише "Тема спорт".

Слави изигра доста на брой мачове до този момент и има нужда от почивка. Костов е лидер при голмайсторите в Първа лига с 16 гола, с един повече от Клаудиу Кешеру от Лудогорец.

Ако действително благоевградчанинът остане сред резервите, то като титуляр ще се появи Серджиу Буш. Румънецът донесе победата на "сините" с 2:1 над Етър с първото си попадение за сезона.
Дали е вярно това за Белмондо? :?

В тима ще се завърне халфът Антони Белмонт. Французинът бе наказан с изваждане от състава за мача с "болярите", защото чупил стойки на Славиша Стоянович при смяната си срещу Септември. Най-вероятно Белмонт ще е титуляр срещу Берое.

Получи някаква контузия в края на мача. Аз пък много бих искал да видя мощния Виана, но едва ли ще се случи...

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 12 дек 2018 08:24

Благодаря, Методи. Малко ме съмнява да го оставят резерва в последния мач, който се явява и доста важен, освен ако не му е сравнително тежка контузията, но щом все още никъде (Гонг особено, Спортал, Топспорт и т. н.) не е излезнала подобна информация, сигурно ще си започне. Надявам се... Виана силно се съмнявам да попадне в групата дори отново. Пълна енигма е привличането му до момента и какви качества има (или няма). Ще го гледаме в контролите зимата предполагам повече...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 дек 2018 08:58

Ако помните Костов на няколко пъти през сезона се хващаше за бедрата. Той самият каза, че има проблем с адукторите. Вероятно е проблем, който не е отшумял от много време насам.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 дек 2018 09:31

specter написа:Благодаря, Методи. Малко ме съмнява да го оставят резерва в последния мач, който се явява и доста важен, освен ако не му е сравнително тежка контузията, но щом все още никъде (Гонг особено, Спортал, Топспорт и т. н.) не е излезнала подобна информация, сигурно ще си започне. Надявам се... Виана силно се съмнявам да попадне в групата дори отново. Пълна енигма е привличането му до момента и какви качества има (или няма). Ще го гледаме в контролите зимата предполагам повече...

Троен мач. АКО нашите артисти се вземат сериозно няма да имаме проблем с трите точки. Въпреки че онези ще се хвърлят на кило кръв и метър кожа. Но ако продължават да са само статисти, както в повечето срещи до сега, не виждам никаква надежда за победа. Относно Виана. Славиша тънко намеква на Спас, че треньорът има думата при привличането на играчи, защото разбира от материята, защото носи отговорност за постигнатите резултати и защото това е негово задължение, а не на собственика. Сделката с бразилеца е малко в стил "тука има, тука нЕма". Вярно, има аналог. Така Коко Динев купи Гарра Дембеле. Всяко правило си има изключение,но по принцип така не се прави. Костов действително в края на мача онази вечер се хвана отзад за бедрото. Надявам се болката да е отшумяла. Лошото е, че освен хроничния проблем с пъновете в рамките на вратата, се прибави още един. Зейна празнина в средата на терена. Там един Тиам за къде по- напред. В стил "сам съм, други няма". Липсва човекът който да задържа топката, да успокои играта, да даде извеждащ пас, да органазира светкавична атака, да изненада противниковата защита. Враца, Септемри и Етър властваха в средата на терена, нямаха проблеми срещу нас и минаваха като на парад. Щом тези три отбора в София се чувстваха комфортно, владееха повече топката и необезпокоявани се организираха и ни атакуваха, то проблемът ни е сериозен. За сравнение вижте мачовете на дрийм- тима когато играехме с по- малко Чужденци. Тогава средната линия осигуряваше комфорта на нападателите. За това и те имаха такъв успех. Но така беше до времето на Дембеле и Иса. После ...
Дано се навият да изиграят последния мач за сезона както трябва и да излязат с чест от него. За някои това ще е лебедовата им песен. Да го направят не само за публиката, а и за себе си.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2018 10:56

В този мач, предвиждам дузпа в 96 минута, познайте за кого...
И моля ви! - нищо не съм казал! - просто звездите ми нашепват ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2018 11:12

kiril.a.d написа:В този мач, предвиждам дузпа в 96 минута, познайте за кого...
И моля ви! - нищо не съм казал! - просто звездите ми нашепват ;)....

Знем за кого - за Берое, разбира се. Помним каква дузпа им даде ГанчУвата подлога Кабаков онзи ден във Враца.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”